My life in pictures #40 - De leuke dingen in het leven

Deze my life in pictures wil ik beginnen met te zeggen dat mijn leven alles behalve rozengeur en maneschijn is. Ik zit al een tijdje niet meer zo goed in mijn vel en alles in mijn leven verloopt nogal stroef. Ik verlang ontzettend naar een periode dat het allemaal eens ietwat meer gesmeerd kan lopen voor mij. Maar éh, we bijten door. Door al dat negatieve gedoe wil ik in dit artikel dus enkel stil blijven staan bij de leuke dingen in het leven. Ik vond het gewoon even belangrijk om te melden dat online niet alles is wat het lijkt, en dat er waarschijnlijk wel meerdere mensen niet zo'n rooskleurig leventje leiden als ze via social media laten blijken. Hoe dan ook... hier volgen mijn positieve foto's uit februari. 

Meteen knallen met een foto van de kat. Want, té lief.

Lekker uit eten en daarna naar de film met een zak popcorn. Hmm. Genieten. Omdat iedereen zo enthousiast was over Coco besloten we ook maar eens te gaan kijken. Mooie film, al werd ik er ook niet door omver geblazen. Het was meteen ook weer eens wat anders om in een filmzaal vol met kinderen te zitten. Best grappig.

Wow! Beste serie aller tijden, much? Haha. Zo blij dat ik naar 'how to get away with murder' ben beginnen kijken op Netflix. Ik werd er helemaal in meegezogen. Spanning alom. Aanrader!

Februari was natuurlijk ook de maand van Valentijn. Ik bakte voor Kristof een appeltaart en kreeg van hem chocolade en macarons van Pierre Marcolini. Yum.

 Valentijn ijsjes mogen natuurlijk ook niet ontbreken. Al dat lekkers, zeg.

Oh, en ik haalde mijn liquid sand nagellakjes nog eens boven. Nogal gedateerd, maar ze verstevigen mijn nagels wel enorm goed. En aangezien ik nood heb aan wat langere nagels besloot ik maar gelijk deze lakjes op te maken.

Eten maken, wassen, eten maken, wassen,... . Ik vind dat plezant om te doen. Volgens mij ben ik daar helemaal voor gemaakt. Haha. Zelfs poetsen vind ik niet zo erg en mettertijd zelfs een leuke activiteit. Hoe dan ook, waar ik wel wat 'problemen' mee heb is hoe traag die droogkasten van tegenwoordig drogen. Pfuh. Die apparaten van vroeger werkten beter hoor. Tegenwoordig kunnen ze met Tesla's naar de ruimte reizen, ik veronderstel dat er dus ook wel wat meer efficiënte droogkasten uitgevonden kunnen worden. Right?

De foto van de koude schotel maakte ik voor mezelf, kwestie dat ik volgende keer niet één van de ingrediënten vergeet. En ik maakte eindelijk eens een éénpansgerecht. Lekker én makkelijk.

Dagje uitwaaien aan zee en wandelen (of zitten) tussen de duinen. Dat het deugd deed om er eens tussenuit te zijn!

En wanneer ik aan zee ben dan moet ik gewoon kaaskroketten kunnen eten. En de wind door mijn haren kunnen voelen waaien. En al die dingen. Echt een fijn dagje.

En goed nieuws voor de beestjes! België heeft eindelijk opnieuw een partij voor de dieren, DierAnimal. I VOLUNTEER! Er wordt uitgegaan van het feit dat de mens niet het enige centrum van de wereld is en vandaar wilt men opkomen voor de meest kwetsbaren op deze planeet. Wat je op de website kunt lezen is eigenlijk zo'n beetje wat er allemaal in mijn hoofd omgaat en daar ben ik zo ontzéttend blij mee. Maar, écht serieus. Bélachelijk blij! Eindelijk mensen die er hetzelfde over denken als mij. Zo is de partij bijvoorbeeld tegen het houden van wilde dieren in dierentuinen, tegen rensport, tegen jacht, tegen dolfinaria en wilt men een einde maken aan dierproeven en intensieve veehouderij! HALLELUJA! Zo, zo, zo blij mee!

Waar ik ook blij mee ben is met het weer van tegenwoordig. Op de één of andere manier vind ik dat het deugd doet, zo'n koudegolf. Het is licht buiten en ziet er zonnig uit, maar voelt verdorie koud aan. Dat is gewoon fijn. Ik haalde mijn kerstige fleece dekentjes terug boven en dommel daar elke avond heerlijk warm mee ingeduffeld in slaap. Daarbovenop is dit weer ideaal voor de winterslaap van mijn schildpadden. Zeppe en Zikki liggen namelijk al enkele maanden in de kelder te overwinteren (zie middelste foto) en ik heb telkens schrik dat er iets mis kan lopen. Dat ze te vroeg weer wakker worden, of helemaal niet meer wakker worden, en van die dingen. Maar voorlopig gaat alles nog prima. Al kijk ik ook al helemaal uit naar het begin van de lente en het moment waarop ze gaan ontwaken en weer naar buiten kunnen. Spannend.

Chai Latte om op te warmen. Zo lekker! Van het merk 'Krüger You' uit Duitsland, voor de geïnteresseerden.

Ik kocht afgelopen maand ook tickets voor het concert van Britney Spears en las in de krant dat Pitbull haar voorprogramma zou verzorgen. Tof! Ik ben benieuwd.

Nieuwe lippenbalsem uit de kast gehaald. Met daarop een wijze spreuk. Am I right ladies? ;)

En de maand al lezend afsluiten terwijl de kat ligt te snurken en het buiten vriest. Heerlijk.

Wat doe jij graag tijdens koude, zonnige dagen?


8 opmerkingen

 1. Heerlijk om aan zee te zijn! Tijdens de koude dagen geniet ik enorm van wandelingen en dan thuis van een lekkere thee om weer op te warmen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ben nog geen 2 weken begonnen aan How To Get Away With Murder en ben al bij s2e5 denk ik. Klinkt alsof ik verder niets gedaan heb, maar naast mijn werk heb ik nog veel nuttige dingen gedaan eigenlijk, haha. De seroe is zo goed. Vervelend dat je niet zo goed in je vel zit. Hopelijk gaat dat deze maand weer beter.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. Heel lief. En haha, herkenbaar. How To Get Away With Murder kijkt ook gewoon zo makkelijk weg. En dan die spannende eindes altijd...

   Verwijderen
 3. Het leven is niet altijd rozengeur en maneschijn ;) Hoop dat je je snel weer beter in je vel voelt ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Absoluut niet. Het is alleen wel zo dat je bij veel mensen enkel de positieve kanten van het leven te zien krijgt via social media, vandaar.

   Verwijderen
 4. Hahaha, die lippenbalsem heb ik ook ooit gehad, was ik vergeten! Ik vond die best goed, nog eens kopen :) Ik hoop dat je je snel beter voelt, het is echt rot om in zo'n periode te zitten omdat je er zelf niet echt iets aan kunt doen. En dan gaat het ineens weer beter zonder dat je echt weet waarom, dus hopelijk komt dat er snel aan! :)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel erg bedankt! Da’s lief. En grappig dat net jij die lippenbalsem ook hebt gehad ;)

   Verwijderen
 5. Hier nog een grote fan van How to get away with murder! Die serie is steengoed en verslavend ;-)

  BeantwoordenVerwijderen