Mijn Christmas wishlist – 2018 editie

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8

Omdat ik tegenwoordig steeds meer en meer bewust shop en enkel dingen in huis haal die ik écht nodig heb (of dat toch probeer!), wordt mijn wishlist er alleen maar groter op. Ik zie nu eenmaal graag mooie dingen en mijn virtuele winkelmandjes zijn altijd goed gevuld. Oeps. Van zodra de feestdagen in zicht zijn doe ik dan ook niets liever dan een wensenlijstje samenstellen en hopen dat ik daar achteraf ook effectief iets van kan afstrepen. Dus voilà. Van huishoudspullen tot schoenen tot reiskoffers… dit is mijn Christmas wishlist.

1. KitchenAid
Een KitchenAid staat al jarenlang op mijn wensenlijstje. Echt een droom om zo’n toestel in je keuken te hebben staan, lijkt mij. Deze parelmoer versie is voor mij dé ultieme keukenrobot. Zo ontzettend mooi. 
2. Glazenset
Toen ik onlangs in de Maisons Du Monde aan het rond snuisteren was, stootte ik op deze glazenset. En hemel… wat een pareltje. Mijn uitzet bevat nog geen glazen, dus zo’n prachtige set (water- wijn- én champagneglazen!) zou héél mooi zijn.
3. Boeken
Boeken vind ik altijd leuk om zowel cadeau te geven als te krijgen. Bovenaan mijn wishlist staat momenteel het nieuwste Jojo Moyes boek met daarin Louisa Clark in de hoofdrol. De twee andere boeken uit deze reeks heb ik ook gelezen, dus ik kan niet wachten om terug in de wereld van Louisa te duiken en te weten te komen wat ze nu weer allemaal uitspookt. 
4. Macbook Air
Mijn Macbook Pro begint al aan zijn 9de levensjaar, en dat merk ik toch wel. Hoogtijd voor een nieuw exemplaar dus. Al zou ik nu wel opteren voor de nieuwe Macbook Air. Dat model past volgens mij zeker zo goed bij mij en is meteen ook stukken voordeliger!
5. Geurkaars 
Ik ben sowieso een grote fan van geurkaarsen, en deze exemplaren van WoodWick hebben dan ook nog eens een houten lont die knispert als haardvuur. Om het extra gezellig te maken. Zalig. 
6. Schoenen
Oeh… deze biker boots van Tommy Hilfiger. Daar ben ik helemaal verliefd op geworden. Ze zijn simpel en stoer tegelijkertijd. En niet té opvallend. Helemaal mijn ding. Al moet ik zeggen dat ik, naast biker boots, ook nog wel een paar makkelijke sneakers zou kunnen gebruiken. Onlangs hoorde ik voor het eerst van ‘Philippe Model‘, een Italiaans-Frans schoenenmerk dat luxueuze sneakers maakt. En toen heb ik meteen mijn oog laten vallen op een paar unieke zwart-witte damesrunners. Zo’n bulky sneaker die er toch niet té sportief uitziet. Dat vind ik mooi! 
7. Huishoudspullen
Elk jaar vraag ik voor Kerst ook wel wat huishoudmateriaal. Die dingen zijn namelijk duur, en als ik ooit uit huis zou gaan dan ga ik er gegarandeerd heel blij mee zijn. Bovenstaande snijplanken van Joseph Joseph gebruiken we bij mijn ouders momenteel ook en vind ik super handig. Die zou ik zelf dus ook wel willen hebben. 
8. Reiskoffer
De Delsey koffers steken al langer mijn ogen uit. Specifiek dit crèmekleurige exemplaar dan. En aangezien ik nog steeds een oeroude reiskoffer heb die vijftig kilogram weegt en maar op twee wieltjes rolt, kan ik zo’n nieuw exemplaar wel gebruiken. 
Wat staat er op jouw Christmas wishlist?

In samenwerking met Van Arendonk.

Comments (3)

 • Darina

  28 november 2018 at 09:46

  De glazenset vind ik helemaal leuk!

 • Evelyne Vergote

  28 november 2018 at 14:04

  Helemaal verliefd op de MacBook Air, maar ja.. nog nooit echt de stap gezet.. Ligt aan mij uiteraard.

 • sam

  2 december 2018 at 16:05

  Fijn verlanglijstje! Mijn vriend heeft zo'n Macbook, ik kan er niet mee omgaan. Ben te gewend aan Windows 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

19 voor 2019 - Mijn ultieme eindejaar bucket list

Volgende bericht

Gift guide voor huismussen