OVER MIJ

Sarah Dromer Dierenliefhebber Reisfanaat
Lifesytle & Travel blogger


Aangenaam, mijn naam is Sarah (30) en ik woon in Belgisch Limburg. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met shoppen, het kijken van films of series, lezen en mijn huisdieren. Ik ben gepassioneerd door dieren en eet daarom ook al sinds mijn twaalfde geen vlees meer.

Eén van mijn andere passies is reizen. Mijn droom is de hele wereld te kunnen zien. Bovenaan mijn Travel Bucket List staan momenteel het Kruger National Park in Zuid-Afrika, Palau, Sri Lanka en een Caraïbische cruise. Je leeft maar één keer dus waarom niet, toch?

Ik heb deze blog opgestart omdat het uitwisselen van ideeën me interesseert. Bovendien vind ik dat schrijven een hele hoop voordelen heeft. Ik kan mijn gedachten er makkelijker door ordenen, leer mezelf er beter door kennen en kan mijn creativiteit erin kwijt. En dat werkt ontspannend. Het feit dat ik vlotter over mijn gevoelens schrijf dan praat, zorgt er daarbovenop ook voor dat bloggen een soort van therapeutische bezigheid is voor mij. Ik verzamel hier mijn dagdagelijkse bezigheden en laat je op die manier een kijkje nemen in mijn leven.

Voor verdere informatie kan je me altijd contacteren via mijn contactpagina.

Enjoy the world through my eyes!

Liefs, Sarah

4 opmerkingen

  1. Wat een gave blog Sarah! Veel inspiratie gooi je erop! Toppie en leuk om te lezen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je hebt een mooie passie en een geweldige droom. Ik wens je heel veel succes om je droom te bereiken. Je bent al onderweg zie ik. Heel tof dat je alles deelt op je blog. Ik ga je volgen!

    BeantwoordenVerwijderen