A few of my favorite things #12 – September 2019

September was voor mij een aangename maand. Vandaar dat ik ook best wel wat favorieten heb verzameld. Van lekker eten tot comfortabele kleding tot mijn favoriete youtuber van het moment. Al ‘my favorite things’ ontdek je hieronder. ETEN & DRINKEN
Pindakaas milkshake van Five Guys
Als je bij Five Guys bent en graag pindakaas lust… probeer dan de pindakaas milkshake eens. Want halleluja… ik droom er nog van. Dat ding was lekker. (En super vullend, dat ook!) Aanrader. Ben je toch niet zo’n pindakaas liefhebber? Je kan bij Five Guys ook makkelijk je eigen milkshake samenstellen met al de smaakjes die er beschikbaar zijn. Yum. 
Vegan cinnamon rolls van Peas Hasselt
Kaneelbroodjes behoren standaard tot mijn favorieten, dus Peas is voor mij zo’n beetje een geschenk uit de hemel. Ze verkopen er plantaardige cinnamon rolls in verschillende smaken, en je proeft totaal geen verschil met niet-vegan cinnamon rolls. (Vind ik toch.) Top!
Pumpkin spice latte van Starbucks
Het klinkt heel basic, éh. Ik weet het. Maar de pumpkin spice latte is echt één van mijn favoriete Starbucks drankjes aller tijden. Ik kijk daar elke herfst opnieuw naar uit. Die zoete smaak van pompoen, kaneel en speculaas die past gewoon perfect bij het bittere van een koffie. Voor mij is dat de herfst in een bekertje. Overheerlijk.
J.P. Chenet Ice Edition Rose
Ik dacht dat ik al vaker over dit drankje had gepraat op mijn blog, maar ik kan er niets van terugvinden dus… wauw. Bizar. De J.P. Chenet Ice Edition Rose is namelijk één van mijn meest favoriete schuimwijnen. (Niet dat ik zo vaak schuimwijn drink, maar oké.) Het drankje ziet er mooi roze uit en bevat smaken van aardbei, kers en framboos. Drinken doe je het met veel ijs. Hoe kouder, hoe beter. Ik kan het alleen maar aanraden.

FASHION & BEAUTY
Dikke fluffy sokken
Schoenen of pantoffels doe ik in huis niet snel aan. Mijn voorkeur gaat altijd uit naar dikke fluffy sokken. Omdat die zo warm en comfortabel zijn. Zalig!
Fleece pyjamabroek van Primark
Niets zo fijn als thuiskomen en je warme pyjama aan te kunnen trekken. Toch? Inclusief dikke fluffy sokken, uiteraard 😉 Bij Primark vond ik onlangs een fleece pyjama / joggingbroek en sindsdien wil ik geen andere pyjamabroek meer aandoen. Wat een comfortabel ding!
TV
Dagelijkse Kost
Jeroen Meus blijft simpelweg plezierig en boeiend om naar te kijken. En veel van zijn recepten zijn ook makkelijk om na te maken. Op de Dagelijkse Kost website staat alles bovendien makkelijk uitgelegd, inclusief mooie foto’s en filmpjes. Handig!

Bake Off Vlaanderen 
Waarin tien thuisbakkers strijden om de titel van beste thuisbakker van Vlaanderen. Een programma naar m’n hart, aangezien ik ook graag bak en na vrijwel elke aflevering al mijn bakblikken weer wil bovenhalen. Gastheer Wim Opbrouck zorgt, zoals op de Bake Off website staat omschreven, voor de kers op de taart. En zo voelt het ook. Hij maakt het programma helemaal af met zijn onnozele (maar wel heel grappige!) mopjes.

Ps. Bekijk de extra video’s op de Bake Off website eens als je ook fan bent. Wim maakt er zelfs ASMR filmpjes. Super grappig!

