Give her the right jewelry and she can conquer the world

Wanneer je voldoende zelfvertrouwen hebt dan voel je je automatisch beter in je vel. Door met een positief gevoel naar jezelf te kunnen kijken, zal je ook positiever door het leven kunnen wandelen. En op die manier bereik je meer. Met een gezonde dosis zelfvertrouwen kan je de touwtjes pas echt in handen nemen om zo richting te geven aan je leven. En dat is natuurlijk heel goed. Zelf worstel ik wel vaker met onzekerheden. En om dat een beetje tegen te gaan draag ik graag juwelen. Door een mooie ring, een paar oorbellen of een leuke ketting voel ik mij al snel heel wat eleganter.  

Mijn onzekerheden uiten zich vaak in gedachten als: ik ben niet mooi genoeg, niet dun genoeg, niet slim genoeg, niet sociaal genoeg,… . Kortom; ik denk vaak dat ik niet goed genoeg ben. Gelukkig kan er wel aan dat negatieve gevoel gewerkt worden en bestaan er tal van manieren om je zelfvertrouwen op te krikken.

Eén van die manieren is voor mij gaan shoppen. Retail therapy noemen ze dat dan. Het bestaat echt! Geld uitgeven aan de juiste dingen, dingen die je persoonlijkheid bevestigen, zou je effectief gelukkiger maken. De spullen die je dan aanschaft kunnen op hun beurt voor een extra portie zelfvertrouwen zorgen.

Toen ik onlangs in de sieraden webshop ‘Aphrodite‘ belandde maakte mij dat dus ook gelukkig. Je kan er de meest trendy juwelen en accessoires vinden, en dat aan de scherpste prijzen. Helemaal top! Van leuke kettingen tot hippe enkelbandjes tot scrunchies en telefoonhoesjes.

Ik bestelde de ketting met druppels; een minimalistische korte ketting die zorgt voor een elegante look. De lengte is tevens verstelbaar en de druppelvormige hangertjes bevatten glinsterende steentjes. Om vrolijk van te worden.

Ik draag graag juwelen omdat ik mij er mooier en vrouwelijker door voel. En dat is fijn. Voor mij zorgt een leuke ketting als deze dus instant voor wat extra zelfvertrouwen. En daar ben ik blij om. Het zijn namelijk kleine stapjes als deze, als het dragen van leuke juwelen, die mij goed doen voelen in mijn vel en ervoor zorgen dat ik mij wat zekerder voel.

Dus voilà…

Give her the right jewelry and she can conquer the world.

Of toch… kind of 😉 

(In samenwerking met Aphrodite-Store)

Comments (6)

 • Darina

  7 juni 2019 at 05:48

  Herkenbaar. Als ik me niet helemaal happy voel, ga ik ook shoppen. Mooie ketting heb je uitgezocht.

  1. HosteSarah

   14 juni 2019 at 09:55

   Dankjewel. En ja, shoppen helpt bij mij altijd. Gek dat retail therapy echt een ding is 🙂

 • Naomi

  7 juni 2019 at 07:52

  Wat een prachtige ketting! Ik herken trouwens wel dat ik geld uit ga geven als ik me niet helemaal lekker voel. Bij mij gaat dat geld dan vaak op aan creatieve spullen of aan boeken.

  1. HosteSarah

   14 juni 2019 at 09:56

   Bedankt! Aan boeken spendeer ik ook graag geld. Instant geluk!

 • Kaylin

  8 juni 2019 at 16:42

  Mooie ketting. Minimalistische juwelen zijn soms echt pareltjes.
  Zelf heb ik twee weken geleden een nieuwe halsketting gekocht (gouden met een levensboom) nadat de vorige stuk was gegaan nadat het gehaperd had in m'n haar. Ben echt zo blij met m'n aankoop en voelt meteen veel minder leeg!

  1. HosteSarah

   14 juni 2019 at 09:57

   Dankjewel. En wauw, zo'n gouden ketting met levensboom klinkt super mooi! Natuurlijk wel jammer dat de vorige kapot is gegaan, dus hopelijk mag je lang veel plezier beleven aan dit exemplaar!! x.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige bericht

A few of my favorite things #8 - Mei 2019

Volgende bericht

Travel bucket list - Huur een vakantiehuis in Frankrijk