DISCLAIMER

 

SAMENWERKINGEN
Ik draag eerlijkheid hoog in het vaandel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking, heeft dat dus geen invloed op mijn mening. Op deze manier weten mijn lezers dat ze altijd kunnen uitgaan van een eerlijke recensie. Indien er sprake is van een gesponsord artikel of een andere vorm van samenwerking, wordt dit bovendien altijd onderaan het desbetreffende artikel vermeld. 

ADVERTENTIES EN AFFILIATE LINKS
Soms verschijnen er op mijn blog advertenties of maak ik gebruik van affiliate links. Dat wil zeggen dat, wanneer jij op zo’n advertentie of link klikt en een aankoop doet, ik daar een klein percentage van krijg. Jij merkt daar echter niets van. Wanneer ik gebruik maak van affiliate links wordt dit altijd onderaan het desbetreffende artikel vermeld. Ook op mijn homepage (sidebar) verschijnen er af en toe advertenties en/of affiliate links.

WINACTIES
De voorwaarden van deelname aan winacties worden in de desbetreffende artikels zo duidelijk mogelijk uitgelegd. Ook vermeld ik daarin altijd tot wanneer de winactie in kwestie loopt, en op welke manier de winnaar bekend wordt gemaakt. Hierover wordt niet gecorrespondeerd.

COPYRIGHT
Alle teksten en afbeeldingen op www.hostesarah.be zijn gemaakt door en eigendom van HosteSarah. Tenzij anders aangegeven onderaan de teksten/foto’s d.m.v. een bronvermelding. Wil je graag beeldmateriaal van mij gebruiken of teksten overnemen? Neem dan gerust contact met mij op.

Indien je van mening bent dat teksten of afbeeldingen op deze website eigendom zijn van jouw en dat onjuist aangegeven is, contacteer mij dan zodat ik dit zo spoedig mogelijk kan nakijken/aanpassen.  

De privacyverklaring van HosteSarah kan je raadplegen via deze link