My life in pictures #67 - Huisdieren, lekker eten en the Vampire Diaries

Juni 2020. Bijster veel speciale dingen heb ik niet gedaan. En dat is ook wel aan dit foto-overzicht te zien. Ik genoot van heel wat lekker eten, het warme weer, enkele goede boeken en begon met het kijken van the Vampire Diaries. Helaas moesten we ook afscheid nemen van Kristof's hondje: Bob. 

Begin juni werd Kristof's hondje, Bob, ingeslapen. Hij was al enkele maanden dement en was ondertussen volledig op. Versleten. Altijd pijnlijk om zo'n zacht, lief dier af te moeten geven. Mijn maand begon dus nogal in mineur. 

Gelukkig kon ik terecht bij Poessie, die er àltijd is om mij op te vrolijken ♡

Kijk dan ook hoe schattig. Ik moet elke maand mijn best doen om niet te veel van dit soort collage's in mijn foto-overzichtjes te proppen want mijn hart loopt altijd over van liefde als ik onze kat zie. Ik begrijp ondertussen ook heel goed waarom ouders hun kind altijd (of vaak?) het aller mooiste kind van heel de wereld vinden. Ik denk op die manier ook over onze kat. Haha. 

Genieten van het warme weer, een iced coffee en een goed boek. De Antwoorden op de Grote Vragen van Stephen Hawking vind ik trouwens echt een grote aanrader! Ik heb daar heel wat uit geleerd. Enkel het hoofdstuk over zwarte gaten interesseerde mij wat minder en vond ik ook heel ingewikkeld. De rest van het boek vond ik helder uitgelegd en heeft mij op een andere manier doen nadenken over het universum. De moeite. Ik praat er nog steeds regelmatig over en heb er daarbovenop een heuse bewondering voor Stephen Hawking aan overgehouden. 

Gezellig buiten eten. Ik eet overigens regelmatig met een paar kattenogen op mij gericht, maar hoe Poessie hier naar mijn lasagne keek vond ik echt wel grappig. Ze kon niet wachten om ook een hapje te proeven. 

Ik zag ook opnieuw weer wat vliegtuigen in de lucht en dat vond ik zo fijn. Ik kan bij het zien van zoiets helemaal wegdromen en in gedachte naar tropische oorden vliegen. Heerlijk. Al is de realiteit heel wat minder en zal het nog wel even duren voordat ik zelf terug in een vliegtuig stap op weg naar paradijselijke plekken. 

Sushi is altijd een goed idee. 

De afgelopen tijd hebben we ook regelmatig aperitiefjes uit de Oil & Vinegar gegeten. Momenteel is de Tzatziki Garlic Dip mijn absolute favoriet. Zo lekker!

Heerlijk warm weer. Ideaal om buiten wat te zonnen met een boek erbij. We bestelden ook vegan pizza's bij Domino's waar ik enorm van heb genoten. Tot er een stuk van mijn wijsheidstand afbrak. Wat een gedoe. Gelukkig voel ik er niets van en heb ik meteen een afspraak bij de tandarts kunnen maken.

En nog meer lekker eten. Hmm hmm.

Verder ben ik ook nog enkele keren gaan shoppen maar daar heb ik geen foto's van. Dus hier is dan maar een selfie. Ik blijf het wel bizar vinden wat er allemaal gaande is. Wanneer ik buitenkom dan lijkt het wel alsof er niets aan de hand is, terwijl het coronavirus er wel nog gewoon is. Natuurlijk zijn er de mondmaskers en de ontsmettende handgels die je overal ziet, maar alsnog lijkt het alsof mensen buitenkomen zoals voorheen. Ik ben (nog) niet zozeer bang voor een tweede golf, maar ik vraag me wel af hoe die er gaat uitzien en op welke manier we ons dan weer zullen moeten aanpassen. 

Samen met mama maakte ik een (super lekkere!) kruisbessentaart met kruisbesjes uit onze tuin. Fijn om te maken en nog beter om op te eten. 

Favoriete gezonde snack van tegenwoordig? Aardbeien en watermeloen. Als lunch herontdekte ik avocado toast.

En om de maand af te sluiten trakteerden Kristof en ik onszelf nog eens op een ijsje van het ijssalon. Dat was alweer lang geleden. Verder genoot ik ook van the Vampire Diaries, waar ik tegenwoordig helemaal voor te vinden ben. Ik heb die serie vroeger nooit bekeken dus ik ben blij dat ik alle afleveringen nu in één keertje kan bingewatchen zonder seizoenstopsHeerlijk!

Heb jij the Vampire Diaries al gezien? 


