My life in pictures #57 - Roermond, bijgekomen en bekkeninstabiliteit

Afgelopen maand was één van de meest bizarre maanden die ik al ooit heb meegemaakt. Het leek wel alsof mijn emotionele rollercoaster telkens weer terecht kwam op de rails van de emotionele rollercoaster van iemand anders. Ofzo. Ik weet niet hoe ik het anders moet uitleggen. Mijn maand bestond in ieder geval uit vrij veel emoties. En drama. En nog wat extra emoties daarbovenop. Het was me wat. Mijn maandelijks foto-overizcht is daarom ook niet zo uitgebreid dit keer. Heel veel kan ik namelijk niet laten zien. Je merkt het hieronder vanzelf wel. 

Gelukkig kende augustus toch een fijn en ontspannend begin. Kristof en ik trokken een dagje naar Roermond om er te gaan shoppen in de Designer Outlet. Gezellig. En hoewel ik het winkelen natuurlijk ook plezant vind, kijk ik stiekem toch altijd het meest uit naar het feit dat we daar ook lekker kunnen gaan eten. Ik at er een vegan curry bij Wagamama en een Nutella donut van Dunkin Donuts. Té lekker.

Verder las ik 'Not That Kind of Girl' van Lena Dunham uit, waar ik uit kon opmaken dat Lena toch niet volledig 'my kind of girl' is. Met momenten vond ik het boek dan ook wat minder leuk om te lezen omdat ik mij niet zo goed met Dunham kon identificeren. 

En omdat het uiteindelijk toch nog steeds zomer is, besloten we nog maar eens een ijsje te gaan eten. Yum. Zolang de ijssalons open zijn moeten we daarvan profiteren!

Iets dat ik al langer wilde doen dat was het verwijderen van mijn Facebook-pagina. Vaak heb ik op het punt gestaan het effectief te doen, maar nooit heb ik het ook écht 'gedurfd'. Tot voor kort dus. Ik leef ondertussen al zo'n 3-tal weken zonder en ik heb dat ding nog geen seconde gemist. Wat een verademing!

Over de rest van de maand kan ik niet bijster veel vertellen eigenlijk. Ik bakte een rabarbercake, at nog eens McDonalds, en keek zowel het volledige laatste seizoen van 'How to Get Away With Murder' als dat van '13 Reasons Why' uit.

Snacks voor Kristof. Niet voor mij, nee. Want ik ontdekte deze maand dat heel wat kleding die mij begin dit jaar nog prima paste, nu niet meer goed past. (Want ik ben een jojo van jewelste en ik ben dus weer bijgekomen.) En dat was wel eventjes deprimerend om te realiseren. Ik had het natuurlijk al wel zien aankomen aangezien ik weet wat ik eet en ik regelmatig op de weegschaal ga staan, maar toch. De realiteit komt niet altijd zacht aankloppen natuurlijk... .

Mijn weg naar een gezonde(re) levensstijl is er eentje met 1001 triljard hobbels, maar opgeven staat voorlopig nog niet in mijn woordenboek. Mij goed voelen in mijn vel is een doel dat het méér dan waard is om naar te blijven streven!

En dan als laatste wil ik het nog even hebben over mijn bekkeninstabiliteit. Sinds enkele jaren heb ik daar last van en de voorbije weken flakkert de pijn weer wat heftiger op. Zo vervelend! Enkel liggen met een kussen onder mijn knieën zorgt voor wat minder pijn. Een goede balans tussen rust en activiteit is belangrijk, maar die heb ik overduidelijk nog niet gevonden. Zo irritant! Ik heb de lijst met oefeningen die ik van de fysiotherapeut heb gekregen alvast opnieuw naar boven gehaald. Hopelijk voel ik snel wat verbetering.

Heb jij toevallig een goede tip voor als je last hebt van bekkeninstabiliteit? 


11 opmerkingen

 1. Wat vervelend van de bekkeninstabiliteit. Ik hoop dat de pijn snel minder wordt. En ik denk er ook weleens aan om Facebook te verwijderen. Volgens mij mis je niks :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En inderdaad. Je mist niets wanneer je Facebook niet (meer) hebt. Ik ben nog steeds enorm blij met mijn keuze om dat hele gedoe te verwijderen.

   Verwijderen
 2. Ai, pijn doet je nooit goed. Geen tips, maar ik hoop echt dat het snel beter wordt. En Facebook verwijderen gaat ook weleens door mijn hoofd. Ik doe er vrijwel niets meer mee. Misschien toch eens serieus over nadenken.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Da's heel lief ❤︎ Ik heb mijn Facebook dus verwijderd omdat ik er vrijwel niets mee deed. En ik heb nog steeds geen spijt van die keuze. Ik blijf het aanvoelen als een verademing en kan het dus alleen maar aanraden ;)

   Verwijderen
 3. Jammer dat je weer last hebt van je bekkenstabiliteit.. Tips heb ik helaas niet, behalve je oefeningen doen en voldoende rust nemen..

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn oefeningen probeer ik dagelijks extra goed uit te voeren nu, en ik moet zeggen dat het tot nu toe al goed geholpen heeft. Oef.

   Verwijderen
 4. och wat mega vervelend en pijnlijk voor je.. hopelijk wordt het snel beter voor je! facebook verwijderen heb ik gedaan en was heerlijk, maar voor blog samenwerkingen had ik weer facebook nodig.. helaas

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, interessant! Ik heb ook weleens gedacht aan die samenwerkingen waarvoor Facebook nodig is. Inderdaad wel jammer dat dat soms noodzakelijk is... .

   Verwijderen
 5. Hopelijk gaat het snel beter met de pijnklachten. Op naar de maand september met hopelijk minder emoties en drama ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Da's lief ❤︎ Voorlopig is september al wat meer drama-vrij dus dat is al goed ;)

   Verwijderen