Mijn Christmas wishlist – 2019 editie


Kerstlijstjes maken is voor mij nooit een groot probleem geweest. Ik zie nu eenmaal graag mooie dingen en mijn virtuele winkelmandjes zijn altijd goed gevuld. Oeps. Van zodra de feestdagen in zicht zijn doe ik dan ook niets liever dan een wensenlijstje samenstellen en hopen dat ik daar achteraf ook effectief iets van kan afstrepen. Dus voilà. Van haarparfum tot spullen voor in het huishouden… dit is mijn Christmas wishlist voor dit jaar. 

Leesboek
Elk jaar staat er op mijn kerstlijstje minstens één boek. Want boeken vind ik altijd leuk om zowel cadeau te geven als te krijgen. Zeker met Kerstmis. Bovenaan mijn wishlist staat momenteel het nieuwste Jojo Moyes boek ‘De Sterrengever’. Over vijf vrouwen die werken bij de bibliotheek te paard, wiens vriendschap op de proef wordt gesteld wanneer een deel van het dorp én de wet zich tegen hun keren. Ik ben benieuwd.

Macbook Air
Een ander terugkerend item op mijn lijstje is een nieuwe Macbook. (Duimen maar dat ik hem dit jaar wél cadeau krijg!) Mijn huidige Macbook Pro begint al aan zijn 10de (!) levensjaar en dat merk ik toch wel. Hoog tijd voor een nieuw exemplaar dus. Al zou ik nu wel opteren voor de nieuwe Macbook Air. Dat model past volgens mij zeker zo goed bij mij en is meteen ook stukken voordeliger.

Haarparfum
Super overbodig maar wel leuk om te hebben, is een haarparfum. Deze Miss Dior variant past bij mijn dagdagelijks parfum, dat ook van Dior is, en is dus een leuk extraatje.

Huishoudspullen
Verder staan er ook elk jaar wel wat huishoudspullen op mijn kerstlijstje. Die dingen kunnen namelijk best wel duur zijn, dus vind ik sowieso leuk om cadeau te krijgen. Waterglazen kan je bijvoorbeeld altijd wel gebruiken, en deze set met parelmoerglans steekt dan natuurlijk meteen mijn ogen uit. Zo mooi! De schalenset (van Joseph Joseph) lijkt me dan weer makkelijk om te gebruiken tijdens het bakken, en zit bovendien erg praktisch in elkaar. Alle negen onderdelen passen in elkaar waardoor je ruimte kan besparen in je keukenkast. Handig!

En ja, ik ben effectief dàt type dat blij kan worden van droogkast ballen die er leuk uitzien. Haha.

Wat staat er bovenaan jouw kerstlijstje? 

(Dit artikel bevat affiliate links.)

Comments (5)

 • Darina

  9 december 2019 at 05:55

  Een heel mooi lijstje. Die schalenset ga ik onthouden. Ik heb altijd wel een boek op mijn lijstje staan.

 • Rachel Kromdijk

  9 december 2019 at 14:13

  wauw tien jaar.. wat heb je daar lang mee gedaan zeg! Wat goed! en wat een heerlijk lijstje heb je samengesteld, nu hopen dat je in januari veel kan afvinken.

 • Kaylin

  10 december 2019 at 16:41

  Perfecte combinatie van praktische cadeaus maar ook zaken die je ontspanning kunnen bieden 🙂 Ik heb sokken, speelgoed voor de kat, leesboeken en gezelschapsspellen gevraagd.

 • Suzanne

  10 december 2019 at 17:44

  Een hele leuke wishlist!

 • Marloes

  13 december 2019 at 19:09

  Oh, wat hoopgevend dat jouw Macbook Pro alweer zijn tiende levensjaar in gaat, haha! De mijne is nu vijf jaar oud en de enige kuren die hij heeft is dat de batterij veel minder lang meegaat. Het vervangen van de accu kost tussen de 350 en 550 euro, dus dat ga ik niet laten doen. Maar als mijn Macbook het niet meer doet, ga ik ook weer voor een nieuwe Pro of een Air.
  Haha, die 'kogelvissen' voor de droger heb ik ook weleens gezien.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Gift guide voor kattenliefhebbers

Volgende bericht

Kerstshoppen in Keulen