My life in pictures #46 - Jarig, opruimwoede en DUBAI!

September. De maand waarin ik 30 werd, mijn opruimwoede nog wat extra naar boven kwam (waar komt al dat vuil toch vandaan?!), ik genoot van de kleine dingen in het leven, en ik naar mijn droomhotel in Dubai trok om er mijn verjaardag te vieren. Kijk je mee? 

Ik heb het er nog steeds een beetje moeilijk mee, maar enfin. Ik ben dus 30 geworden. Brr. Voor iemand die zijn leven volledig op de rails heeft zal het wel een leuke leeftijd zijn, maar aangezien ik zo'n klungel ben die helemaal achterloopt is dit wel even een harde klap geweest. - Waar blijft mijn huisje-tuintje-kindje? SOS!!! - Hoe dan ook had ik wel een leuke dag. Het huis was versierd, we aten 's middags McDonalds, gingen naar een tuincentrum waar het al volop Halloween was (Check die dode teckel die ik vastheb!), aten heerlijke slagroomtaart met aardbeien, en sloten de dag af met pizza en kebab schotels. Het was gezellig.

Nr. 1. Obviously ;)

Puur geluk. Niets zo fijn als te kunnen knuffelen met dit klein schepsel.

En YAY! Een nieuw aquarium voor mijn vis. In mijn vorige 'My life in pictures' vertelde ik al dat ik er eentje besteld had, en dat is nu dus toegekomen. Heel blij mee. En mijn vis volgens mij ook want die zwemt toch nog steeds gretig rond. Ook grappig hoe hij altijd naar Poessie toe zwemt als ze naast het aquarium gaat zitten. Te schattig.

Dear Lord! Ik Swiffer onze boven elke dag en toch komt er dagelijks nog zoveel vuil van de vloer. Hoe dan?! Dat het beneden vuil is kan ik begrijpen omdat daar vaak wordt rondgelopen... maar boven? Huh? Waar komt dat stof allemaal vandaan? Ik blijf dus elke dag vlijtig swifferen hoor. Ik vind het gewoon ook vreselijk irritant als ik vuiltjes op de vloer zie liggen. Dan komt mijn opruimwoede naar boven als geen ander. Halleluja!

Opruimwoede - part II. Ik ruimde mijn make-up op en gooide vervallen producten weg. En ik ging ook eens met de grove borstel door mijn herinneringen-box. Ik herlas een hele hoop oude kaartjes en brieven en heb daar nu ook afscheid van kunnen nemen. Voelt fijn aan.

En hoewel het nu misschien lijkt alsof opruimen en poetsen een soort-van hobby is van mij, is dat het niet hoor. Ik loop niet graag al zwetend en zwoegend doorheen het huis om alles proper te maken, ik leef gewoon graag in een huis dat spik en span is. Na al mijn opruim-buien was het dus fijn om in mijn bed neer te kunnen ploffen en tv te kunnen kijken. Helemaal fan van Bake Off Vlaanderen en MasterChef Australia. Zeker die afleveringen met Nigella kunnen mij bekoren. Wat een fantastische vrouw is dat toch!

Oeh, en ik keek ook nog eens naar de 'Fall' aflevering van 'Gilmore Girls: A Year in the Life'. - Omdat het hier ook herfst is, duh! - Het is de laatste aflevering van de reeks en dat einde, man... telkens wanneer ik dat zie (en ik heb deze aflevering al vaak gezien!) krijg ik daar de kriebels van. Dat vrààgt toch gewoon om een nieuw seizoen? Ik zou een gat in de lucht springen mocht dat er ook effectief ooit komen.

Mooie lucht! It's the little things in life.

Dat ik op Saskia's Instagram een winactie won! Zo fijn. Toen ik de postbode voor de deur zag staan met een Mikado speldoos, waar alles in verpakt zat, moest ik ook echt wel eventjes lachen. Origineel was dat!

Leuven kermis...

... en bij de kermis hoort natuurlijk lekker eten. Als voorgerecht churros, als hoofdgerecht Indisch bij Masalatop, en als nagerecht aardbeien met chocolade. Dat heeft mij allemaal ontzettend goed gesmaakt.

Ik probeerde mijn haar nog eens te krullen, maar dat werd al snel een complete fail. Haha. Ik zag eruit als een ontplofte leeuw. Mijn haar ging die dag toch maar gewoon in een staart. Volgende keer beter.

Wandelen met Mr. Bob en paardjes gaan aaien onderweg. Gezellig.

Terug thuis van het wandelen zag ik dit boekje op tafel liggen. Marthe is misschien mooi gebruind afgelopen zomer, maar zó bruin? Photoshop-foutje, much? Ik vind de meisjes van K3 trouwens echt tof hoor. Het is alleen jammer dat die foto's in magazines zo bewerkt moeten worden. Die dames zien er ongetwijfeld ook super mooi uit zonder retouches.

Profiteren van de ijsjes nu al de ijssalons nog open zijn.

En afsluiten doe ik dit artikel graag met een video van mijn reis naar Dubai. Ik spendeerde daar namelijk een week in mijn droomhotel (Atlantis, The Palm!) om mijn verjaardag te vieren. Paradijs op aarde! Aanrader hoor. Artikels volgen sowieso nog wel, maar voor nu wilde ik deze beelden hier toch al delen. Aangezien we er een echte hotel-vakantie van hebben gemaakt is het niet de meest spectaculaire video geworden, maar hoe dan ook hoop ik dat je het toch tof vind om op deze manier eens een kijkje te nemen in mijn leven. 

Bekijk jij graag youtube videos? Of zegt dat jou helemaal niets?  


14 opmerkingen

 1. Nog gefeliciteerd met je 30ste verjaardag! Supertof dat je die in Dubai hebt gevierd. Het eten bij Masalatop is zo lekker.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel! En ja, éh. Al moet ik zeggen dat ik Indisch vrijwel overal wel lekker vind ;)

   Verwijderen
 2. Nog gefeliciteerd met je verjaardag. Gaaf dat je naar Dubai bent geweest, het ziet er prachtig uit.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke maand heb je gehad. En ik snap je wel omtrent het 30 zijn en nog niet staan waar je wil staan. I feel the same way ;) Maar hé, het komt voor ons allebei ooit wel goed, one day!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. En ja, zeg. Ik hoop het echt. Al begin ik de hoop elke dag een beetje meer te verliezen. Misschien dat het in een ander leven iets beter gaat verlopen. Haha.

   Verwijderen
 4. Nog gefeliciteerd met je verjaardag!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. Ook heel erg bedankt voor de reactie op mijn YouTube video. Super lief <3

   Verwijderen
 5. Nog van harte gefeliciteerd met je verjaardag! Wat een leuk fotoverslagje! En Dubai...wauw, hoe gaaf! Ik vind je haar semi-gekruld trouwens stiekem best wel leuk, hoor :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd met je verjaardag Sarah! Zalig dat je naar je favoriete hotel bent geweest in Dubai! Lijkt me echt een fijne vakantie :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. En Dubai is echt enorm de moeite. Ik kom daar super graag. Altijd mooi weer, leuke bezienswaardigheden en vriendelijke mensen. Alleen maar positieve dingen eigenlijk.

   Verwijderen
 7. Raar he al dat stof boven...
  Heel hele gelukkige verjaardag toegewenst

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel :) En ja, echt waar. Ik blijf maar poetsen. Geen idee waar al dat vuil vandaan blijft komen!

   Verwijderen