Wat ik nog weleens zou willen doen

Op deze wereld zijn er zoveel dingen te zien en te doen. Mijn bucket list blijft alleszins maar groeien en groeien. Soms zitten bepaalde dingen ook al eeuwen in je hoofd, maar komt het er gewoon nooit van om ze uit te voeren. Dit zijn tien dingen die bij mij al langer op het lijstje staan, en die ik dus graag nog weleens zou willen doen.

01. Een boek schrijven
Iets dat ik al wil doen zolang ik mij kan herinneren. En volgens mij meteen ook iets dat op de meeste mensen hun bucket list staat. Een boek schrijven lijkt me super plezant om te doen. Al zou ik niet meteen kiezen voor het schrijven van een echt verhaal. Ik denk eerder aan een soort reisgids boordevol inspiratie. Of iets in die trend.

02. Naar een balletvoorstelling gaan kijken
De Notenkraker en Het Zwanenmeer zijn twee klassieke voorstellingen die ik graag eens gezien wil hebben. Ik heb nog nooit eerder een echte, professionele balletvoorstelling gezien dus ik ben best benieuwd naar hoe dat er precies uitziet. Volgens mij is het erg ontspannend om naar te kunnen kijken.

03. Op meditation retreat
Ik wil een beetje beleven wat Elizabeth Gilbert in ‘Eat, Pray, Love’ ook heeft beleefd tijdens haar retreat in India. Mij lijkt het enorm bijzonder om een tijdje aan niets anders te moeten denken dan aan jezelf. Om jezelf volledig te focussen op het tot rust komen. Ik wil het echt eens geprobeerd hebben.

04. In een kasteel logeren
Omdat ik wil weten hoe dat voelt, zo wakker worden in een kasteel. Volgens mij is dat tof om eens mee te maken.

05. Een drive-in movie gaan bekijken
Zoiets simpel dat er gewoon nog nooit van gekomen is. Ik moet meteen ook eerlijk bekennen dat ik het idee volgens mij fijner vind dan de realiteit. Want hoe comfortabel gaat dat echt zijn, zo in je auto naar een film kijken? Dan klinkt de bioscoop toch aangenamer. Maar hoe dan ook iets wat ik eens wil ervaren; zo’n drive-in movie.

06. Gehypnotiseerd worden
Omdat ik mijn twijfels heb over de echtheid van zulke dingen. Ik kan mij niet voorstellen dat iemand mij in enkele seconden in zo’n trance toestand zou kunnen brengen. Als hypnotiseurs je echt in enkele seconden volledig in hun macht kunnen hebben is dat namelijk best raar en eng om over na te denken vind ik. Ik wil dus weleens weten of hypnose ook op mij kan toegepast worden.

07. Op een Belgisch trekpaard rijden
Paardrijden is één van mijn passies en ik heb nog nooit op een boerenpaard gezeten. Schandalig.

08. Gaan feesten in Las Vegas
Eventjes alle remmen los en… gaan! In Las Vegas zijn er zoveel leuke shows en clubs en weet-ik-veel wat nog allemaal. Ik zou er dus graag gewoon eens naartoe gaan om te kunnen feesten. En om een gokje te wagen natuurlijk. Dat moet je daar toch ook eens gedaan hebben.

09. Een slang vasthouden
Simpelweg omdat ik wil weten hoe een slang voelt. Ik heb er nog nooit eerder eentje aangeraakt dus ik ben best benieuwd.

10. Rondrijden in een cabrio
Dat heb ik dus ook nog nooit eerder gedaan. Joke’s on me. Ik zou zelf geen cabrio willen hebben, maar het lijkt me wel leuk om er voor één keertje eens in rond te kunnen rijden. Dak naar beneden, haren in de wind, muziek luid en armen in de lucht.

Wat zou jij nog weleens willen doen?

Comments (13)

 • Darina

  7 maart 2018 at 06:13

  Een heel mooi lijstje met dingen die je zou willen doen. Ik schrijf momenteel een boek en ik zou heel graag een tijdje in Parijs willen wonen 🙂

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:00

   Dankjewel. Super dat je al aan je boek aan het werken bent. Succes ermee!

 • Evelyne Vergote

  7 maart 2018 at 16:14

  Gaan we samen in de cabrio naar Las Vegas? 😉

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:01

   Eerst de lotto winnen 😉

 • sam

  7 maart 2018 at 18:38

  Leuk lijstje, wie weet wat je allemaal ooit kan afstrepen 🙂 Een slang vast houden heb ik wel eens gedaan, ze voelen heel leer-achtig vind ik. Drive in movie lijkt me ook heel leuk om eens te bezoeken.

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:01

   Ja, éh?! Hopelijk alles 😉 En ik ben dus echt zo benieuwd naar die slangen. Haha.

 • Sam – singlereadytomingleblog

  7 maart 2018 at 21:32

  Oh, zo'n drive-in movie wil ik ook al heel lang eens doen en is er ook nog nooit van gekomen! En mja, hypnose, ik denk dat dat kán werken als je er zelf maar enigszins in gelooft en er vatbaar voor bent, omdat dat denk ik sterk meespeelt of je je "wilt" laten meevoeren. Ikzelf sta daar veel te sceptisch tegenover dus denk ook echt niet dat dat zou werken op mij.

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:06

   Inderdaad, dat zou wel kunnen wat je zegt over hypnose. Volgens mij denk ik er te veel over na waardoor het bij mij dus nooit zou werken. Vandaar dat ik het dus eens wil proberen. Om te zien of het nu wel of niet zou lukken. Ik vind het namelijk vreemd dat er niet meer verhalen zijn over mensen waarbij het niet lukte.

 • Annika

  8 maart 2018 at 10:40

  Met stip op 1 zou ik ook nog graag eens een boek willen schrijven. Ik zou ook nog wel een keer naar Las Vegas willen gaan om met mijn man in zo'n Elvis-kapelletje te trouwen. Getrouwd zijn we al, dus dat is dan gewoon voor de lol.

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:06

   Oeh, ja. Dat heeft wel iets, zo trouwen in Vegas. Hopelijk kun je die droom, samen met het schrijven van een boek, ooit waarmaken 🙂

 • Teddy

  8 maart 2018 at 21:46

  Wat een gaaf lijstje! Ik ga volgende week naar Las Vegas, dus dat puntje staat ook zeker op mijn 'wishlist'!

  1. HosteSarah

   9 maart 2018 at 11:07

   Dankje. En zalig, zeg! Héél veel plezier daar!!!

 • Marcella Molenaar – Inspire to Travel!

  12 maart 2018 at 20:09

  Mooi lijstje! Een boek schrijven, dat wil ik ook graag nog wel eens doen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn grootste blog ergernissen

Volgende bericht

Filmtoppers #3