10x ik erger me aan... #4

Want iedereen kan zich al weleens ergeren aan bepaalde dingen. Het zou natuurlijk beter zijn mocht ik mij niets van al die irritante dingen aantrekken, maar... tja. Zo zit ik nu eenmaal niet in elkaar. Oeps. Hier volgen dus opnieuw tien dingen waar ik me aan kan ergeren. Een korte, maar krachtige versie dit keer. 

01. Nagellak die er na één dag al half af is
Al die moeite voor niks. Yo.

02. Mensen die 1001 Facebook spelletjes spelen
En je vervolgens ook 1001 verzoeken sturen voor weet-ik-veel wat allemaal. Nee, bedankt!

03. Lijstjes maken die je vervolgens nooit gebruikt
Meteen een heel schrift naar de vaantjes. En alweer... al die moeite voor niks.

04. Mensen die het toilet niet proper achterlaten
Fatsoen? Waar? Alsjeblieft, zeg!

05. Mensen die alleen maar foto's samen met hun lief gebruiken
Op al hun social media, en in elk kadertje in huis. Een ras apart.

06. Je 's morgens moeten afdrogen bij koud weer
's Morgens uit de douche (of uit bad) komen als het koud is en jezelf dan moeten afdrogen? Brrr. Verschrikkelijk.

07. Je teen stoten
Hoe kunnen er opeens zoveel pijnscheuten uit zo'n klein stukje lichaam komen? Hell, shit!

08. Commentaar op mijn gewicht
MIJN lichaam. MIJN probleem.

09. Hoe mensen zich afvragen hoe je bepaalde dingen kunt betalen
Euhm... none of your freaking business!

10. Dierenmishandeling
Hier ga ik zelfs geen woorden meer aan vuil maken.

Waar kan jij je mateloos aan ergeren? 


6 opmerkingen

 1. Herkenbaar :) Ik erger me aan mensen die zich óveral mee bemoeien..:(

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Haha 't is de periode van de ergernissen precies :p heb ook vandaag zo'n post online gezet en heb er bij anderen ook al een paar gelezen :D
  Ik snap je frustraties trouwens van mensen die het toilet vies achter laten. Ik was gisteren in de Ikea en heb drie toiletten moeten voorbijlopen voor ik een proper exemplaar zag. Ik wil sowieso al niet op zo'n vuile wc gaan omdat het, ja, vuil is, maar ik zou ook niet willen dat er dan na mij iemand gaat en denkt dat ik die wc vuil heb achter gelaten :p

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Eigenlijk alles wat hierboven staat kan ik me ook mateloos aan irriteren.. en nog wel veel meer! Maarja, dat is ook wat vrouwen zo nu en dan in vlagen ondervinden.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeeh wat een leuk idee voor een artikel. En echt hé, zó herkenbaar!!! Veel liefs, Florentine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. oh die facebook spelletjes zijn bloed irritant! Ik heb er wel eens mensen voor geblokkeerd :) en je teen stoten... kan zo zeer doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. De wintertijden en dan uit de douche stappen. Ohh...brrrr. Ik erger me er niet aan, ik heb er gewoon een hekel aan. Ik erger me aan mensen die zich onbeschoft (en gevaarlijk) gedragen in het verkeer. Of niet de moeite doen om hun auto recht te parkeren, zodat er nog iemand naast kan parkeren. Om maar iets te noemen.

  BeantwoordenVerwijderen