Fijne feestdagen!

De meest magische periode van het jaar breekt weer aan en daarom even dit berichtje. Ik wil jullie allemaal leuke en gezellige feestdagen toewensen en hoop dat iedereen van de kerstsfeer kan genieten. En als het zover is dan hoop ik dat iedereen dit jaar goed kan afsluiten, om vervolgens vol goede moed aan 2020 te kunnen beginnen. Dat het een jaar vol mooie, bijzondere momenten mag worden. Geniet er ten volle van!

Ik heb al een tijdje niets meer op mijn blog gepost en dat komt eigenlijk omdat het er de laatste tijd nogal chaotisch aan toegaat in mijn hoofd. Mijn super ordelijk en georganiseerd leven aan de buitenkant wordt geregeld door mijn binnenkant. En aan die binnenkant is er nu een soort van kortsluiting ontstaan. Dat gebeurt overigens wel vaker, maar nu heb ik er precies wat meer last van dan anders. To-do lijstjes kan ik opschrijven en vervolgens loslaten in mijn hoofd omdat ze toch op papier staan, maar met vervelende (vaak nutteloze!) gedachten over het verleden en de toekomst blijf ik maar in mijn hoofd zitten. Ik blijf daarover piekeren tot ik er effectief misselijk van word. Het is vermoeiend en het maakt me rusteloos. 

Daarom wil ik tijdens deze periode graag wat tijd nemen voor mezelf. Het rustig aan doen. 
En effectief rust nemen. Ik heb er nood aan. 

Onderstaand gedicht van Daniell Koepke vond ik daarom ook wel passend. Zowel gericht op mijn situatie, als op het nieuwe jaar dat we in het vooruitzicht hebben. Want als ik iets geleerd heb, dan is het wel dat er altijd hoop is. Het komt altijd wel goed. 


IF I'VE LEARNED ANYTHING FROM LIFE

If I’ve learned anything from life, it’s that sometimes, the darkest times can bring us to the brightest places. 

I’ve learned that the most toxic people can teach us the most important lessons, that our most painful struggles can grant us the most necessary growth and that the most heartbreaking losses of friendship and love can make room for the most wonderful people. 

I’ve learned that what seems like a curse in the moment can actually be a blessing and that what seems like the end of the road is actually just the discovery that we are meant to travel down a different path. 

I’ve learned that no matter how difficult things seem, there is always hope. 

I’ve learned that no matter how powerless we feel or how horrible things seem, we can’t give up. 

We have to keep going. Even when it’s scary, even when all of our strength seems gone, we have to keep picking ourselves back up and moving forward, because whatever we’re battling in the moment, it will pass, and we will make it through. 

We’ve made it this far. 
We can make it through whatever comes next. 

- Daniell Koepke


FIJNE FEESTDAGEN!

10 opmerkingen

 1. Ik wens jou vooral rustige feestdagen. Rustig qua afspraken, maar vooral in je hoofd. Neem de tijd!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Neem de tijd en rust die je nodig hebt! Hele mooie feestdagen xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Da's lief. Voor jou ook hele mooie feestdagen gewenst ❤︎ x.

   Verwijderen
 3. Ik gun je veel rust Sarah! Hopelijk kan je de chaos de baas en hopelijk kan je toch een beetje genieten van de feestdagen <3

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Voor jou ook, Irene! Het is niet altijd even makkelijk om een weg te kunnen vinden in de chaos, maar alles komt altijd wel goed. Dat geloof ik echt! Fijne feestdagen! x.

   Verwijderen
 4. Fijne feestdagen! Hoe je het ook viert, geniet er vooral van.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Fijne feestdagen! Ik hoop dat de rust er ook voor zorgt dat het in je hoofd wat rustiger wordt, het is zo vervelend als je weet dat het piekeren geen in heeft, maar je er geen controle over hebt om het te stoppen...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Inderdaad. Dat is niet makkelijk. Heel erg bedankt voor de lieve reactie. Ook voor jou fijne feestdagen gewenst!! x.

   Verwijderen