My life in pictures #51 - Op reis, vitamientjes en warm weer

In mijn vorige 'My life in pictures' vertelde ik al dat er in februari een reis op de planning stond. De eerste 17 dagen van de maand waren we dus niet thuis, waardoor dit ook niet meteen het meest uitgebreide maandoverzicht is geworden. Hoe dan ook... benieuwd waar onze vakantie naartoe ging? Je komt het hieronder te weten!

Vertrekken deden we thuis in de sneeuw. Heel mooi! Al was het wel bizar om een dikke twee weken later terug te komen in een België waarin het voelde alsof het al volop lente was. Gek om mee te maken.

Maar enfin. Hier komt ie dus... allereerst trokken we naar SINGAPORE. En daar verbleven we meteen ook het merendeel van onze reis. Ik dacht in eerste instantie altijd dat het een land was waar niet al té veel te beleven viel. Zo'n plaats geschikt om enkele dagen te verblijven (voor als je er een overstap hebt of dergelijke), maar dat viel dus beter mee dan verwacht. Ik ga er sowieso nog enkele artikels aan wijden, maar ik kan je al wel zeggen dat het absoluut een leuke plek is om te verblijven! En dat er sowieso ook voldoende te beleven valt voor een vakantie van langere duur.

Next up? QATAR! Daar maakte ons vliegtuig een tussenlanding dus besloten we er ook maar enkele dagen te blijven. Want hoe stom is het om na je vakantie al meteen, in één trek door, naar huis te moeten vliegen? Ik vind dat altijd belachelijk deprimerend. Dus voilà. In Qatar konden we nog even wennen aan de gedachte dat we op weg waren naar huis ;) En ook dat beviel goed, moet ik zeggen. Er viel hier opmerkelijk minder te beleven dan in Singapore dus we waren blij dat we er niet té lang verbleven, maar hoe dan ook houd ik wel van die Oosterse sfeer en die kon je er wel opsnuiven. Genieten.

Waar ik ook van kan genieten? Van tijd spenderen in het vliegtuig. Oeh. Serieus! Ik doe bijna niets liever. Ik vind dat zó ontspannend. Ik keek enkele leuke films, las wat in mijn boek en luisterde naar 7 rings van Ariana Grande on repeat. Wat een heerlijk nummer! Tip: sommige comments op de videoclip vind ik echt super grappig. 'I see it. I like it. I check the price. I put it back.' #HERKENBAAR. Haha. 

En voor we het wisten waren we alweer terug thuis. De tijd vliegt, en al zeker wanneer je op reis bent. Gelukkig kon ik wel thuiskomen bij deze allerliefste knuffel. Te schattig.

Enkele series, waaronder Temptation Island, inhalen na onze reis. In combinatie met McDonalds en mijn bed is dat helemaal perfect! Zalig gewoon.

Ook kwam er iemand langs voor de renovatie van onze keuken en badkamer, wat ik best interessant vond om te kunnen volgen. Mocht ik ooit zelf een eigen huis hebben moet ik dit volledige proces waarschijnlijk ook doorstaan. En pfuh. Ik moet zeggen dat ik er toch wel een heleboel gemengde gevoelens aan heb overgehouden. Af en toe kon ik mij niet exact voorstellen wat er precies bedoeld werd met bepaalde dingen en dan schiet ik volledig in paniek. Want hoe ga ik dit ooit doen als ik zélf een eigen woning heb? Gaat het er dan wel exact uitzien zoals ik in gedachten heb? Ga ik dat allemaal wel geregeld krijgen? En weet ik effectief al wel wàt ik wil? Al die keuzes ook... . Wat een stress. Ik ben daar enorm gevoelig voor. Brr.

Gelukkig was het allemaal aan mijn ouders om te beslissen en was ik er alleen maar voor de hulp. De kleuren waren alvast snel gekozen.

Vitamientjes. Daar had ik, na een vakantie vol ongezond eten, wel weer wat nood aan. Ik probeerde voor het eerst ook eens een Buddha Bowl recept en dat was bijzonder lekker. Yummie.

Oh my Lord! Ik dacht dat er maar één seizoen van Over Water zou komen en dat die laatste aflevering ervoor zou zorgen dat het verhaal volledig afgerond zou zijn. (Daar houd ik van, van goed afgeronde verhalen!) Maar niet dus. Krijgen we een spannend einde voorgeschoteld en moeten we nog wachten tot 2020 (!) om het vervolg te kunnen zien. Urgh. Daar word ik altijd een beetje grumpy van. Hoewel het natuurlijk ook logisch is dat ze de volledige reeks niet in één keertje kunnen filmen, ik weet het. Maar oké. Zolang wachten? Pfft.

Cheers to Karl. Man naar m'n hart ❤︎

Verder bakte ik ook de perfecte shortbread koekjes van Pauline, en die smaakten inderdaad ook als de pérfecte koekjes. Super lekker! Ik maakte er gelijk een klein cadeautje van voor Kristof.

Ideaal tussendoortje. Hmm.

En uitgebreid ontbijten. Ook hmmm. Niets zo leuk als 's morgens de tijd kunnen nemen om goed wakker te worden. Zeker op deze manier. Heerlijk.

En met dat warme weer van de afgelopen tijd was het leuk om met de hond te gaan wandelen. Kleine Mr. Bob stond alvast te popelen om te vertrekken. Wie echter niet zo blij is met dat lenteweer is mijn oudste schildpad. Die is zo in de war dat ie een maand te vroeg is ontwaakt uit zijn winterslaap. Lastig hoor. Arm ding. Ik hoop dat, nu het opnieuw wat kouder begint te worden, hij snel weer indommelt en vervolgens terug wakker wordt wanneer ie hoort wakker te worden. Ik ben benieuwd. 

4 opmerkingen

 1. Wat fijn dat je op vakantie bent geweest. Ik ben heel benieuwd naar de artikelen. Fijne maand zo!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeh, dankje. Leuk om te horen! Die artikelen komen er snel aan!

   Verwijderen
 2. Hoe leuk is het om je huis te verbouwen ;) Kan je mijn ouders ook even overtuigen? :p Later zou ik graag in een huis wonen waarin ik vanalles kan doen qua verbouwingen. Of gewoon het interieur kunnen aanpassen vind ik heerlijk. Nu blijft hier alles bij het oude en past het ene niet bij het andere.. vind ik niet zo leuk, haha.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Ik kijk er ook al naar uit om in een huis te wonen waarin alles eruit ziet zoals ik het wil. Lijkt me zalig! Al heb ik het interieur thuis ook altijd al mooi gevonden. Gelukkig :)

   Verwijderen