Review - ClimaBest Drôme 4 seizoenen dekbed

Slapen; we doen het allemaal. En best veel ook. Zelf heb ik het geluk een enorm makkelijke slaper te zijn, en spendeer ik buiten het slapen dan ook nog eens best veel tijd in mijn bed. Ik leef zo'n beetje in mijn slaapkamer, zeg maar. Tv kijken, lezen, bloggen,... ik doe dat allemaal van op mijn matras. Dus hoe meer comfort in mijn slaapkamer, hoe beter. Vandaar deze review. Mijn laatste nieuwe slaapkamer aanwinst is namelijk het ClimaBest Drôme dekbed van LivingComfort; een dekbed dat zorgt voor slaapcomfort in elk seizoen. Ik vertel je er graag meer over!

LIVINGCOMFORT ("Slaap om te leven")
LivingComfort is een slaapspecialist waarbij je terecht kunt voor kwaliteitsproducten die zorgen voor de ultieme lichaamsondersteuning en het hoogste ligcomfort. Denk aan matrassen, boxsprings, en aanverwante producten zoals o.a. matrastoppers, dekbedden en kussens. Uiteraard ben ik, als slaapliefhebber - not gonna lie -, dan benieuwd om één van die kwaliteitsproducten zelf uit te testen. Want zoals ik al zei... hoe meer comfort, hoe beter. Zéker als het op slapen aankomt.


VERPAKT IN DRAAGTAS
Dus voilà. Zo arriveerde het ClimaBest Drôme dekbed in mijn kamer. Het zat stevig verpakt in een grote doos, en zat daarbovenop ook nog eens netjes opgeplooid in een grote draagtas. Op die manier kan je het makkelijk opbergen, of zelfs gewoon meenemen op reis. Easy peasy.


WAT IS ER ZO SPECIAAL AAN DAT DEKBED?
'Maar wat is er dan zo speciaal aan dat dekbed?', hoor ik je al denken. Wel, volgens LivingComfort voldoet het ClimaBest Drôme dekbed aan alle eisen die je aan een dekbed mag stellen. Het heeft een lange levensduur, is perfect isolerend en vochtregulerend, is anti-allergisch, bevat geen schadelijke stoffen en is onderhoudsvriendelijk. En aangezien het een 4 seizoenen dekbed is, is het geschikt voor zowel de koudste als de warmste dagen van het jaar. Een dekbed waar je àltijd plezier aan hebt dus.

MIJN ERVARING?
En ik was aangenaam verrast! Serieus. No joke! Het dekbed doet mij denken aan luxe hotels omdat er zo'n 'kraakje' in zit als je het aanraakt. Ook voelt het vederlicht aan als je eronder ligt; bijna alsof je geen deken op je hebt liggen. Wat straf is, want tijdens het optrekken van een nieuw dekbedovertrek voel je thans wel dat dat ding wat weegt hoor. #GeenArmspieren! Wat ik ook helemaal niet verwacht had was dat zowel mijn vriend als ik het nooit meer te warm of te koud hebben. Normaal heeft één van ons beiden altijd last van de koude (ik) of de warmte (hij), maar onder dit dekbed hebben we het gewoon beiden goed qua temperatuur. Ik ken helaas niets van de samenstelling van dekbedden en dergelijke, maar ik kan dus wel zeggen dat de temperatuurregeling van dit dekbed helemaal in orde is. De vulling bestaat uit 100% microgel, en die zorgt dus blijkbaar voor een uitstekende isolerende werking. Top!


FUN - CATLADY - FACT
De enige die hier niet meteen overtuigd was van mijn nieuwe dekbed was onze kat. Het ClimaBest Drôme dekbed mag dan wel een 'droomdekbed' genoemd worden, én lekker dik en fluffy zijn... toen de kat er voor het eerst op ging zitten zakte ze er goed in weg met haar schattige pootjes. Heel grappig hoe ze begon rond te springen omdat ze dat niet gewoon was en totaal niet wist wat er gebeurde. Ik wou dat ik het gefilmd had. Ondertussen is ze gelukkig wel volledig overtuigd hoor. Niet meer van mijn bed weg te slaan ;)


INTERESSE?
Meer info over het ClimaBest Drôme dekbed vind je op de LivingComfort website.

Heb jij een favoriet dekbed? Ik ben benieuwd!
(In samenwerking met LivingComfort.)

4 opmerkingen

 1. Looks good! Bij ons is dat ook altijd dat mijn vriend het te warm heeft en ik te koud :p

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Straf éh. Die mannen ook ;) Sinds we dit dekbed hebben is het ons wel niet meer overkomen. Raar maar waar. Ik ben nu heel benieuwd of ik het ook warm genoeg ga hebben tijdens de extra koude winterdagen binnenkort. Dat heb ik natuurlijk nog niet kunnen testen. Spannend!

   Verwijderen
 2. Klinkt als een heel fijn en comfortabel dekbed.

  BeantwoordenVerwijderen