My life in pictures #53 - Héél veel eten, Pasen en Game of Thrones

Afgelopen maand bestond voornamelijk uit héél veel eten. Verder vierde ik ook Pasen (met nog meer eten) en begon ik met het kijken van Game of Thrones. Wat ik nog allemaal gedaan heb? Dat lees je hieronder!

Coffee to go. Ik kan tegenwoordig zeggen dat ik op dat vlak kan drinken als een Gilmore Girl. 'First I drink the coffee. Then I do the things.

En mijn Monin siroopjes moesten ook aangevuld worden. Om te gebruiken in mijn koffie. Hmm. Samen met mama trok ik er nog eens een dagje op uit om boodschappen te gaan doen in Duitsland. Gezellig.

Bloesemtijd! Ik heb de hele bloesemperiode eigenlijk wat aan mij laten voorbij gaan en feitelijk is dit de enige foto die ik effectief heb van bloesems dit jaar. Ai. Wel spotte ik deze grote slak (die er op foto veel kleiner uitziet!) en vond ik die er wel schattig uitzien. Hij zat bij mijn schildpadden te relaxen. Super schattig!  

'Animals are born who they are, accept it, and that is that. They live with greater peace than people do.' 
- Gregory Maguire. 

Ik vind het zo mooi om te zien hoe dieren gewoon zichzelf zijn en hun eigen leventje leiden. Zonder nog maar één slechte intentie. Ik zou ook uren simpelweg naar mijn huisdieren kunnen kijken. Die beesten maken mij zo gelukkig ❤︎

 Verslaafd aan alles van Kinder. Al die dingen zijn gewoon lekker. Hoe kan dat zelfs?!

Sushi is ook altijd een goed idee. Yummie.

Tijdens het opruimen vond ik deze oude dvd van Mary-Kate en Ashley Olsen's serie 'So Little Time' terug. Vroeger vond ik dat zo'n leuke reeks. Ik besloot er daarom nog eens naar te kijken, maar moest na een tiental minuten al afhaken. Zo slecht. Hoe heb ik daar ooit zo graag naar gekeken? Ik herinner mij nog dat ik alle afleveringen meer dan eens gezien heb. Gek! Mary-Kate en Ashley blijf ik echter wel twee grote stijliconen vinden. 

Verder voorzag ik ook wat tulpen in mijn kamer om in de paassfeer te komen. Gezellig.

 Leuk wakker worden, zo. Mailtjes beantwoorden met een Nespresso erbij. Heerlijk.

En nog meer leuks! Ik kreeg een mooie paaskaart van een vriendin, en een tof souveniertje uit Italië van mijn broer. Die was daar namelijk op vakantie. Heel lief!

Wat minder lief was deze gigantische spin die ik plots dood op mijn kast zag liggen. Hoe het beest daar beland is dat weet ik niet, maar wat ik wel weet is dat het even geduurd heeft eer ik al mijn moed bij elkaar had geraapt om het daar weg te halen. Brrr. Hoe graag ik ook dieren zie, zo'n tarantula-gevallen mogen toch uit mijn buurt blijven. 

En nòg veel minder leuk was dit natuurlijk. Naar een brandende Notre-Dame kijken deed letterlijk pijn aan mijn hart. Dat gebouw heeft een ziel; het staat er al zo lang zo machtig. Het heeft een hele geschiedenis. Om dat dan voor je ogen, live op tv, in vlammen te zien opgaan. Dat is vreselijk. Al begrijp ik ook wel dat er nadien heel wat commentaar op kwam. Vrijwel iedereen rouwde om de Notre-Dame, maar van het feit dat de wereld stilletjes aan vergaat kijken niet veel mensen nog op. Ik las er hier een interessant opiniestuk over, voor de geïnteresseerden.

Ook mijn migraine stak de afgelopen maand weer de kop op. Zo vervelend. Zeker omdat ik letterlijk niéts kan doen tijdens een aanval. Ik moet dan in mijn bed gaan liggen en mijn ogen dicht doen. Saai hoor.

Weet je nog dat ik een brief naar Julia (jawel, die van Romeo) schreef toen ik in Verona was? Wel, daar kreeg ik een  reactie op. Super tof om dit in de brievenbus te vinden. Ik vond geen nieuwe inzichten in de brief die ik kreeg, maar alles wat erin wordt gezegd past wel volledig bij mij en mijn manier van denken. Toch fijn!

Wat ik al jaren nog eens wilde doen, maar wat er maar nooit van kwam, dat was buffet gaan eten bij Pizza Hut. Zo lekker! En zo slecht voor mijn dieet! Maar het heeft wel gesmaakt. Nadien stopten we ook nog even bij de Kringwinkel, waar ze een volledige ruimte hadden ingericht voor alle boeken. Tof gedaan!

