A few of my favorite things #5

Van regenlaarzen tot lippenbalsem tot series tot kruiden waar ik niet meer zonder kan. Allemaal dingen die ik graag eens in de spotlights zet. Stuk voor stuk zijn ze het vermelden meer dan waard vind ik. Benieuwd? Je leest er hieronder alles over!FASHION & BEAUTY

Hunter regenlaarzen
Sinds ik mijn Hunter boots heb kan ik echt niet meer zonder. Zeker tijdens boswandelingen met de hond zijn die dingen onmisbaar. Je hoeft je geen zorgen te maken over waar je loopt en hoeft bij thuiskomst je laarzen maar uit te trekken. Geen gedoe meer met vuile schoenen die je moet poetsen of dergelijke. Regenlaarzen zijn er om vuil te worden. En als je ze toch proper wilt maken kan je ze simpelweg afvegen met een vochtig doekje, of ze eventjes onder de kraan houden. Niets zo makkelijk. Die aprilse grillen zijn voor mij alvast geen probleem meer!

Vaseline Sugar Coated lippenbalsem
Ik ben al jaren fan van de Vaseline lippenbalsems; ze zijn allemaal heel voedend en voelen altijd zacht aan op de lippen. Dat deze versie lichtroze is en extra lekker smaakt is dus alleen maar nòg beter.

Clinique Moisture Surge Extended Thirst Relief
Ook deze intensief hydraterende gel-crème van Clinique gebruik ik al verschillende jaren met veel plezier. Het product voelt licht en verfrissend aan op de huid en is effectief ultra vochtinbrengend. Wanneer mijn huid heel droog en trekkerig aanvoelt is dit altijd een ideale oplossing. Wanneer ik het als nachtcrème gebruik word ik altijd wakker met een super zachte huid. Zalig!

FOOD

Egg Mate – Oil & Vinegar
Ik kan deze kruidenmolen niet meer terugvinden op de Oil & Vinegar webshop, maar ik veronderstel (en hoop!) dat ze dat ding wel nog gewoon verkopen in de winkels. Zo lekker! Tegenwoordig doe ik dat vrijwel overal op. Het is bedoelt om, zoals de naam al zegt, eitjes mee te kruiden. Maar ik kruid daar dus zo goed als alles mee. Yum. Het is een mix van zeezout, zwarte peper, paprika en ui. Overheerlijk gewoon. 


Simpele salade
Normaal ben ik totaal geen salade-persoon, maar de salade die ik tegenwoordig altijd maak vind ik hier wel het vermelden waard. Leg gesneden sla en komkommer, een gekookt ei en wat geraspte wortel op je bord en kruid goed af met Egg Mate. In een pannetje stoof ik dan een klein gesneden uitje op met enkele fijn gesneden kerstomaten (en nog wat extra Egg Mate, off course), en eens dat mengsel klaar is meng ik dat door mijn salade heen. Qua saus gebruik ik een eetlepel vegan mayonaise en een uitgeperst schijfje citroen. Simpel, super lekker én gezond! 

YOUTUBE

Bosh.tv
Naar mijn gevoel kent iedereen Bosh.tv ondertussen al, maar toch wil ik het hier nog even vermelden. BOSH! is gecreëerd door Henry en Ian die plantaardig koken, en dat dus met de wereld delen. Je kunt hun volgen via verschillende social media kanalen, en er komt binnenkort ook een kookboek van hen op de markt, maar ik kijk dus héél graag naar hun youtube video’s. Hun recepten worden daar zo eenvoudig uitgelegd. Aanrader!

NETFLIX

How to get away with murder
Als je nog niet naar ‘How to get away with murder’ kijkt, begin er dan nu maar aan 😉 Wat een verslavende serie is dat, zeg? Ik kon niet stoppen met kijken. Zo spannend. De reeks volgt het leven van Annalise Keating, een advocate en professor strafrecht aan de universiteit van Middleton. Elk schooljaar selecteert ze enkele van haar beste studenten die op haar advocatenkantoor mogen komen werken. Wanneer haar persoonlijk en professioneel leven echter met elkaar in de knoop raken en haar studenten daarbij betrokken worden… dan wordt het pas echt bloedstollend.

