My life in pictures #42 - Sunshine comes to all who feel rain

Goh. Wat kan ik zeggen over april? Dat het allesbehalve een boeiende maand was voor mij. Een interessant, overvol foto-overzicht zal je hier deze keer dus ook niet terugvinden. Integendeel zelfs. Alsnog benieuwd naar deze 42ste editie van my life in pictures? Lees dan zeker verder.

Beginnen deden we de maand met Pasen. Plezant. Ik vind dat altijd een leuke feestdag. Zo vrolijk. Bij ons thuis werd er gevierd met een hele hoop lekker eten. Yum.

Ook na Pasen werd er nog dagenlang genoten van al de (chocolade!) eitjes. Zo lekker! Helaas ook niet bepaald goed voor mijn lijn, maar enfin ;)

Zeppe en Zikki zijn sinds vorige maand ook weer goed actief en terug volop aan het eten geslagen. Uiteraard moesten ze dan ook eventjes poseren voor een familiefoto.

Mama zag deze chocolade in de supermarkt liggen en zei dat ze hem gewoon voor mij moest meenemen. Zo grappig. En lief! Gezellig opgegeten tijdens het kijken van 'De Dag'. Een spannende, meeslepende serie die je via Telenet Play More kan bekijken. Aanrader!

Deze deo stond, na het lezen van zoveel positieve reviews bij andere bloggers, al een tijdje op mijn to-buy lijstje. Toen ik hem onlangs zag bij Kruidvat heb ik hem dan ook maar meteen meegenomen. En wat een pareltje. Volledig natuurlijk, niet getest op dieren (!), en werkt super. Heel tevreden mee.

Light of my life. Het lichtpuntje in mijn leven.

"Do not lose hope. Please believe that there are a thousand beautiful things waiting for you. 
Sunshine comes to all who feel rain." 
- R.M. Drake

Aangezien het zo'n kort overzicht is geworden wilde ik nog afsluiten met bovenstaande quote die ik afgelopen tijd ergens op Pinterest tegenkwam. Het is meer een notitie voor mezelf, maar toch. In mei wil ik mij opnieuw wat meer gaan focussen op de kleine, simpele dingen in het leven. Die kunnen een mens namelijk ook gewoon gelukkig maken. En ik kan wel opnieuw een portie 'gelukkig zijn' gebruiken. De afgelopen tijd zat het namelijk allemaal niet zo mee. Hopelijk komt er na deze regenachtige maand dus, ook voor mij, opnieuw wat zonneschijn tevoorschijn. Hoop doet leven. 


11 opmerkingen

 1. Die deo staat ook al lang op mijn lijstje! Ben zo benieuwd of die bij mij fijn werkt. En wat een schattige schildpadjes! Liefs

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Echt de moeite om uit te proberen, die deo. Ik ben er nog steeds zo blij mee :) En mijn schildpadden zijn zo’n beetje mijn kindjes. Haha. De meeste schattige dingen ter wereld ;)

   Verwijderen
 2. Ik hoop met je mee dat er een 'portie geluk' bij je langskomt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hoop heel hard dat het in mei beter met je gaat!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mooie quote! Ik hoop dat het beter met je gaat in mei xx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Aah heerlijke foto met je kat! Goeie knuffel sessie :) Xx

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En ja, met momenten geeft onze kat echt de beste knuffels. Haha ;)

   Verwijderen