En aangezien mijn dieet toch naar de vaantjes was door al die pizza, kon een pot Ben & Jerry's er ook nog wel bij. Ik begon afgelopen maand trouwens ook met het kijken naar Game of Thrones. Ik heb het gevoel dat ik één van de laatste mensen op aarde ben die deze reeks nog moest bekijken, maar enfin. Ik ben op zich ook wel blij dat ik er nu pas aan begonnen ben, want nu kan ik alle afleveringen bingewatchen naar hartenlust. Heerlijk. (Dat het een fantastische serie is moet ik denk ik ook niet meer zeggen, éh?!)

Eitjes kleuren voor Pasen. Ik verfde er enkele met kurkuma, blauwe bes, spinazie (had geen effect) en roze voedingskleurstof.

 Pasen! 's Morgens stond deze grote mand vol chocolade voor ons klaar. Hmm.

De hele dag lang hebben we ook erg lekker gegeten. Mijn mama doet altijd haar best om ons allemaal goed in de watten te kunnen leggen met al haar lekker eten. Genoten!

Ook van Paasmaandag heb ik optimaal kunnen genieten. Ik vind dat zo'n fijne dag. Alles is gesloten dus je bent bijna verplicht om niets te doen en rustig thuis te blijven. Heerlijk. Veel chocolade, overschotjes champagne, knuffelen met de kat en enkele afleveringen van Game of Thrones = ideaal!

En nog meer lekker eten. Geen wonder dat ik de afgelopen maand ben bijgekomen. Oeps.

Af en toe deed ik echter ook gezond hoor. Aardbeien en asperges? Laat maar komen. Te lekker!

Afsluiten deden we de maand dan weer met veel rommel in huis. Onze keuken wordt momenteel gerenoveerd en nu moeten we ons eventjes behelpen in ons eigen huis. Het Nespresso apparaat verhuisde ik alvast naar de gang. Met alles erop en eraan. Want zoals ik hier eerder al zei: 'First I drink the coffee, then I do the things.' Ik moet te allen tijden aan de koffie kunnen!

Drink jij ook zo graag koffie?


10 opmerkingen

 1. Leuk overzichtje heb je gemaakt! Blij deze nog eens tegen te komen in mijn Bloglovin', het was al te lang geleden dat ik je blog checkte. Heerlijke dingetjes heb je gegeten deze week, ik krijg er meteen trek van hihi. Enne, Game of Thrones is zo goed he! Waar zit je intussen al? Liefs!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Fijn om te horen :)
   En absoluut! Game of Thrones is écht wel verslavend goed. Momenteel zit ik in de helft van seizoen vijf. Zo spannend allemaal!

   Verwijderen
 2. Leuk overzichtje! Die is altijd veel voller gevuld dan die van mij, haha! Ooh ik was zo benieuwd of je effectief iets zou terugkrijgen van Verona, en ja it is! :D Ooh en die kaart van die vriendin.. leuk ;p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En ja, inderdaad... ik wist dat ik antwoord zou krijgen uit Verona (want die sturen sowieso àltijd terug!), maar ik had niet verwacht dat het al zo snel zou zijn. Wel plezant. En zo'n vol overzicht komt doordat ik foto's maak van àlles ;) Zo veel interessante dingen doe ik namelijk niet. Haha.

   Verwijderen
 3. Mooi overzichtje. Ik ben ook gek op Kinder chocolade, het ijs wil ik nog proberen :) Geweldig dat je antwoord hebt gekregen uit Verona.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dat ijs ga je écht lekker vinden als je sowieso al houdt van Kinder chocolade. Grote aanrader ;)

   Verwijderen
 4. Ik zou graag ook eens zo'n kinder bueno ijsje proeven maar momenteel hebben we vanille en cookies & cream ijs in de diepvries. Ook niet mis, zeker niet om die vanille met aardbeien te eten :D Met de start van het laatste seizoen ben ik ook terug into Game Of Thrones. Wat heb ik me vergist in die serie! Dacht dat het constant seks en vechten was en vrouwonvriendelijk. Het tegendeel is waar, wat een powervrouwen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, vanille (met aardbeien!) en cookies & cream zijn ook altijd lekker. Hmm.
   En inderdaad... . Ik had ook een compleet andere gedachte over Game of Thrones vooraleer ik begon te kijken. Dat viel dus veel beter mee dan verwacht. Al ben ik wel geschrokken van de hoeveelheid seks in het eerste seizoen. Dat had ik niet meteen zien aankomen. Haha. Verder ben ik ook helemaal te vinden voor de die powervrouwen. Fan van!

   Verwijderen
 5. Wat een leuke foto's heb je gedeeld, wat een heerlijke eitjes ook allemaal zeg. en ik ben ook aangekomen, haha een lastige tijd dit.. vooral met al die chocolade. brrr liefs.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En haha, inderdaad... een hele lastige tijd met al die chocolade. Het wordt ons niet gemakkelijk gemaakt ;)

   Verwijderen