A few of my favorite things #10 – Juli 2019

Van vegan koffie tot vegan deodorant tot huishoudproducten om U tegen te zeggen. Ik verzamelde afgelopen maand weer enkele van mijn favoriete dingen. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

ETEN & DRINKEN
Red Bull Light
Niet bijster gezond, maar wél heel lekker. Wanneer ik een kleine opkikker kan gebruiken, of simpelweg wanneer ik er zin in heb, drink ik graag een blikje Red Bull Light. Dat zorgt dan toch voor een tikkeltje meer concentratie zonder dat ik me zorgen moet maken om de kilo’s. Win-win. 
Alpro Caffè
De on the go ijskoffie’s van Alpro zijn het proberen méér dan waard. Zo lekker! Er bestaan drie verschillende on the go smaakjes, waarvan er twee ook te koop zijn in standaard brik-vorm. Ik vind ze vooral handig om mee te nemen wanneer ik ’s morgens snel het huis uit moet.

FASHION & BEAUTY
Deodorant – Salt of the Earth
Alle Salt of the Earth deo’s zijn gemaakt van 100% natuurlijke producten en worden niet getest op dieren! Als dat niet positief is?! Ik ben al een tijdje fan van dit merk en gebruik tegenwoordig consequent de Lavendel & Vanille Roll-on variant. Die ruikt enorm lekker, geeft me een fris gevoel en laat totaal geen sporen na. Top!

NETFLIX
Stranger Things
Het nieuwe seizoen van Stranger Things verscheen afgelopen maand op Netflix en dat heb ik met veel plezier op enkele dagen tijd uitgekeken. Wat een serie! Horror op z’n 80’s, en dat op z’n allerbest. Met ratten die ontploffen en monsters die onder je huid kruipen. En tja… dat soort dingen. Normaal niet zo mijn ding, maar die 80’s vibe is echt onweerstaanbaar. De kleding, de muziek, de decors,… . Op elk detail werd gelet. Heerlijk om naar te kijken. 
La Casa de Papel
Ook van La Casa de Papel verscheen er een nieuw seizoen op Netflix. Deze Spaanse misdaadserie moet je gewoon gezien hebben! In het allereerste seizoen maak je kennis met ‘de professor’, die samen met acht specialisten de grootste overval in de Spaanse geschiedenis wilt plegen. Spanning alom. En vanaf het begin van de reeks leef je automatisch ontzettend mee met al de personages. Bizar!

DIVERSEN

Dyson V11 Absolute
Deze draadloze Dyson stofzuiger is hét van hét! Wij hebben de V11 Absolute dus ik kan alleen maar daarover spreken, maar dat toestel is dus echt fantastisch! Het past zijn zuigkracht automatisch aan wanneer je van een harde vloer naar een tapijt gaat, en het LCD schermpje laat zien hoelang je batterij nog meegaat. Super handig. Verder is het simpelweg ook easy peasy om zo’n stofzuiger bij elk minuscuul vuiltje op te pakken (want dat kost totaal geen moeite), en loop ik daarom tegenwoordig zo’n tweetal keer per dag het hele huis te stofzuigen. Gewoon omdat het zo gemakkelijk kan. 

Febreze luchtverfrisser – Vanilla Latte
Nadat het huis is gepoetst dan spray ik graag wat Febreze luchtverfrisser in het rond. Dan ruikt het overal extra lekker! Deze Vanilla Latte geur is een warm (maar niet al te straf) geurtje waar ik instant gelukkig van word. Hmm. 

Witte tijgerbalsem
Witte tijgerbalsem is zo’n product dat ik àltijd in huis heb. Het helpt tegen zonnebrand, spierpijn en hoofdpijn. En tegenwoordig gebruik ik het ook graag om muggen te verjagen. Voor het slapengaan smeer ik standaard wat witte tijgerbalsem in mijn nek en op mijn enkels en mijn polsen… en dat helpt muggen weg te houden. Ideaal! Ik kan het iedereen alleen maar aanraden! Comments (8)

 • Naomi

  9 augustus 2019 at 04:19

  Heerlijk, dit soort lijstjes. En zo grappig dat stofzuigen ineens 'leuk' kan worden met een nieuwe stofzuiger;).

  1. HosteSarah

   29 augustus 2019 at 15:03

   Dankjewel. En ja, éh. Dat stofzuigen is tegenwoordig echt een plezier. Zo gemakkelijk!

 • Darina

  9 augustus 2019 at 08:56

  Mooie favorieten. Wij hebben ook een Dyson, wel een andere serie, maar ik ben er ook zo blij mee! En La Casa de Papel moet ik echt gaan kijken 🙂

  1. HosteSarah

   29 augustus 2019 at 15:04

   La Casa de Papel is echt ontzettend goed. Grote aanrader! En haha, inderdaad… die Dyson stofzuigers… dat zijn fantastische apparaten. Ik kan er al niet meer zonder!

 • Ilona Wielinga

  11 augustus 2019 at 08:35

  Ik vind dit soort lijstjes altijd leuk om te lezen. En volgens mij moet ik La Casa de Papel echt maar een keer gaan kijken. Maar ik moet nog zoveel kijken, haha.

  1. HosteSarah

   29 augustus 2019 at 15:06

   Haha, op mijn lijst staat er ook nog veel om te kijken. Er zijn tegenwoordig ook zoveel goede series! Al moet ik zeggen dat La Casa de Papel toch echt wel bij mijn topfavorieten hoort. Grote aanrader!

 • Louise

  29 augustus 2019 at 13:33

  Wat een lekker lijstje. En een draadloze stofzuiger haha, ik droom ervan. Ik heb Stranger Things en La Casa de Papel ook bijgekeken. Leuk! 🙂 En heb ook ontdekt dat muggen tijgerbalsem dus heel vies vinden. Maar ook dat tijgerbalsem goed werkt tegen de jeuk 🙂

  1. HosteSarah

   29 augustus 2019 at 15:08

   Dankjewel! En ja… van die stofzuiger heb ik ook lang gedroomd 😉 Zo blij mee. Ik kan er al helemaal niet meer zonder en kan dat toestel ook alleen maar aan iedereen aanraden. Zo gemakkelijk! En oeh, ik kan mij niet herinneren dat ik tijgerbalsem ooit heb gebruikt tegen de jeuk. Moet ik ook eens uitproberen. Dat product is echt een wondermiddel 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

S.O.S. introversie - Ik weet niet wat ik zeggen moet

Volgende bericht

Mijn ultieme Qatar BUCKET LIST!