Top 18 van 2018

Hier zijn ze dan… mijn 18 favoriete beauty producten van het afgelopen jaar. Dit zijn stuk voor stuk producten waar ik consequent naar grijp en waar ik de laatste tijd nog maar moeilijk zonder kan. In mijn ogen allemaal aanraders dus. Voor extra leesplezier: bekijk ook mijn Top 17 van 2017, mijn Top 16 van 2016 en mijn Top 15 van 2015. Enjoy!

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Facial Wash
De producten uit de Tea Tree lijn van The Body Shop zijn tegenwoordig onmisbaar in mijn gezichtsverzorging routine. Wanneer ik ’s morgens en ’s avonds mijn gezicht reinig dan gebruik ik tegenwoordig standaard deze Facial Wash. Het product reinigt de onzuivere huid, maar is toch zachtaardig genoeg voor dagdagelijks gebruik. Ideaal dus.

The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Mattifying Toner
Na het reinigen van mijn gezicht breng ik ook àltijd deze toner aan. Mijn puistjes verdwijnen er sneller door, en mijn huid ziet er over het algemeen stralender uit. Grote aanrader!

The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution
Een luchtige olie die je huid gezonder maakt? Check! Nadat ik de twee hierboven vermelde producten gebruikt heb, breng ik een dun laagje van deze Anti-Imperfection Daily Solution aan. Het klinkt misschien gek om een olie op je huid te smeren, maar het product trekt erg snel in en voelt fijn aan. En je huid ziet er na een tijdje effectief beter (lees: gezonder en stralender!) uit.

Nivea Q10 plus Anti-Rimpel nachtcrème
Eindigen doe ik mijn gezichtsverzorging routine altijd met een vochtinbrengende crème. Omdat ik als de dood ben voor rimpels gebruik ik daarom altijd een anti-rimpel product. Q10 is daar ideaal voor; het verstevigt de huid en gaat rimpels tegen. Daarbovenop ruikt deze nachtcrème ook nog eens lekker fris, én is hij niet al te duur. Alleen maar voordelen.Lush Bubblegum lipscrub
Vooraleer ik lippenbalsem aanbreng scrub ik mijn lippen graag. Kwestie van loszittende velletjes te verwijderen. Deze variant van Lush smaakt bovendien naar snoepjes. Lekker!

Elizabeth Arden The Original Eight Hour Cream
Op zoek naar een veelzijdige crème? Zoek niet langer! Zonnebrand, wondjes, droge plekken, gebarsten lippen,… . Deze crème geneest het allemaal. Ik neem het product om die reden ook graag mee op vakantie. Al gebruik ik hem tegenwoordig steevast als lippenbalsem. Works like a charm. (Serieus, daar kan geen enkele andere lippenbalsem tegenop!)

Filorga Pore-Express primer
Over de Filorga producten op bovenstaande foto schreef ik eerder al eens een volledige review. Deze primer heeft een perfectionerende en corrigerende werking, en strijkt oneffenheden glad. Simpelweg de ideale basis voor mijn foundation.

Filorga Flash Nude (fluid)
En qua foundation gebruik ik deze Flash Nude (fluid) van Filorga. Hij zorgt voor een mooie natuurlijk uitstraling zonder masker-effect, en daar ben ik enorm blij mee. Mijn huid ziet er egaler uit, maar voelt aan alsof ik geen foundation draag. Heerlijk.

Filorga Flash Nude (powder)
Na het aanbrengen van mijn primer en foundation dan poeder ik mijn gezicht af met dit zijdezacht Filorga Flash Nude poeder. Het product smelt als het ware op transparante wijze op de huid, en zorgt voor een matterend en egaal effect. Bovendien bevat het hyaluronzuur, waardoor het hydraterend werkt en je er niet ‘poederig’ gaat uitzien.

Modelite blush – Color BL 1
Oh hemel, deze blush! Ik gebruik de donkere kleur (rechts) altijd als bronzer en ik kan me geen betere kleur (voor mijn huid) meer voorstellen. Helemaal mijn ding!

Pixi by Petra Beauty Blush Duo – Peach Honey
Op vlak van blush en highlighter gebruik ik dan weer dit duo. De kleine verpakking is best handig (zeker als je graag reist!), en de kleuren zijn ideaal voor dagdagelijks gebruik.

