Verander je wereld (met Desenio)

‘Change your thoughts and you’ll change your world.’


Dat is één van mijn (vele) favoriete quotes. Toen ik op de website van Desenio aan het rondneuzen was viel mijn oog dan ook meteen op deze poster en belandde die ook al snel in mijn virtuele winkelmandje. Ik ben ervan overtuigd dat gedachten krachtiger zijn dan we vaak denken, dus ik probeer met die van mij zo positief mogelijk om te gaan. 


Positief denken dus. Ik probeer het echt wel te doen. Want hoewel mijn leven niet plotseling verandert door het hebben van positieve gedachten, verandert mijn kijk op het leven er wel door. En dat is goed. In plaats van mij te focussen op de negatieve dingen, dingen die de energie uit mijn lijf zuigen en mij al snel moedeloos maken, focus ik mij op wat positief is. Daar krijg ik energie van. Dat geeft mij motivatie om door te gaan!

Poster met quote: 'Change your thoughts and you'll change your world'.

De Change Your Thoughts poster is er dus eentje die mij dagelijks doet herinneren aan het feit dat ik positief moet blijven denken. Wat er ook gebeurt.

Twee zwart-wit ingekaderde posters tegen een donkerblauwe muur.

Enkele andere Desenio posters die mij ook helpen met het behouden van positieve gedachten? Deze Vintage Airplane poster en de B&W The World. Dat ik graag reis was denk ik al wel duidelijk. Helaas heb ik door deze bizarre periode nog geen vakantie durven te plannen, maar dat neemt natuurlijk niet weg dat ik blijf dromen van vliegreizen naar tropische oorden. Ik kan al niet wachten tot die eerste keer dat ik terug door de luchthaven kan wandelen met het vooruitzicht op een leuke, spannende vakantie. Om voor het eerst weer uit het vliegtuig te stappen na een lange vlucht, om dan vervolgens overvallen te worden door de hitte op een tropische bestemming. Om rond te reizen en nieuwe plaatsen, mensen en culturen te kunnen ontdekken.

Beige interieur met daarin twee glazen beeldjes van paarden, en op de achtergrond een ingekaderde poster van een paard.

Verder word ik ook instant gelukkig van dieren. In het bijzonder van paarden; die hebben een speciaal plekje in mijn hart. Zolang ik mij kan herinneren ben ik al gepassioneerd door deze edele dieren. Ze zijn zo zachtaardig en geven mij telkens opnieuw een rustgevend gevoel. Heel speciaal. Het effect dat ze op mij hebben durf ik zelfs bijna magisch te noemen. Je bent een paardenmeisje of je bent het niet, zeker?

Natuurlijk vind ik het daarom ook heel leuk om paard-gerelateerde dingen in het interieur te verwerken. Ik vind dat er vrijwel altijd heel stijlvol uitzien. De Vintage Horse poster van Desenio belandde dus, net zoals bovenstaande posters, al snel in mijn virtuele winkelmand. En gelukkig maar, want telkens als ik de poster zie hangen dan word ik er blij van. Dat kan dus wel tellen op vlak van positieve gedachten. 

Het is misschien maar een kleinigheid, maar het hebben van zulke posters helpt mij dus echt wel met het positief blijven denken. Simpelweg omdat ik gelukkiger word als ik ernaar kijk. En hoe gelukkiger ik ben, hoe meer energie en motivatie ik heb. En op die manier verander ik dus, beetje bij beetje, mijn wereld. 

POSITIEF WEETJE?
Ook Desenio verandert de wereld beetje bij beetje door de strijd tegen klimaatveranderingen aan te gaan en zo duurzaam mogelijk te werken. Ze denken aan het milieu en dat vind ik heel mooi! Zo worden er bijvoorbeeld twee nieuwe bomen geplant voor elke boom die wordt gebruikt voor de productie van de posters die er verkocht worden. Helemaal top!

25% KORTING BIJ DESENIO! 
Om af te sluiten mag ik hier, om ook jou wat positiefs mee te geven, een kortingscode delen.
Met de code HOSTESARAH krijg je 25% korting op je bestelling van posters bij Desenio.
(Niet geldig op kaders en handpicked/gepersonaliseerde posters).  
De kortingscode is geldig van 30 juni t.e.m. 2 juli 2020.

Heb jij al eens posters besteld bij Desenio? 

Tekst: 'Sponsored by Desenio'.

Comments (6)

 • Darina

  29 juni 2020 at 08:44

  Hele mooie posters! Ik heb er ook een paar en vind ze bijna allemaal mooi 🙂

  1. HosteSarah

   29 juni 2020 at 08:50

   Dankjewel! Desenio heeft ook een heel uitgebreid aanbod, éh. Altijd moeilijk kiezen tussen al die mooie posters 🙂

 • Anna

  29 juni 2020 at 12:16

  Ontzettend mooie prints Sarah! Super leuk!

  1. HosteSarah

   29 juni 2020 at 12:20

   Dankjewel ♡

 • Lesley

  30 juni 2020 at 14:45

  Desenio heeft inderdaad heeeel leuke posters! Ik heb ze volgens mij alle 4000 bekeken toen ik er eentje zocht hehe.

  1. HosteSarah

   30 juni 2020 at 14:49

   Hahaha. Herkenbaar! Same here. Hoe kan je er anders voor zorgen dat je de ideale keuze maakt als je niet AL de posters bekeken hebt?! Haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige bericht

Over 13 Reasons Why (de serie)

Volgende bericht

De nadelen van introvert zijn