My life in pictures #54 - Een dipje, gaan stemmen en naar de musical

Afgelopen maand belandde ik in een dipje waardoor ik best wat tijd binnenshuis spendeerde. Gelukkig gaat het ondertussen alweer de betere kant op. Verder moesten we ook gaan stemmen, en trok ik samen met mijn broer en Kristof naar de musical 40-45. Je leest er hieronder meer over.

In mijn vorige My life in pictures vertelde ik al dat onze keuken gerenoveerd werd. Wel dit is een before and after van een stukje daarvan. Het verbaasde mij hoe snel ik aan dat nieuwe gewoon was. Er was helemaal niets mis met onze oude keuken, maar dingen zien er tegenwoordig al snel verouderd oud éh. Het is leuk om nu in nieuwe, opgefriste keuken te kunnen werken. Zalig. 

Samen met mama struinde ik ook een heleboel interieurwinkels af op zoek naar een nieuwe keukentafel en keukenstoelen. Heel wat kleur- en materiaalstalen verder, hebben we uiteindelijk een beslissing kunnen nemen waar we super tevreden mee zijn. We moeten er nog enkele weken op wachten, dus waarschijnlijk zie je van onze nieuwe tafel en stoelen in mijn volgend maandoverzicht wel een fotootje passeren. Spannend!

Mijn hoofd leegmaken in de bioscoop met een grote zak popcorn en Hotel Mumbai (aanrader, trouwens!), en eindelijk nog eens wat tijd maken om te lezen. Dat doe ik echt veel te weinig. 

Verder belandde ik afgelopen maand in een dipje. Ik denk sowieso altijd veel te veel na over àlles, en sommige gebeurtenissen of uitspraken kunnen dan de druppel zijn. Dat was ook deze maand het geval. Nadien begon ik mezelf dan ook nog eens te baden in zelfmedelijden (want waarom heb ìk altijd zoveel pech?!), wat het alleen nog maar erger maakte. Zó slecht heb ik het namelijk ook niet. Relativeren is niet altijd mijn sterkste kant, I know. Ik besef namelijk wel dat ik de allerbeste thuis ter wereld heb, inclusief de leukste huisdieren ;) Van mijn mama kreeg ik dan ook nog eens deze mooie dubbele tulpen. Daar werd ik instant vrolijk van!

Tijdens mijn dipje heb ik mijn inner hufflepuff wel goed naar boven kunnen laten komen. Ik spendeerde heel wat tijd op de zetel en bekeek de laatste twee seizoenen van Game of Thrones volledig uit. Wat een serie, zeg! Daar heb ik écht van genoten!

Lief gezelschap ❤︎

Helaas ging door mijn dipje mijn dieet compléét de mist in. Dat ik een emotionele eter ben is nogmaals gebleken. Op vlak van eten ben ik nu dus weer maar eens volledig ontspoord. Om gek van te worden is dat. Dat probleem hoop ik snel weer onder controle te krijgen. Die lekkere Nutella Hot Chocolates die ik de afgelopen maand zo vaak heb gedronken... die moeten nu dus minderen. Gelukkig herontdekte ik ook een mooi nagellakje dat nog in mijn kast stond (Spaghetti Strap van Essie), en kreeg ik vaak gezelschap van Poessie.

Té schattig!

Uiteraard moesten we ook gaan stemmen. Ik moet eerlijk bekennen dat politiek me, tot voor kort, nooit erg veel geïnteresseerd heeft. Dit waren ook de eerste verkiezingen waarbij ik héél bewust gestemd heb. Ik heb debatten gevolgd, programmapunten onder de loep genomen en standpunten vergeleken. Het is een beetje een heikel puntje om over te praten, maar de uitslag van deze verkiezingen vond ik toch wel uiterst teleurstellend hier in Vlaanderen. Ik had dat niet verwacht en ik begrijp het nog steeds niet goed.

Nadat we onze stem zijn gaan uitbrengen ben ik nog even gaan shoppen met mama, en zijn we nadien een terrasje gaan doen. Hmm.

