Fijne feestdagen!

De meest magische periode van het jaar breekt weer aan en daarom even dit berichtje. Ik wens jullie allemaal erg leuke en gezellige feestdagen toe en hoop dat iedereen van de kerstsfeer kan genieten. En als het zover is... dan hoop ik dat iedereen 2018 goed kan afsluiten, volledig achter zich kan laten, en vol goede moed aan 2019 kan beginnen. Dat het een jaar vol mooie, bijzondere momenten mag worden.  

Stay wild, want daar is niets mis mee
Om alvast goed aan het komende jaar te beginnen vond ik het leuk om het gedicht 'Stay Wild' van MS Moem hier te delen. Al is het maar een herinnering voor mezelf. Vrijheid is voor mij namelijk ontzettend belangrijk, en dat gevoel verlies ik tegenwoordig regelmatig (of zeg maar: vaak!). Hoewel ik goed op mezelf kan zijn en Netflix met momenten mijn beste vriend is, ben ik ook het type dat er graag op uit trekt. Altijd maar thuis zijn en dezelfde omgeving zien, dat is niets voor mij. Ik moet mijn vleugels wat vaker kunnen strekken. Nieuwe oorden kunnen opzoeken. Andere gezichten zien. En dit gedicht geeft mij de indruk dat dat mogelijk is. Het geeft mij de moed om wild te blijven. Want daar is niets mis mee. Integendeel zelfs.


STAY WILD

You were not born a statue
Nor rooted like a tree. 
You were born a wild one; 
A spirit pure and free.

No cage should hold you captive.
No title should define.
You're flexible and fluid,
So can change at any time. 

With nothing set in stone
And so much to explore
Wander down a million paths
And rattle every door.

Never stop adventuring.
Embrace your inner child.
Stay fearless and stay curious.
Stay positive. Stay wild.

- MS Moem


FIJNE FEESTDAGEN!


4 opmerkingen

  1. Prachtig gedicht! Vrijheid is iets wat heel belangrijk is. Fijne dagen 😘

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Jij ook hele fijne feestdagen. Het gedicht is zo waar. Hopelijk brengt het nieuwe jaar je veel mooie nieuwe herinneringen.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ookal ga ik geen fijne dagen tegemoet, ik hoop dat jij wel kunt genieten van de feesten ;)

    BeantwoordenVerwijderen