Review – Filorga Flash Nude (actieve make-up!) van Newpharma

Filorga is een Frans cosmetica merk dat zich voornamelijk richt op anti-ageing. Het nieuwe gamma ‘Flash Nude’ doelt dan ook op actieve make-up die je huid niet alleen beschermt en verzorgt, maar tegelijkertijd ook stralend en egaal maakt. Zowel de huidkwaliteit als een langdurige verbetering van de huid staan hier centraal. Van Newpharma ontving ik het nieuwe Flash Nude gamma en, zo benieuwd als ik was, heb ik dat meteen met veel plezier uitgetest. 

STAP 1: GLADSTRIJKEN


Pore-Express primer – €29,61
Als eerste de Filorga Pore-Express primer. Met zijn langdurig perfectionerende en corrigerende werking zorgt hij ervoor dat hij vergrote poriën, roodheden en oneffenheden gladstrijkt (oftewel: optisch vervaagd). Het product heeft een ademende structuur en een talgabsorberende/matterende werking, waardoor het vooral interessant is voor de huid die wat vetter is. Een extra pluspunt is meteen ook dat deze primer je huid beschermt tegen vervuiling en onzuiverheden van buitenaf. Dat kan uiteraard nooit kwaad.

STAP 2: EGALISEREN

Flash Nude (fluid) – €33,21
De Flash Nude belooft gladheid, egaliteit en een mooie uitstraling. De hydra-vloeibare textuur geeft een onmiddellijk effect van een onberispelijke huid en een stralende teint zonder masker-effect. Bovendien bevat het product ook hyaluronzuur; één van de bouwstenen van het lichaam die een belangrijke rol spelen bij het hydrateren van de huid en het beheersen van de veroudering. Je huid wordt er door opgebouwd, waardoor je vel soepel en stevig aan zal voelen. De foundation zorgt als extra ook voor bescherming tegen UVA- en UVB-stralen d.m.v. SPF 30.

Qua kleur zijn er momenteel drie verschillende tinten beschikbaar; #00 Nude Ivory, #01 Nude Beige en #02 Nude Gold. Hoe hoger het nummer, hoe donkerder de kleur.

STAP 3: PERFECTIONEREN

Flash Nude (powder) – €33,21
Onregelmatigheden die nog zichtbaar zijn na het aanbrengen van de primer en/of foundation worden met behulp van dit zijdezacht poeder weggewerkt. Het product smelt op transparante wijze op de huid en zorgt voor een egaal en matterend effect. Door de toevoeging van hyaluronzuur werkt ook dit product hydraterend.

MIJN MENING?
Ik ben fan. Mijn huid ziet er, na gebruik van deze drie producten, egaal en gezond uit. De primer gebruik ik op probleemzones, en van de foundation breng ik altijd maar één laagje aan. Moest het nodig zijn kan de dekking altijd worden opgebouwd, wat handig is. Qua kleur gebruik ik momenteel de #01 Nude Beige, maar van zodra mijn zomers kleurtje volledig weg is ga ik sowieso moeten overschakelen op de meer lichtere tint.

Verder ben ik ook te vinden voor het poeder. Dat zorgt ervoor dat de foundation langer goed blijft zitten, én het geeft mijn huid een natuurlijke en gezonde uitstraling. Heel fijn.

Pluspunten? Mijn huid ziet er effectief jonger en gezonder uit door deze lijn. Daarbovenop ruiken alle producten lekker en heb ik niet het gevoel dat ik een laag foundation draag. Dat masker-effect blijft dus echt wel weg, zoals ook beloofd op de verpakking.

Het enige minpuntje dat ik heb kunnen ontdekken is het feit dat de foundation maar in drie tinten beschikbaar is. Zeker niet geschikt voor iedereen dus.

VERKRIJGBAARHEID?
Het volledige Flash Nude gamma van Filorga is verkrijgbaar bij (o.a.) Newpharma. Newpharma is namelijk de grootste online apotheek van België waar je alles – en meer! – kunt vinden dat je in een normale drogisterij ook vindt. Van medicijnen zonder voorschrift, tot vitaminen tot cosmetica. Het assortiment is ontzettend uitgebreid. Er worden dan ook maar liefst 750 verschillende merken en 30.000 producten aangeboden. Say what? Shoppen maar!

Ben jij al bekend met online apotheek Newpharma? Of met de producten van Filorga?

(In samenwerking met Newpharma.)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Project S. - Min 15kg in 3 maanden tijd!

Volgende bericht

Project S. - Wat ik wou dat ik wist voor ik op dieet ging