Hallo, ik ben (al) terug!

Oké. Ik kon het niet meer langer missen, het bloggen. Dus hallo, ik ben (al) terug!

Die twee weken pauze hebben me goed gedaan, maar genoeg is genoeg. Ik ben klaar om er weer terug in te vliegen en mij van domme commentaar niets meer - ahum, nog zo weinig mogelijk - aan te trekken.

Zero fucks
Zo was ik tijdens mijn pauze wat door mijn blog-archief aan het neuzen en stootte ik op mijn 'zero fucks' lijstje. Een lijstje waarin ik het had over de dingen waar ik niets om geef of waar ik geen energie wil insteken. 'Haat over mijn blog' stond daar ook tussen. 'Omdat ik niet begrijp waarom mensen daar energie in kunnen steken', schreef ik toen nog. Dus voilà. Hier ben ik weer. Harder, better, faster, stronger. - Dat nu ook weer niet echt, maar je begrijpt het wel éh ;) -

Het hoort erbij
Eventjes niet meer bloggen heeft me doen inzien dat ik het echt wel graag doe en nu nog zeker niet wil missen. Ik schrijf graag over persoonlijke dingen en deel graag veel foto's van mijn dagdagelijkse leven. Hoewel ik heel goed begrijp dat veel mensen dat misschien niet zo goed snappen - want waarom zou ik zoveel van mezelf op het internet zetten, éh?! -, vind ik ook wel dat men mijn keuze moet respecteren. We leven tenslotte niet meer in de middeleeuwen. Social media hoort er tegenwoordig bij. Bloggen / vloggen is niet abnormaal vandaag de dag. Hell, voor sommige mensen is het een volledige (belachelijk goed betaalde!) job. En respect daarvoor, want tenzij je ooit in die wereld hebt gewerkt weet je verdorie ook niet wat er zich achter de schermen afspeelt. Maar dat terzijde want dat is weer een volledig ander onderwerp.

Blogschema
Ik ben dus terug. Mijn blogschema (ma - woe - vrij) wil ik blijven aanhouden, maar niet meer zo strikt als ik hiervoor deed. Als ik eens wat vrijaf wil nemen van het bloggen wil ik dat gewoon kunnen doen door eens een dagje over te slaan zonder mij daar schuldig over te voelen. Wanneer er dus eens geen artikel verschijnt is dat gewoon... wel... zomaar. Omdat het kan.

En dat was dat. Mijn notities staan alvast vol leuke blog ideeën waarvan ik niet kan wachten die allemaal met jullie te delen. Hopelijk hebben jullie er ook een beetje zin in :)

Alvast héél erg bedankt om te blijven lezen!!! ♡ ♡ 6 opmerkingen

 1. Fijn dat je het bloggen weer gaar oppakken. Het is soms lastig om je niets aan te trekken van wat een ander zegt maar bloggen is jouw passie! Ben benieuwd naar je artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Welkom terug! Wat fijn dat je ondanks de negatieve reacties gewoon je eigen droom en passie blijft volgen, you go girl!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Welkom terug! En wat knap dat je die negatieve gevoelens van anderen kunt loslaten (of iig probeert ;-)). Vind het enorm vervelend dat je geen steun vindt vanuit je directe omgeving. zie uit naar nieuwe artikelen van je!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel!!! Heel leuk om te horen. Ik blijf mijn best doen ;)

   Verwijderen