TIP – Gepersonaliseerde bierviltjes!

Bierviltjes zeggen mij in eerste instantie helemaal niets. Ze doen mij eigenlijk voornamelijk aan overvolle cafés en vuile tafels denken. Niet meteen mijn ding dus. Wat ik wél tof vind aan zulke bierviltjes is dat, wanneer je ze kunt personaliseren, ze ideaal zijn om te gebruiken op een feestje of speciale gelegenheid. Op zulke momenten kunnen mooi ontworpen viltjes zeker wel voor een extra ‘touch’ zorgen. Vandaar deze tip!

Toen ik benaderd werd door Studentendrukwerk.nl met de vraag of ik hun gepersonaliseerde bierviltjes wilde uittesten, was ik uiteraard meteen enthousiast. Ik vind het namelijk een ontzettend tof idee om een verjaardagsfeestje, kerstfeestje, housewarming, trouwfeest, babyshower,… te voorzien van zulke gepersonaliseerde bierkaartjes. Via de website kan je immers elk ontwerp laten afdrukken, clipart en tekst toevoegen, enzovoort enzoverder. Je kan het zo gek niet bedenken. Daarbovenop kan je kiezen voor ronde of vierkante kaartjes, die enkelvoudig of dubbelzijdig bedrukt worden. It’s all up to you.

Aangezien ik geen speciale gelegenheid op de planning heb staan in de nabije toekomst maar de bierviltjes toch graag wilde uittesten, heb ik simpelweg enkele eigen foto’s laten printen. Ik koos voor de ronde viltjes met dubbelzijdige afdruk, en dit is het resultaat:

Aan de ene kant onze kat, Poessie, waar ik ook een klein hartje aan toevoegde. Aan de andere kant een vakantiefoto van Kristof en mij, tijdens het snorkelen in Bali. Daaraan voegde ik een leuke quote toe om de foto wat op te vrolijken.

Ik ben echt enthousiast! De bierviltjes zijn makkelijk te ontwerpen, zien er goed uit en zijn sowieso een fantastische extra op eender welk feestje! Of gewoon leuk om cadeau te doen aan de doorwinterde bierliefhebbers natuurlijk.

Ook zin gekregen om je eigen bierviltjes te ontwerpen? Via deze link kan je meteen aan de slag gaan!

Studentendrukwerk beperkt zich overigens niet alleen maar tot het drukken van bierviltjes. Het is een online copyshop waar zowel studenten als niet-studenten terecht kunnen voor kwalitatief drukwerk (van bijvoorbeeld scripties, verslagen, magazines,… ) aan een studententarief. Als dat niet positief is?!

Vind jij het een leuk idee om bierviltjes te laten drukken voor een speciale gelegenheid?

(In samenwerking met Studentendrukwerk.nl)

Comments (4)

 • Evelyne Vergote

  19 oktober 2018 at 08:39

  Waauw! Tegenwoordig kun je dit wel een beetje overal, maar dit heb ik nog nergens gezien. Inderdaad tof voor een feestje of voor wie een eigen zaak heeft. Een vraagje, welk materiaal is dat?

  1. HosteSarah

   19 oktober 2018 at 09:48

   Je hebt de keuze uit bierviltjeskarton en houtbord. Zelf koos ik voor bierviltjeskarton omdat dat materiaal iets minder ruw is en daardoor ook meer geschikt is voor teksten. Het staat allemaal duidelijk uitgelegd op de website wanneer je de bierviltjes ontwerpt!

 • Sas

  20 oktober 2018 at 10:35

  Super leuk!

 • Mei Qi

  20 oktober 2018 at 13:27

  Aah mega leuk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Recept - Soep van bloemkool en paprika

Volgende bericht

Recept - Spaanse pepersoep