Wat als...

Op Laura Louise's blog kwam ik een tijdje geleden de super leuke 'Wat als...' tag tegen, dus besloot ik hem ook maar in te vullen. Benieuwd naar wat voor feestje ik weleens zou willen organiseren of met welke celebrity ik graag op date zou willen gaan? Lees dan zeker verder!

Wat als je voor 1 dag elke willekeurige persoon zou kunnen zijn, wie zou je dan kiezen?
Goh. Miley Cyrus misschien. Ik zou weleens willen weten hoe een dag in haar leven eruit ziet. En om simpelweg te kunnen vergelijken hoe anders ik mij voel dan een ander persoon. Ben ik veel ongelukkiger, of juist veel gelukkiger? Zo'n dingen kan je pas weten als je letterlijk in andermans schoenen hebt gelopen, zeg maar.

Als je zou reïncarneren als een dier, welk dier zou dat dan zijn?
Als een echte huiskat. Zo eentje die met haar gat in de boter is gevallen en in een warm nest terecht is gekomen. Ik denk daarbij meteen aan onze kat die hier het ultieme luxe katten-leven leidt. Altijd heerlijk slapen, af en toe opstaan om wat te eten of te snacken, en als ze er zin in heeft buiten wat rond gaan huppelen. Zalig!

Als je een feestje zou geven, wat voor één dan ook, wat voor feestje zou dat dan zijn en ter gelegenheid van wat?
Een Halloween feestje; waarbij je alles doet in het teken van Halloween. Enge films kijken, Halloween snacks eten en griezelig verkleed zijn. Dat soort dingen.

Als je de loterij zou winnen, wat zou je dan als eerste doen?
Een gat in de lucht springen. En vervolgens mijn droomhuis kopen.

Wat als je een boek uit mocht brengen, wat voor boek zou dat dan zijn?
Een reisboek. Zo'n boek in de trend van 'Bucketlist reizen' van Marloes De Hooge. Lijkt me echt super tof om aan te kunnen werken.

Wat als je 1 dag van je leven over mocht doen, welke dag zou dat dan zijn en waarom?
Ik zou geen enkele dag over willen doen. Het verleden laat ik liever voor wat het is. Ik ben volgens mij meteen ook één van de weinige personen die niet positiever naar het verleden kijkt dan het eigenlijk was. Hoewel ik wél nostalgisch ben, ben ik op dat vlak ook extreem realistisch.

Wat als je verplicht naar het buitenland zou moeten verhuizen, naar welk land zou je dan trekken?
Ik heb veel te weinig van de wereld gezien om daar een gepast antwoord op te kunnen geven. Van al de landen waar ik wèl al geweest ben zie ik mij het best wonen in Amerika.

Als je uit ieder beroep zou mogen kiezen, welk beroep kies je dan?
Dat vind ik de moeilijkste vraag aller tijden want ik weet echt nog altijd niet wat mijn droomberoep is. Ik zou sowieso wel graag mijn eigen baas zijn. En ik zou graag iets doen dat te maken heeft met reizen. Of met dieren. Of gewoon met beiden. Verder dan dat kom ik nooit.

Als je elke celebrity mocht kiezen, met wie zou je dan op date gaan?
Bloody hell. Rupert Grint.


Met welke celebrity zou jij graag eens op date gaan? 


13 opmerkingen

 1. Wat een leuke tag zeg! Leuk om jouw antwoorden te lezen. Ik zou graag eens willen lunchen met Claudia Schiffer en haar verhalen uit haar vroegere modellentijd willen horen.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En interessant dat je voor Claudia Schiffer zou kiezen. Zij zal best ook wel wat te vertellen hebben!

   Verwijderen
 2. Haha, superleuke tag! En grappige keuze, Miley Cyrus. Maar wel slim eigenlijk. Pfoe, met wie ik op date zou willen? Ryan Reynolds denk ik! Mooie man én grappig.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En ja, Miley Cyrus was gewoon de eerste die bij me opkwam. Ik zou echt niet weten wie ik anders eens een dagje zou willen zijn.

   Verwijderen
 3. Leuke tag! Mag ik maar 1 celebrity kiezen om mee op date te gaan? Haha!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankje. En amai, zijn er dan zoveel waar je weleens op date mee wilt gaan? ;)

   Verwijderen
 4. Hahaha, jaaaaa, Rupert Grint! En in België: Joren Seldeslachts die 'Blinker' speelde, hehe, mijn vriendinnen en ik hebben daar allemaal een giga-crush op!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Oeeeh Rupert! En ja Blinker <3 had ik ook crushke op vroeger :D

   Verwijderen
  2. Ooh, pure nostalgie zeg. Blinker! Was ik al compleet vergeten. Die video moet hier nog ergens in huis liggen.

   Verwijderen
 5. Wat een mooie tag! Ik zou hetzelfde antwoord geven op de vraag 'Wat als je 1 dag van je leven over mocht doen, welke dag zou dat dan zijn en waarom?', grappig :). En ik zou gaan voor Travis Fimmel of Ian Somerhalder!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Bedankt. En leuk om te horen dat je op die vraag hetzelfde zou antwoorden. Volgens mij zouden de meeste mensen namelijk zeggen dat ze bepaalde momenten uit hun verleden wél eens opnieuw zouden willen beleven. En oeh, knappe celebrity dates heb je ook uitgekozen!

   Verwijderen
 6. Leuke tag! Als ik verplicht naar het buitenland zou moeten verhuizen, zou het België of Duitsland worden. Ik zou echt niet te ver van mijn vrienden en familie kunnen wonen. Als ik op date zou moeten met een celeb, zou ik voor Matt Bomer (van de serie White Collar) gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. In Nederland zou ik volgens mij ook nog kunnen wonen. Dicht bij de deur :) En oh, van White Collar heb ik al vaker van gehoord maar nog nooit gekeken. Moet ik maar eens proberen dan!

   Verwijderen