OVER MIJ

Sarah | Dromer | Dierenliefhebber | Reisfanaat 
LIFESTYLE & TRAVEL BLOGGER

Blond meisje met geel kleed in groene stad

Aangenaam, mijn naam is Sarah en ik woon in Belgisch Limburg. In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met shoppen, het kijken van films of series, lezen, opruimen (ja, écht waar!) en mijn huisdieren. Ik ben gepassioneerd door dieren en eet daarom sinds mijn twaalfde ook geen vlees meer.

Eén van mijn andere passies is reizen. Ik droom ervan de hele wereld te kunnen zien. Bovenaan mijn Travel Bucket List staat momenteel het spotten van de Big 7 in Zuid-Afrika, verblijven in een luxe resort op de Seychellen, en snorkelen met kwallen in Palau. Je leeft maar één keer, daar kan je dus maar beter van genieten.

Ik heb deze blog opgestart omdat het uitwisselen van ideeën me interesseert. Bovendien vind ik dat schrijven een hele hoop voordelen heeft. Ik kan mijn gedachten er makkelijker door ordenen, leer mezelf er beter door kennen en kan mijn creativiteit erin kwijt. En dat werkt ontspannend. Het feit dat ik vlotter over mijn gevoelens schrijf dan praat, zorgt er daarbovenop ook voor dat bloggen een soort van therapeutische bezigheid is voor mij. Ik verzamel hier mijn dagdagelijkse bezigheden en laat je op die manier een kijkje nemen in mijn leven.

Dus ben je op zoek naar LIFESTYLE of TRAVEL inspiratie? En ben je benieuwd naar wat ik daar allemaal over te zeggen heb? Of naar wat mijn ervaringen daaromtrent zijn? Hier ben je aan het juiste adres! Maak het jezelf gemakkelijk, klik wat rond en kom gerust geregeld terug.

Voor verdere informatie kan je me altijd contacteren via mijn contactpagina.