Een zomaar-bloemetje

Zelf ben ik wel een voorstander van de zomaar-cadeautjes. Ik vind niet dat je per sé een speciale gelegenheid nodig hebt om iemand te verrassen of in de watten te leggen. Elke dag moet gevierd kunnen worden. Omdat cadeautjes vaak gezien worden als een verplichting (denk aan verjaardagen, huwelijken of geboortes), zijn geschenken zonder aanleiding dan ook éxtra plezant. Die komen zonder twijfel en voor de volle 100% altijd rechtstreeks uit het hart, net omdat ze geen verplichting zijn. De zomaar-cadeautjes hoeven ook helemaal niet spectaculair te zijn; stuur iemand eens een kaartje of een bloemetje bijvoorbeeld. Het zit’m in de kleine dingen. 

Een zomaar-bloemetje voor mijn mama
Zo zocht ik onlangs via Greetz.be een leuk boeket bloemen uit voor mijn mama. Ze staat namelijk steeds opnieuw voor mij klaar en doet altijd uitzonderlijk veel voor mij. Als er iemand eens in de zomaar-bloemetjes gezet mocht worden, dan was zij het wel. En aangezien je tegenwoordig zo gemakkelijk online bloemen en planten kunt bestellen en laten leveren, hield niets mij nog tegen om effectief ook eens een bestelling te plaatsen.

Online bloemen en planten bestellen?
Nu moet ik zeggen dat ik toch wat sceptisch tegenover het online bestellen van bloemen en planten stond. Want die dingen zijn toch fragiel, right? En ze hebben water nodig en mogen ook niet in de verkeerde temperaturen terechtkomen. En van die dingen. Ik ben zeker niet de grootste bloemen- en plantenkenner, maar ik weet wel dat ik altijd erg voorzichtig met al mijn exemplaren omga als ik ze van de winkel naar mijn kamer vervoer. Gelukkig bleek dat allemaal vlekkeloos te verlopen via Greetz en kwam mijn mama’s boeket rozen goed en wel aan. Het zat zelfs stevig verpakt in een grote kartonnen doos, met daarin een plastieken vaas zodat de bloemen onderweg ook voldoende water hadden. Het zag er goed uit!

Geslaagd cadeau!
Zelf koos ik ook nog een kaartje uit om het boeket nog wat te personaliseren, en voilà.
Mijn mama vond haar zomaar-bloemetje alvast een geslaagd cadeau.

Leg jij weleens iemand zomaar in de watten? 

(In samenwerking met Greetz.)

Comments (6)

 • Darina

  29 juni 2018 at 05:47

  Een prachtig boeket heb je gegeven. Een heel mooi gebaar.

  1. HosteSarah

   1 juli 2018 at 22:03

   Dankjewel.

 • Anna

  29 juni 2018 at 08:13

  Een bloemetje is altijd een heel mooi gebaar! Super leuk!

 • Evelyne Vergote

  29 juni 2018 at 20:57

  Wat een lief gebaar! En ja, een zomaar-cadeau moet zeker kunnen. Zo trakteer ik mijn ouders wel eens op een etentje of een pannenkoek.

  1. HosteSarah

   1 juli 2018 at 22:03

   Oh, da's ook super lief van u. Daar zullen uw ouders ook wel heel blij mee zijn!!! 🙂

 • Mei Qi

  1 juli 2018 at 12:24

  Aah super leuk!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Dromen over mooi wonen - Mijn ideale slaapkamer

Volgende bericht

Destinations I'm obsessing over #4 - De EILAND editie