Mijn Singapore reisvideo!

Na het delen van al mijn artikels over Verona is het nu eindelijk tijd om het te hebben over SINGAPORE! Een land dat mij aangenaam verrast heeft, dat is zeker. Meer uitgebreide artikels staan nog op de planning, maar voor nu wil ik alvast mijn reisvideo met jullie delen. Ik vind zo'n filmpje altijd een leuke manier om mijn vakantie te herinneren, en meteen ook ideaal om korte filmfragmenten te bundelen. Dus voilà. Veel kijkplezier!


4 opmerkingen

 1. Woow, hoe mooi is het ginder! Ik kan niet wachten op je artikels hierover ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Fijn om te lezen :) En inderdaad... het was daar echt ontzettend mooi! Ik was aangenaam verrast!

   Verwijderen
 2. Heel leuke video! Komt nu ook wel op het nooit eindigende lijstje van must-see things :). Hoe heb je alles gefilmd? Gsm of camera?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! Heel erg bedankt voor het kijken ❤︎ Vrijwel alles is gefilmd met onze iPhones.
   En zo'n nooit-eindigend lijstje... dat heb ik ook. Herkenbaar ;)

   Verwijderen