Boer zkt Vrouw – De Wereld Rond
Dit jaar komen de boeren (en boerin) uit Canada, Bulgarije, Kaapverdië, Duitsland en Finland. Ik vind het altijd interessant om te zien hoe ze daar hun leven hebben opgebouwd, en hoe een eventuele toekomstige partner in dat plaatje gaat kunnen passen. Fijne tv. 
Het Gezin
Waarin het dagelijkse leven van zes gezinnen getoond wordt. Ongefilterd, zoals het echt is. The real deal. Zo zouden er meer programma’s moeten zijn. 
YOUTUBE
Kalel
Ik volg best wel wat mensen op YouTube maar degene die er voor mij toch altijd weer uitspringt is Kalel. Naar haar video’s kan ik echt uitkijken. Ze heeft een nogal uitgesproken persoonlijkheid en is extreem perfectionistisch en introvert. Vaak is hetgeen ze zegt en doet voor mij ook herkenbaar, en dat vind ik leuk om te zien. 

MUZIEK
The Greatest Showman Soundtrack
Ik kan maar geen genoeg krijgen van de muziek uit The Greatest Showman. Die nummers bezorgen mij bijna allemaal kippenvel. Telkens opnieuw en opnieuw. Vooral het nummer ‘The Greatest Show’ vind ik een topper. Fan van!

DIVERSEN
Vegan handtas van Alexandra K 
Van Kristof kreeg ik voor mijn verjaardag een vegan handtas van Alexandra K cadeau. En daar ben ik super blij mee. Het is een kwalitatieve, mooie tas waar geen enkel dier voor heeft moeten lijden. Designer Alexandra Koscikiewicz vindt het belangrijk om een statement te maken met hetgeen je draagt; en omdat mode zo’n groot effect heeft op mens en milieu kan je dat maar beter op een positieve manier aanpakken. Vegan dus.

Pinterest
Pinterest interesseert mij steeds meer en meer. Ik vind het op veel vlakken een handig hulpmiddel en een grote inspiratiebron. Het merendeel van mijn borden staat op privé, maar de lijstjes waar ik het meest inspiratie uithaal (FashionFoodHomeTravel) kan je wel gewoon bekijken. 
Malediven
Wanneer Kristof en ik over onze reis naar de Malediven vertelden, verbaasde het mij hoeveel mensen dat land niet (goed) kenden. Het is een eilandengroep in de Indische Oceaan, ten zuidwesten van India. Van de meer dan 1000 eilandjes zijn er amper 200 bewoond, en vormen er meer dan 80 toeristenoorden. De gemiddelde dagtemperatuur is er, het hele jaar door, rond de 30 graden en de natuur is er adembenemend mooi. Palmbomen, parelwitte stranden en een azuurblauwe zee. Het voelde er een beetje als de hemel op aarde. Wat een paradijs!

Comments (8)

 • Darina

  7 oktober 2019 at 05:31

  Mooie favorieten! Ik ben ook veel bezig met Pinterest, zo leuk platform.

  1. HosteSarah

   14 oktober 2019 at 17:20

   Dankjewel. Verslavend, éh… Pinterest. Ik kan daar echt doorheen blijven scrollen. Oeps.

 • Naomi

  7 oktober 2019 at 08:03

  Leuk om te lezen. En fluffy sokken en pyjama's vind ik ook heerlijk!

  1. HosteSarah

   14 oktober 2019 at 17:19

   Bedankt. Ik kan echt niet meer zonder leven!

 • Evelyne Vergote

  7 oktober 2019 at 16:26

  Oh ik moet dus echt dringend eens Wim Opbrouck zijn fratsen op youtube gaan volgen, haha. Dank je voor de tip! 😉

  1. HosteSarah

   14 oktober 2019 at 17:19

   Ja, ik vind dat echt grappig 😉

 • Suzanne

  16 oktober 2019 at 09:46

  Super leuk om te lezen!

  1. HosteSarah

   16 oktober 2019 at 13:15

   Dankjewel! x.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Een magisch dagje in DISNEYLAND PARIJS

Volgende bericht

Settelen vs. reizen