Diorshow Extase mascara
De Diorshow Extase is al een tijdje mijn vaste mascara waar ik telkens opnieuw naar grijp. Hoewel ik ook fan ben van de Essence I Love Extreme Crazy Volume, ben ik toch net dat tikkeltje meer gaan houden van de Diorshow. Hij werkt simpelweg heel goed en ziet er leuk uit. Niets op aan te merken. Fan van.

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Geen betere primer voor je oogschaduw als deze. Mijn make-up blijft er als het ware mee op mijn ogen plakken. Lifesaver!

Maybelline Instant Anti Age Eraser Concealer
Dé concealer waar elke beauty-liefhebber al weleens van gehoord heeft denk ik. En dat is niet zonder reden. Deze Instant Anti Age Eraser voelt licht aan en camoufleert wallen op een natuurlijke manier. Niets op aan te merken. Dat sponsje vind ik bovendien ook een hele aangename applicator. Heerlijk zacht. 
Pupa Vamp! Wet & Dry Eyeshadow
Een zalmroze oogschaduw die ik vrijwel standaard gebruik tegenwoordig. Meestal in combinatie met mijn YSL Full Metal Shadow in Pink Cascade. Dat levert altijd een subtiele, klassieke ooglook op. Meer moet dat niet zijn. 
Etos Eyebrow Pencil
Er valt niet veel meer te zien aan dit potloodje omdat ik er al zoveel van heb opgebruikt, maar ok. Ik kocht het ooit voor ongeveer één euro bij Etos en sindsdien gebruik ik niets liever meer om mijn wenkbrauwen bij te werken. De kleur is speciaal voor blondines en ziet er heel natuurlijk uit. Super makkelijk om te gebruiken. 

Chanel Chance Eau Tendre
Mijn Coco Mademoiselle parfum van Chanel maakte ik begin dit jaar op, dus schakelde ik over op Chance Eau Tendre. Kwestie van wat variatie te voorzien. En yup… een geurtje waar ik telkens weer blij van word. Hm hmm.

Koko Kollection by Kylie Jenner – Damn Gina Gloss
Hoe ze het allemaal doet, die Kylie Jenner, ik weet het niet. Maar woah… die lipproducten van haar zijn grote aanraders. 12/10. Zonder twijfel. Eén van mijn grote favorieten uit haar collectie is de Damn Gina lipgloss die ze ontworpen heeft samen met Khloé. Het is niet zo’n lipgloss die de hele dag blijft zitten (zoals haar lipkits dat wél doen!), maar het is zeker wel een gloss die niet plakt. En eentje die er enorm leuk uitziet. Extra goed blinkt. En lekker smaakt.

Wat is jouw favoriete beauty product van 2018? 

Comments (4)

 • Darina

  28 december 2018 at 07:45

  Hele mooie producten. De tea tree lijn wil ik ook een keer proberen. Mijn fijnste product van dit jaar is de Nuxe olie voor huid en haar.

  1. HosteSarah

   30 december 2018 at 22:24

   Dankjewel. En oeh, naar de Nuxe olie ben ik heel benieuwd. Wil ik graag ook eens proberen!

 • Irene

  28 december 2018 at 14:13

  Ik gebruik ook een olie op mijn gezicht na het douchen vooral omdat mijn huid dan wat droger is. Voor de rest doe ik bitter weinig qua gezichtsverzorging. Haha :p Ik heb een mascara van Essence die ik elke week wel eens gebruik en micellair water van Garnier (ook met olie) om te reinigen. En ook nog een matterende dagcrème van Garnier die ik niet vaak gebruik. Wel tof om zo eens te zien wat iemand anders allemaal gebruikt! Ik raak daar dan altijd gemotiveerd door om ook beter mijn best te doen op dat gebied. Haha 😀

  1. HosteSarah

   30 december 2018 at 22:26

   Ik heb dat ook… door te zien wat anderen gebruiken raak ik ook gemotiveerd. Al moet je natuurlijk ook geen producten beginnen te gebruiken als je niet het gevoel hebt dat je ze nodig hebt 😉 Ik hou me daar nu eenmaal graag mee bezig, met zulke dingen 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn Kerstmis '18

Volgende bericht

Goodbye 2018