Mijn lente wishlist

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7

Mijn virtuele winkelmandjes zijn altijd goed gevuld. Ik zie nu eenmaal graag mooie dingen en vind het, zo af en toe, weleens fijn om mezelf te verwennen. En omdat ik tegenwoordig steeds meer en meer bewust shop en alleen nog spullen in huis haal die ik écht nodig heb (of dat toch probeer!), wordt mijn wishlist er alleen maar groter op. Dus voilà… nu er alweer een nieuw seizoen is aangebroken vond ik het leuk om voor mezelf een kersvers wensenlijstje voor de lente samen te stellen. Ik ben namelijk helemaal klaar voor de periode met de huppelende lammetjes, de roze bloesems en de schattige kuikentjes. Laat maar komen! 1. Mocassins

Op zich ben ik ook wel te vinden voor de sneaker trend (want: zo gemakkelijk!), maar aangezien ik absoluut niet sportief ben voel ik mij toch nog steeds het meest op mijn gemak in mijn oude vertrouwde mocassins. Het paar dat ik nu heb is helaas volledig versleten, dus ik heb dringend nood aan een nieuw paar schoenen. Deze beige stappers van River Woods zijn helemaal mijn ding. Simpel maar stijlvol. Top.

Hoewel ik een echt make-up meisje ben, heb ik nog nooit een setting spray gebruikt. Say what?! Ik stond er in het begin wat sceptisch tegenover en vond het de moeite niet waard er geld aan uit te geven. Tot ik vrijwel alleen maar lovende woorden hoorde over de All Nighter van Urban Decay. Niet goedkoop voor een ‘gewone’ spray, maar zijn geld blijkbaar wel meer dan waard.

Oeh, hier droom ik al lang van hoor. Een snoerloze Dyson stofzuiger. Wat een ding, éh. Ik ben nogal een clean freak dus het lijkt me enorm handig om zo’n stofzuiger in huis te hebben. Nu sukkel ik met stopcontacten en lange snoeren, en Swiffer ik alsof mijn leven ervan afhangt. Met zo’n snoerloze Dyson zou alles zoveel makkelijker gaan. Zalig lijkt me dat.

Tulpen en pioenrozen om mijn kamer mee op te fleuren. Kwestie van het in de woorden van Monet te zeggen: ‘I must have flowers, always and always.’

Zo’n comfortabele, zachte trui die ideaal is om in weg te kruipen tijdens koudere dagen. Of om te dragen op een warmere dag, zonder jas. Voor mij is dat onmisbaar.

Ik krijg snel last van migraine, dus van zodra het licht wat te fel wordt grijp ik naar een zonnebril. Omdat het ondertussen al jaren geleden is dat ik nog een degelijk exemplaar heb gekocht, lijkt het me leuk om eindelijk nog eens een nieuwe zonnebril te kopen. Dit rond model van Ray-Ban spreekt me alvast helemaal aan!

7. Ijsjes
Hm hm hmmm. Ijsjes. Waarschijnlijk mijn absolute favoriete eten OOIT! Ik ben dus erg blij dat al de ijssalons weer beginnen open te gaan nu het lente is. Ik kijk nu al uit naar al de ijsjes die ik in de komende maanden ga verorberen. Zo lekker!


Wat staat er op jouw lente wishlist?

Comments (8)

 • Darina

  22 maart 2019 at 05:59

  Mooi lijstje. Ik wil ook een keer moccasins kopen, ik loop te vaak op sneakers 🙂

  1. HosteSarah

   22 maart 2019 at 11:55

   Dankjewel 🙂

 • Irene

  22 maart 2019 at 19:37

  Leuk lijstje! Kan zo'n Dyson alleen maar aanraden! Wij hebben er sinds kort een ik zou niet meer zonder kunnen. Zo'n gemak!

  1. HosteSarah

   23 maart 2019 at 19:47

   Zalig! Daar ben ik jaloers op 😉 Ik kan me voorstellen dat je daar al snel niet meer zonder kunt. Zo'n toestel lijkt mij echt ontzettend gemakkelijk. Leuk dat jij het alvast van je lijstje hebt kunnen strepen 🙂

 • Rachel Kromdijk

  23 maart 2019 at 18:07

  Wat heerlijk zo'n lijstje, je moet altijd een wishlisht hebben!

  1. HosteSarah

   23 maart 2019 at 19:48

   Dankjewel. En absoluut! Het is belangrijk om te blijven dromen ❤︎

 • Kaylin

  26 maart 2019 at 16:48

  Een Ray-Ban zonnebril kan ik wel aanraden. Het zal nu de tweede lente/zomer zijn dat ik de mijne gebruik en ben zeer tevreden. Geen enkel minpuntje. Je betaalt natuurlijk wel niet weinig maar het is het waard.
  Deze middag zat ik tijdens mijn wandeling nog te denken aan ijsjes. Schepijs is toch wel mijn favoriet ofwel een waterijsje.

  1. HosteSarah

   26 maart 2019 at 17:01

   Ja, inderdaad. Ik heb zelf ook al jarenlang een Ray-Ban en, omdat ik na al die jaren wel eens een ander montuur wil, zou ik daarom graag een nieuwe Ray-Ban willen. Sowieso héél tevreden van 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Filmtoppers #15 - Waargebeurde verhalen

Volgende bericht

10x waarom je Verona écht eens moet bezoeken