Short movie – Disneyland Paris ’18

Een kort filmpje over onze twee dagen op the happiest place on earth; Disneyland! 

Nadat ik jaren geleden eens een short movie maakte over het grote vieze monster dat men ‘depressie’ noemt, wilde ik graag opnieuw eens zo’n filmpje met wat inhoud maken. Helaas lieten zowel mijn inspiratie als mijn computer het afweten en lukte het mij niet om opnieuw zo’n short movie in elkaar te zetten. Ik hou mij thans graag bezig met filmen en editen van beeldmateriaal. Vandaar dat ik dan maar besloot om onze twee dagen in Disneyland te filmen om er vervolgens een korte compilatie van te maken. Het geeft de sfeer van ons verblijf daar goed weer vind ik, dus dat is altijd fijn om later op terug te kunnen kijken.

Geniet gerust mee.

Comments (2)

 • DramaQueen

  6 mei 2018 at 13:35

  Aah heerlijk om dit te zien! Ik ben een paar jaar geleden ook een paar dagen naar Disney geweest met mijn vriend, en mijn zus en haar vriend (voor de eerste keer weer sinds onze "kindertijd") en ik vond het echt fantastisch. Zou zo weer willen. Leuk om die beelden zo bij elkaar te zien! Xx

  1. HosteSarah

   6 mei 2018 at 17:51

   Echt, éh. Ik wil ook alweer terug. Altijd zo fijn daar! En heel erg bedankt voor het kijken van de video. Super lief 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Disneyland Parijs - Mijn favoriete attracties

Volgende bericht

Mijn Disneyland Parijs TIPS