Mijn Singapore reisvideo!

Na het delen van al mijn artikels over Verona is het nu eindelijk tijd om het te hebben over SINGAPORE! Een land dat mij aangenaam verrast heeft, dat is zeker. Meer uitgebreide artikels staan nog op de planning, maar voor nu wil ik alvast mijn reisvideo met jullie delen. Ik vind zo’n filmpje altijd een leuke manier om mijn vakantie te herinneren, en meteen ook ideaal om korte filmfragmenten te bundelen. Dus voilà. Veel kijkplezier!

Comments (4)

 • Evelyne Vergote

  12 april 2019 at 13:11

  Woow, hoe mooi is het ginder! Ik kan niet wachten op je artikels hierover 😉

  1. HosteSarah

   12 april 2019 at 13:54

   Fijn om te lezen 🙂 En inderdaad… het was daar echt ontzettend mooi! Ik was aangenaam verrast!

 • sharon

  17 april 2019 at 08:14

  Heel leuke video! Komt nu ook wel op het nooit eindigende lijstje van must-see things :). Hoe heb je alles gefilmd? Gsm of camera?

  1. HosteSarah

   17 april 2019 at 08:53

   Dankjewel! Heel erg bedankt voor het kijken ❤︎ Vrijwel alles is gefilmd met onze iPhones.
   En zo'n nooit-eindigend lijstje… dat heb ik ook. Herkenbaar 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vorige bericht

10x tips voor een extra vrolijk Pasen

Volgende bericht

25x wat te eten in Singapore - Veggie editie!