(Dit artikel bevat affiliate links.)

16 opmerkingen

 1. Oeh, ik krijg zoveel zin in lekker eten nu...;) Volgens mij en je lekker druk bezig geweest deze maand. Heerlijk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik heb vroeger wel The Vampire Diaries bekeken maar nooit uitgekeken. Na een tijdje interesseerde het me niet meer zo.
  Ik heb nog nooit kruisbessen op, zou niet weten waar het naar smaakt maar taart is altijd goed hé ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, echt? Ik zit momenteel nog maar aan seizoen drie dus ik hoop dat de reeks mij toch kan blijven boeien. Voorlopig ben ik er alleszins nog helemaal weg van! En kruisbessen smaken eerder zuur. Enfin, die uit onze tuin toch. Heel lekker in een taart, of in yoghurt. Ook ideaal om confituur mee te maken!

   Verwijderen
 3. Oh, zo jammer dat je afscheid moest nemen van Bob. Zo vreemd maar ik heb er eigenlijk nog nooit bij stil gestaan dat dieren ook dementie kunnen hebben.
  Ik ben nu bijna klaar met seizoen 3 van The Vampire Diaries. Ik vind het wel vermakelijk, niet te ingewikkeld, fijne muziek en de verhaallijnen zijn wel goed gevonden.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, inderdaad. Dieren kunnen ook dement worden. Met Bob heb ik het hele proces niet zo meegekregen omdat hij bij de ouders van Kristof woonde. Maar zelf hebben we hier ooit ook een kat met dementie gehad. En dat was een heel gedoe want zo'n dier moet je dan constant in de gaten houden omdat het zelf niet meer weet wat het allemaal doet. Dat vergt best wel wat tijd en inspanning.
   & Oeh, ik zit momenteel ook aan seizoen drie van The Vampire Diaries en ik blijf het ook vermakelijk vinden. De ideale serie om mee te ontspannen vind ik!

   Verwijderen
 4. Zo sneu dat je afscheid moest nemen van Bob...het eten ziet er heerlijk uit, vooral de kruisbessentaart.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad, altijd pijnlijk. Maar Bob was echt op dus het is beter zo.
   De kruisbessentaart was echt lekker! Aanrader!

   Verwijderen
 5. Leuk overzichtje weer! Maar wel heel jammer van Bob :( Het doet pijn, maar je moet maar denken aan dat fantastische leven dat jullie hem hebben gegeven ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Die dips van de Oil & Vinegar, zoooo goeeed. Tzatziki is momenteel ook mijn favoriet, maar de bruschetta is ook njammie!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. De bruschetta staat bij mij op #2 denk ik. Die hebben we hier ook in huis. Allemaal zo lekker!

   Verwijderen
 7. The Vampire Diaries is echt mijn favoriete serie, (jaaaareeen geweest), maar nu moet ik wel zeggen dat de serie Outlander ook wel in de buurt kwam. Ook spanning, romantiek, snufje geweld. Wat ook in VPD voorkwam, en dat maakte het voor mij de meest fantastische serie. Bij The Vampire Diaries heb ik wel meer gehuild, zeker in de laatste 2 seizoenen. Succes met kijken (zonder reclame's haha.. heerlijk) je kan zo alle seizoenen achter elkaar kijken. Verder zijn de dips van Oil & Vinegar zo lekker! En dat boek heb ik ook.. heerlijk.. de film vond ik ook echt prachtig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeh. Wat een rollercoaster is The Vampire Diaries. Ik ben er momenteel (zit aan seizoen 3) nog steeds helemaal weg van. Het is inderdaad héérlijk om te kunnen kijken zonder reclame's en seizoenstops. Outlander staat ook nog op mijn lijstje. Ben ik benieuwd naar. Maar eerst sowieso The Vampire Diaries uitkijken :)

   Verwijderen
 8. Hey, zo jammer van Bob het hondje, maar als ze eenmaal niet meer kunnen dan is het beter afscheid te nemen op een mooie manier. En je weekje zag er super leuk uit en dan nog maar te zwijgen van al dat lekkers ! Ik ken de serie van te zien passeren overal op facebook, maar zelf heb ik nog geen enkele aflevering gezien. Misschien zal ik dit eens doen, als ik er de tijd voor vind natuurlijk !

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Lief dat je dat zegt. Over The Vampire Diaries had ik zelf ook al heel veel gehoord maar ik ben er toch nu pas naar beginnen kijken. Moest je er tijd voor vinden dan kan ik de reeks dus alleen maar aanraden. Ik ben er echt nog steeds helemaal weg van :)

   Verwijderen