Meghan Markle Inspiration

1. | 2. | 3. | 4.

Een tijdje geleden schreef ik al een volledig artikel over - voornamelijk - Meghan Markle en mijn obsessie rondom haar. Hoe ze al die koninklijke activiteiten op haar unieke, elegante manier aanpakt vind ik enorm bewonderenswaardig. Daarbovenop heeft ze dan ook nog eens gevoel voor mode. Haar minimalistische, stijlvolle, vrijwel-altijd-perfecte looks zijn, voor een simpel meisje als mij, vaak om van te dromen. Vandaar dat ik op zoek ging naar enkele van Meghan's kledingkast 'staples' om die alvast op mijn wishlist te zetten. Voor het geval ik ook ooit een prins tegen het lijf loop. Je weet maar nooit ;)

MIJN FAVORIETEN
Hoewel Meghan's kasten een hele hoop items bevatten die mijn ogen uitsteken, heb ik op bovenstaande foto enkele van mijn favorieten afgebeeld. De zonnebril en het crossbody tasje vind ik beiden simpel, maar stijlvol. Exact zoals ik het graag heb. De Sugar Fresh lippenbalsem stond al langer op mijn wishlist - want lippenbalsem fanaat hier - maar nu ben ik er dus extra benieuwd naar. Meghan houdt van simplistische make-up en deze getinte lippenbalsem hoort, blijkbaar, tot haar essentials. En tot slot het jurkje. Misschien wel mijn aller grootste favoriet want... wauw. Zo mooi! Het is van het merk Self-Portrait, waar ik nog nooit eerder van gehoord had. En hoewel de items daar niet meteen geschikt zijn voor mijn portemonnee, vind ik het heerlijk om de website te bekijken. Het lijkt wel alsof al de kleding gewoon pure kunst is. Heel mooi om te zien!

JUWELEN
Halleluja, de juwelen. Om te beginnen heeft Meghan enkele bijzonder mooie stuks van de Belgische designer Vanessa Tugendhaft in haar bezit. Verder liet ze, toen ze Harry nog niet zo heel lang kende, een kettinkje maken met daarin hun initialen (fun fact: dat zou voor de pers indertijd de doorslag hebben gegeven om naar buiten te brengen dat Meghan en Harry een relatie hadden!), en droeg ze tijdens de royal wedding prachtige oorbellen van Cartier. Bling, bling, bling. 

1. | 2. | 3. | 4.

PLATTE SCHOENEN
Oh flats, oh flats, oh flats. Wie mij kent weet dat ik altijd alleen maar platte schoenen draag. Want hoewel ik pumps ook bijzonder mooi vind, voel ik mij met een hak steeds reusachtig groot. Dus platte schoenen zijn volledig mijn ding. En wie mij nog beter kent weet dat de loafers met de katten gezichtjes ook al eeuwen op mijn wishlist staan. Hoe schattig zijn die dingen? En uiteraard... Meghan Markle heeft een paar in haar bezit. Hoe kan het ook anders! Daarbovenop heeft ze ook een uitgebreide collectie Jimmy Choo's en Louboutin flats ter beschikking, en zweert ze bij 'Birdies Blackbird Slippers' omdat die zo comfortabel zijn. Tja. Wat kan ik zeggen? Ik wil ze gewoon allemaal ;)

1. | 2. | 3. | 4. | 5. | 6

Gebruikte bronnen? Meghan's Mirror! Dé website der websites voor àll things Meghan. 

+ Enkele items, zoals bijvoorbeeld het Self-Portrait jurkje, zijn niet meer in stock dus die heb ik simpelweg gelinkt naar de volledige collectie van het desbetreffende merk. Just so you know. 

Wat vind jij van Meghan Markle's stijl? Ook fan? 

2 opmerkingen

  1. Mooie items! Ik vind Megan heel stijlvol altijd.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Echt éh?! Ik zou haar gevoel voor mode zo willen overnemen... :)

      Verwijderen