The good place
Iets compleet anders dan ‘How to get away with murder’, maar daarom niet minder de moeite. ‘The good place’ is een luchtige, grappige serie die makkelijk wegkijkt. Over Eleanor Shellstrop die na haar dood in de hemel terechtkomt, terwijl ze eigenlijk in de hel had moeten belanden. Of toch iets in die trend. Nu doet Eleanor er echter alles aan om in de hemel (the good place) te mogen blijven. Een echte verstand-op-nul serie. Zalig.

DIVERSE

Happinez.nl – Brief aan een gestruikelde
Iets dat iedereen eens gelezen moet hebben, vind ik dan weer. Het is al geen lang artikel, maar om het hier nog korter samen te vatten… Het is oké als het eens even niet goed gaat. Als je valt en meteen weer rechtstaat, dan GO YOU! Maar als je na die val niet meteen de kracht hebt om weer op je benen te gaan staan, dan is daar ook niets mis mee. Dat is absoluut niets om je voor te schamen. Lezen, dat artikel.

Dettol reinigingsdoekjes
All Dettol everything. Serieus, ik ben een beetje een Dettol freak. En die reinigingsdoekjes vind ik zo handig. Wanneer je wat stof ziet liggen, of je morst, of je spot ergens een vlekje, of eender wat… . Die doekjes komen altijd wel van pas.

Naar welke serie(s) kijk jij momenteel?

Comments (12)

 • Darina

  13 april 2018 at 05:54

  Leuke favorieten! De salade ziet er heerlijk uit! Ik kijk momenteel Mr. Selfridge op Netflix. Echt een aanrader.

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:39

   Dankje. Mr. Selfridge ken ik niet. Meteen even opzoeken. Bedankt voor de tip alvast. Altijd leuk 🙂

 • Irene

  13 april 2018 at 09:30

  Ja HTGAWM is hier ook een favoriet! Ik ga het eens terug kijken denk ik 😀 Die crème val Clinique klinkt goed en die Vaseline ook. Ben ook fan van Vaseline maar heb die roze nog nooit gezien!

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:47

   Amai. Opnieuw kijken, zelfs! Haha. Dat zou ik dan weer niet kunnen.

 • Evelyne Vergote

  13 april 2018 at 09:33

  Die regenlaarzen zijn echt wel praktisch en zijn nog mooi ook 😉 Momenteel ben ik fan van The Good Doctor (ik kijk wel geen Netflix, veel te veel leuks op tv, haha)

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:43

   Bedankt. En goh, ja. Netflix is handig omdat het bijhoudt welke afleveringen je al gezien hebt en dergelijke. En je moet niets opnemen ofzo. Alle afleveringen staan daar simpelweg in een lijstje. Dat vind ik dan een groot nadeel aan series bekijken op tv; opnemen (of terugkijken via terugkijk tv of dergelijke), en al dat gedoe. Geef mij dan toch maar Netflix 😉

 • sam

  13 april 2018 at 17:14

  Oh een simpele salade is zo lekker 🙂 Helemaal als het lekker weer is 🙂 Die regenlaarzen zijn gaaf, kan me voorstellen dat ze ideaal zijn!

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:43

   Ja, inderdaad éh. Die salades passen nu wel ideaal bij dit weer.

 • Mei Qi

  13 april 2018 at 19:59

  Leuke favorieten! How to get away with murder wil ik ook nog graag gaan kijken, maar ik kijk nu Suits en Riverdale!

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:44

   Oeh, zeker doen! Riverdale volg ik ook. Suits staat nog op mijn lijstje. Wel benieuwd naar, want in eerste instantie lijkt het niet meteen een serie voor mij.

 • Sam – singlereadytomingleblog

  15 april 2018 at 09:08

  The Good Place wil ik al zo lang zien, ga ik binnenkort toch echt eens aan beginnen! Eerst Sherlock afkijken (hahaha, dat zeg ik precies echt al maanden). HTGAWM moet ik ook nog altijd afkijken, ik vind dat altijd geweldig als ik er terug aan begin, maar na een tijdje blijft het op de een of andere manier dan toch liggen.

  1. HosteSarah

   19 april 2018 at 15:45

   Oh, echt? Kristof had dat hier ook, die kon niet blijven kijken naar HTGAWM. Terwijl ik niet kon stoppen. Haha. Alvast veel plezier met The Good Place. Van Sherlock heb ik al veel gehoord maar die reeks spreekt me niet meteen helemaal aan. Misschien gewoon maar eens uitproberen dan.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Filmtoppers #4

Volgende bericht

Destinations I'm obsessing over #3