Lente wishlist

1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8
Bij een nieuw seizoen horen nieuwe dromen en… ja, al die dingen enzo. Ik kon het daarom niet laten om voor mezelf ook een wishlist op te stellen voor deze lente. Kwestie van dream big or go home. Of iets in die trend. Hoe dan ook ben ik enorm blij dat het seizoen van de huppelende lammetjes, de bloesems en de kuikentjes weer in het land is. Ik ben er volledig klaar voor!1. Comfy trui

Een comfortabele, zachte trui die ideaal is om lekker warm in weg te kruipen tijdens de frissere lentedagen. Of om te dragen op een warmere dag, zonder jas. Onmisbaar, zo’n trui. 
Want sneakers zijn altijd een goed idee. En op de één of andere manier grijp ik altijd standaard naar All Stars. Ze zitten makkelijk en staan goed onder vrijwel alles. Handig.  
Maartse buien en aprilse grillen vereisen een regenjas. En liefst eentje die goed ademt en er leuk uitziet. Ik draag mijn knal-oude regenjas tegenwoordig best vaak. Dat ding is daarom ook weleens aan vervanging toe. Het is namelijk zo gemakkelijk om zo’n jas in huis te hebben. 
4. Goed boek
Want net zoals de lente, kan ook een goed boek mij altijd opvrolijken. ‘Voor mij’ is het derde boek van Jojo Moyes met daarin Louisa Clarck als hoofdrol. En daar ben ik zo blij om. Ik kan al niet wachten om terug in Louisa’s wereldje te kunnen duiken. 
Voor die eerste zonnestralen. Gotta love the Ray-Ban’s. Ik vind die ronde modellen tegenwoordig helemaal top.

Dat ik dringend een nieuwe cross-body handtas nodig heb is een feit dat zeker is. Wanneer je snel de deur uit moet en niet je hele hebben en houden wilt meezeulen is zo’n tasje namelijk een echte must. Redelijk vervelend dat ik dat nog steeds niet in huis heb.

Pure (overbodige) luxe. Vandaar waarschijnlijk dat ik zelf nog nooit een haarparfum heb uitgetest. Al neemt dat uiteraard niet weg dat ik het wél eens wil proberen. Mij lijkt het heerlijk wanneer je een vlaagje van je favoriete parfum ruikt wanneer de wind door je haren waait.

8. Bloemen
Om het in de woorden van Monet te zeggen: ‘I must have flowers, always and always’.

Heb jij ook graag bloemen in huis?

Comments (7)

 • Darina

  23 maart 2018 at 05:35

  Mooie items! Ik ben dol op bloemen! En dat haarparfum zou ik ook eens willen proberen 🙂

 • Anne – Ditisanne.nl

  23 maart 2018 at 11:57

  Wow, die regenjas is mooi!

  Wij wonen vlakbij de bollenstreek dus in het voorjaar rijden we vaak naar de bollenvelden om verse tulpen te kopen. Een gigantische bos voor 5 euro…hoe blij kun je zijn! 🙂

 • sam

  23 maart 2018 at 20:13

  Ja, een ray-ban is fijn. Heb vorig jaar een ronde gekocht en ben er nog steeds blij mee. Leuke wishlist 🙂

 • Evelyne Vergote

  24 maart 2018 at 12:07

  Ik heb heel graag bloemen in huis. Als ik ooit alleen ga wonen zullen er waarschijnlijk altijd bloemen in huis staan 😉

 • Mevrouw Marloes

  24 maart 2018 at 21:13

  Hihi, mijn 'normale' bril is van RayBan! Ik vind die trui erg leuk 🙂

 • Merel Anne

  25 maart 2018 at 21:18

  Ik wil heel graag zo'n regenjas, maar vind ze altijd veel te duur..

 • Sam – singlereadytomingleblog

  26 maart 2018 at 22:58

  Warme truien <3 De lente mag van mij ook echt beginnen, maar omdat er nog een aantal grijze dagen aankomen, heb ik me dit weekend toch weer tot drie warme truien laten verleiden, haha. Iets draaglijker alweer nu.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Mijn ultieme LENTE bucket list

Volgende bericht

Chocolade en macarons van Pierre Marcolini