Bij Maisons du Monde hebben ze altijd zoveel leuke spullen. Ik spotte er dit keer super mooie accessoires voor katten. Deze eetkommetjes bijvoorbeeld. Helemaal top! Voor mezelf nam ik pioenrozen mee naar huis om mijn kamer wat mee op te fleuren.

De babies. Onlangs lag Poessie op mijn bed te snurken terwijl ik tv aan het kijken was. Tot ze plots haar ogen wagenwijd opende, naar mij keek en begon te blazen, en meteen daarna weer verder begon te snurken. Héél gek was dat. Haha. Nog nooit eerder meegemaakt. Speciaal gevalletje is het. Ook mijn schildpadden zijn twee typetjes hoor. Ik zou er niet meer zonder kunnen.

Ik was onlangs de krant aan het lezen op mijn telefoon, en kwam dit artikel tegen. 'Duizenden vrouwen schrikken als ze merken dat ze op dezelfde plaats een sproetje hebben'. Bleek dat een groepje vriendinnen had opgemerkt dat ze allemaal een sproetje hebben in het midden van hun pols, waarna ze dat toeval op sociale media deelden. En wonder boven wonder kwamen daar heel veel reacties op van andere vrouwen die merkten dat ze op dezelfde plek ook zo'n sproetje hebben. Toen ik op mijn eigen pols vervolgens ook zo'n vlekje spotte, vond ik dat dus wel heel grappig. Hoor ik nu bij de club? Haha.

Afsluiten deden we de maand met de verjaardag van Kristof! Ik begon gelukkig al wat uit mijn dipje te komen dus ik heb wel kunnen genieten van de dag. We gingen eten bij Peppe's in Genk en trokken 's avonds, samen met mijn broer, naar de musical 40-45. En wauw. Wat een spektakel. Die voorstelling kan ik iedereen alleen maar aanraden! Dat verhaal, de muziek, de acteurs, de special effects,... . 10/10! Sowieso de beste musical die ik tot nog toe al gezien heb!


8 opmerkingen

 1. De keuken is echt prachtig geworden! Jammer van je dipje; hopelijk wordt deze maand een betere. En eh, oja...ik hoor ook bij de club met de moedervlek op de pols. Allebei de polsen zelfs;).

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Super lief!! En haha, leuk dat je ook bij 'de club' hoort ;)

   Verwijderen
 2. Wat vervelend van je dip, ik herken het ook wel. Ik kan ook soms doorslaan in mijn gedachten. De keuken vind ik echt heel mooi. Ik ben mij nu ook aan het orienteren, want onze keuken is oud en is echt aan vervanging toe.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. Veel plezier met het uitzoeken van de nieuwe keuken. Ik vond dat echt wel interessant om te doen! Al maakt al die keuze die je tegenwoordig hebt het er niet per sé veel makkelijker op ;)

   Verwijderen
 3. Ondanks je dipje heb je toch wat van je maand kunnen genieten. De keuken ziet er mooi uit! Hier thuis is die ook aan vervanging toe, maar ja.. ;) En wat mooi, die dubbele tulpen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En eens je een eigen stekje hebt kan je je op dat vlak helemaal uitleven, éh. Daar kijk ik ook al naar uit :)

   Verwijderen
 4. Ik heb ook zo'n sproetje maar vind het niet bijzonder omdat mijn armen vol sproetjes staan dus het is niet dat het nu zo'n mysterieuze plek is ofzo :p Jammer dat je een dipje had. Ik had er vorige maand ook eentje maar ben er nu gelukkig weer uit. Dat lukt jou ook wel! Lief dat je tulpen kreeg van je mama en de keuken ziet er heel mooi uit! Mijn ouders hadden vroeger ongeveer hetzelfde en die is nu al een aantal jaar ook opgefrist en dat ziet er ook uit zoals bij jullie. Haha :D

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En grappig om te horen. Onze ouders zullen dezelfde smaak hebben op gebied van interieur. Leuk :)

   Verwijderen