Musthave – Zomers jurkje met leuke print

De unieke printjes zijn weer helemaal terug van weggeweest. (Zijn ze zelfs ooit helemaal weggeweest?!) En daar ben ik maar wàt blij mee. Want hoewel ik een groot fan ben van de little black dress – ook een musthave, for sure! – vind ik wat spice in your life af en toe wel nodig. En zomerse jurkjes met een leuke, unieke print kunnen daar zeker en vast voor zorgen. 

Camouflage inspired – Statement piece
Hoewel ik nooit een opvallend persoon ben geweest en kleurrijke, drukke prints voornamelijk mijd als de pest, voel ik mij toch goed in de meer subtielere prints. Vooral de streepjes, polka-dots en leopard stijl kan je in mijn kast terugvinden. Gecombineerd met de juiste items (en in mijn geval veel zwart) is dat altijd een goed idee. Mijn laatste aanwinst is dit jurkje van My Jewellery. De print is camouflage inspired en is in mijn ogen een echte musthave. Het is een statement piece dat toch niet té opvallend is. En het zit nog eens lekker comfortabel ook. Helemaal mijn ding!

Eindeloos veel looks
In combinatie met simpele, klassieke items creëer je de ideale casual look. Met wat meer gedurfde stuks (denk aan biker boots) kan je zo naar een festival. En met wat geklede sandalen en leuke juwelen ben je klaar voor een zomers avondje uit. Met zulke geprinte jurkjes kan je eindeloos wat looks creëren, en dat is natuurlijk handig. Zoals ik al zei: een echte must-have. Right?!

Zelf combineerde ik mijn jurkje met een makkelijk paar espadrilles en enkele minimalistische sieraden. We gingen een ijsje eten en wandelden nadien nog wat door de heide hier in de buurt. Super gezellig. Er eventjes tussenuit trekken kan zo’n deugd doen. Voor zulke gelegenheden is het overigens ook extra makkelijk om gewoon snel een zomers jurkje aan te kunnen trekken. Daar kan je nooit iets mis mee doen.

‘When a woman smiles, 
the dress must smile with her.’
– Madeleine Vionnet

(In samenwerking met My Jewellery.)

Comments (4)

 • Darina

  20 juni 2018 at 05:45

  Wat een leuk jurkje! Staat je mooi.

 • Irene

  20 juni 2018 at 08:42

  Tof kleedje! Vind het een leuk modelleke en 't staat u goed!

 • sam

  21 juni 2018 at 17:51

  Leuk jurkje en staat je goed 🙂

 • Mei Qi

  1 juli 2018 at 12:24

  Super leuk!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Over dragen wat je wilt dragen

Volgende bericht

Project S. - Mijn grootste valkuilen tijdens het afvallen