Klaar voor de zomer – 5 modetrends

De lente is nog niet in het land en ik droom al over de zomer. Zo gaat dat, éh. Van zodra Valentijn gepasseerd is dan kan ik alleen nog maar aan zon, zee en strand denken. Onze vakantie is nog niet geboekt maar mijn bikini’s zijn wel al uitgekozen! Terwijl de regen hier tegen het raam tikt denk ik dus al met veel plezier na over mijn vakantieplannen, en doe ik alvast wat research naar de leukste modetrends voor deze zomer. Dan ben ik in ieder geval goed voorbereid op het moment dat Madame Soleil terug in het land is. Ik kan al niet wachten. 

5 ZOMERSE MODETRENDS VOOR OP JE RADAR


Neon
De zomer staat onlosmakelijk verbonden met veel kleur. En zéker dit seizoen, want de neon kleurtjes zijn helemaal hot and happening. Vooral op het strand worden er veel flashy bikini’s en zwembroeken verwacht. Er is in ieder geval geen ontkomen meer aan; deze zomer zal je niet meer naast de neon modetrend kunnen kijken. Houd je zonnebril al maar klaar!

Oversized zonnebrillen 
En over zonnebrillen gesproken… ook die zijn dit jaar redelijk opvallend. Hoewel de Cat-Eye zonnebril het nog steeds super goed doet (die staat vrijwel altijd leuk!), zijn de oversized zonnebrillen tegenwoordig helemaal hét van hét. Met grote vierkante of ronde monturen kan je deze zomer niks fout doen.

Bermuda’s
Naast de hotpants die helemaal trendy zijn, is ook de bermuda terug van weggeweest. En gelukkig maar, want zo’n bermuda staat vrijwel iedereen. Je kan er bovendien ook makkelijk verschillende kanten mee uitgaan; stoer, casual, minimalistisch, business,… . Top! Ik ben fan!

Pofmouwen
Grote mouwen (denk aan de enorme pofmouwen uit de jaren ’90) zijn er tegenwoordig in allerlei soorten en maten. Deze imposante eye-catchers geven bloesjes en jurkjes automatisch extra allure, en zien er standaard ultra-vrouwelijk uit.

Prints uit de natuur
Qua prints wordt er dit jaar veel inspiratie uit de natuur gehaald. Van romantische bloemenprints tot palmprints tot jungleprints. Sommige prints lijken zelfs op behangpapier uit vervlogen tijden (je kan het zo gek niet bedenken). Zelf vond ik een mooie bikini met daarop kleine bloemetjes zoals je veel zag in de jaren ’90, dus die heb ik alvast besteld voor deze zomer. Ik kan al niet wachten om daarmee de zee in te duiken!

Zwart-wit bikini van merk Protest

10% KORTING BIJ PROTEST!

Ben jij zelf ook nog op zoek naar een leuk item voor deze zomer zodat je helemaal mee bent met de laatste nieuwe modetrends? Met de code hostesarah10 krijg je 10% korting op je bestelling bij Protest.
In de webshop vind je alvast een ruim aanbod aan kleding en badmode in de meest trendy patronen. Van felle kleurtjes tot meer subtielere kleuren. Van halterbikini’s tot triangel bikini’s. Van kledij voor dames tot zwemkledij voor heren en kinderen.
De kortingscode is geldig t.e.m. 30 juni 2020.
Veel shop-plezier!

Voor welke modetrend ben jij wel te vinden?

DISCLAIMER: Dit artikel betreft een samenwerking.

Comments (4)

 • Naomi

  4 maart 2020 at 07:20

  Vooral neon spreekt me aan. Hoe meer kleur, hoe beter, wat mij betreft!

 • Lesley

  4 maart 2020 at 10:36

  Ahhh, ik kan al niet wachten tot ik bruin ben en een neon bikini kan rocken haha 😀 Summer where are yaaaa

 • Rachel Kromdijk

  5 maart 2020 at 10:22

  wauw wat een toffe bikini trouwens, en neon vind ik gaaf want dan lijk je ook extra bruin haha.

 • Darina

  5 maart 2020 at 19:23

  Ik vind de natuur prints erg mooi. Kom maar op met het mooie weer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

A few of my favorite things #13 - Januari 2020

Volgende bericht

10 dramafilms die je gezien moet hebben