A few of my favorite things #7 – April 2019

Favorieten artikels behoren tot mijn favoriete artikels om te lezen én om zelf te schrijven. En aangezien ik de afgelopen weken weer wat nieuwigheden heb ontdekt waar ik helemaal weg van ben, vond ik het de moeite waard om daar ook deze maand wat over te schrijven.


ETEN & DRINKEN

Innocent drankjes
Innocent’s belofte is ‘Smaakt goed, doet goed’. Het bedrijf doet zijn best om zo duurzaam mogelijk te werken, en 10% van de winst zou bovendien gedoneerd worden aan goede doelen. Ook wordt er niet gewerkt met toegevoegde suikers of andere ‘onnatuurlijke onzin’ (zoals ze het bij Innocent zelf verwoorden). Allemaal erg positief dus. En zowel de sapjes als de smoothies zijn nog eens super lekker ook. Helemaal fan van!

Starbucks Almond Latte
Als je mijn blog al wat langer volgt dan weet je waarschijnlijk al wel dat ik een Starbucks (basic bitch) liefhebber ben. De Starbucks on the go ijskoffies die je in de supermarkt kan vinden waren tot voor kort echter allemaal gemaakt met melkproducten. Dat er nu een plantaardige variant te verkrijgen is vind ik dus een grote stap in de goede richting.

Milka lepeleitjes
Helaas niet plantaardig, maar wel hémels lekker. De lepeleitjes van Milka bestaan uit alpenmelkchocolade en een vulling met melkcrème waar ik compleet verslaafd aan ben. Yum.

FASHION & BEAUTY

Listerine Nightly Reset
Listerine Nightly Reset speelt in op het feit dat tanden voornamelijk ’s nachts vatbaar zijn voor gaatjes. De spoeling reinigt diep, komt op plaatsen die je tandenborstel moeilijk bereikt, en zorgt voor een langdurig frisse adem. Een mondwater als een ander, zou je denken. Maar met z’n milde smaak is de Nightly Reset wél ideaal om te gebruiken voordat je gaat slapen. En dat doe ik dus ook graag. ’s Morgens grijp ik dan weer liever naar de Listerine Cool Mint; voor een éxtra fris gevoel met een muntsmaakje erbij.

Kruidvat Originals – Tea Tree scrubcrème
Een zachte scrub voor een zacht prijsje. Mijn huid is onzuiver en droog, wat een erg vervelende combinatie is. Deze scrub droogt echter totaal niet uit, en werkt heerlijk zuiverend. Mijn huid voelt na gebruik altijd extra proper en zacht aan. Ideaal.

Lush Lipscrub – Cranberry Fizz
Vooraleer ik lippenbalsem aanbreng dan scrub ik mijn lippen graag. Kwestie van velletjes op een zachte manier te verwijderen. Deze Cranberry Fizz is een scrub uit het kerstassortiment van Lush en heeft een overheerlijk friszuur smaakje. Ik hoop dat ze het ook dit jaar terug in het assortiment brengen tijdens de feestdagen! (Al ben ik ook fan van de Lush Bubblegum lipscrub, en die is het hele jaar door verkrijgbaar!)

TV

The Voice van Vlaanderen
Zo’n muzikale talentenjacht als The Voice kan ik wel smaken. Ik vind dat zalig ontspannende tv. Ideaal voor op vrijdagavond, wanneer het programma ook wordt uitgezonden. Dit seizoen is ondertussen (helaas) alweer bijna afgelopen, maar al de volledige afleveringen kan je alsnog online herbekijken.

Game of Thrones
Ik had zo’n beetje het gevoel dat ik één van de weinigen was die Game of Thrones nog nooit eerder gezien had. En aangezien mijn broer al jaren zegt dat ik de reeks ook eens moet bekijken omdat die zo extreem goed is, én omdat hij alle afleveringen (buiten het laatste seizoen, uiteraard) toch op Blu-Ray heeft, besloot ik er dan ook maar eens aan te beginnen. En ik moet zeggen dat ik er meteen aan verslingerd ben geraakt. Ik weet niet precies wat het is, maar op de één of andere manier blijf ik gewoon geïntrigeerd. Ondanks het feit dat ik (na vijf seizoenen ondertussen) nog steeds de namen van de helft van de personages niet ken, en er belachelijk veel gruwelijke gevechten plaatsvinden. Speciaal hoor. Ik wil gewoon constant blijven kijken en weten hoe het verhaal gaat eindigen. Grote aanrader!

DIVERSEN

Pasen
Ik vind het altijd leuk om het gezellig te maken in huis rond de paasperiode. Het is dé tijd van het jaar om de lente in huis te halen; wat bloemen in de kamer, pasteltinten, beeldjes van konijntjes of kippen,… . En chocolade eieren natuurlijk, dat mag ook niet ontbreken. Op Pasen zelf wordt er bij ons thuis bovendien lekker en veel gegeten. Hapjes, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert. Alles erop en eraan. Het heeft natuurlijk zo zijn nadelen op vlak van mijn dieet, maar enfin. Het is hoe dan ook wel een gezellige periode. Daarbovenop vind ik het ook een hoopvolle tijd. Op Pasen vieren we namelijk de verrijzenis van Jezus. Voor mij staat dat voor hoop, voor een nieuw begin. Ik vind dat mooi om over na te denken.

Fotoboek van mijn reis naar Singapore
Persoonlijk vind ik het altijd de moeite waard om van al mijn reizen een fotoboek te maken. Dat is een leuke manier om mijn vakantieherinneringen te bewaren, en om al mijn foto’s niet zomaar op mijn harde schijf te laten verkommeren. Via Fotofabriek.nl maakte ik op een eenvoudige en snelle manier een leuk album van mijn reis naar Singapore, waar ik nu met heel veel plezier geregeld eens doorheen kan bladeren. Ik ben bovendien helemaal fan van het 21×21 formaat als het op mijn vakantie fotoboeken aankomt. In mijn ogen is dat het ideale koffietafelboekje. Dat ziet er zo stijlvol uit!

Maak jij graag fotoboeken? 
(In samenwerking met Fotofabriek.nl)

Comments (5)

 • Darina

  15 mei 2019 at 06:19

  Mooie favorieten, vooral die lepeleitjes, die lijken mij ook heerlijk. Leuk dat je een fotoboek hebt gemaakt van je vakantie. Een mooie herinnering zo en leuk om af en toe eens doorheen te bladeren.

  1. HosteSarah

   17 mei 2019 at 18:38

   Dankjewel! Die lepeleitjes zijn echt het proberen eens waard. Zo lekker 😉

 • Naomi

  15 mei 2019 at 06:33

  Fotoboeken zijn bij mij echt heel erg favoriet. Zó leuk om weer door mooie herinneringen te bladeren.
  En die lepeleitjes…Ik zag ze vorige week in de supermarkt. Ik kon me er niets bij voorstellen, maar nu ik het open doosje heb gezien, is het ineens wel heel erg nodig dat die binnenkort ook bij mij in huis zijn. Je moet alles proeven, toch?;)

  1. HosteSarah

   17 mei 2019 at 18:38

   Haha, inderdaad! Je moet alles (dat je wilt proeven) eens geproefd hebben, dat is zowat mijn motto op vlak van eten 😉

 • Evelyne Vergote

  16 mei 2019 at 19:56

  Ooh leuk, fotoboeken! Moet er ook weer eens eentje maken, maar geen idee van wat, haha. Maar momenteel lukt dat niet, veel te druk, hihi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn weg naar meer innerlijke rust

Volgende bericht

Singapore - Mijn ultieme reisgids