Ik ontving een Liebster Award!

Een tijdje geleden stuurde Irene van Tussen Mars en Jupiter mij een super lief berichtje met de mededeling dat ze mij wilde nomineren voor de Liebster Award; een virtuele award voor bloggers. Zo leuk, zeg. Wat een eer. Weten dat je blog gelezen en geapprecieerd wordt is natuurlijk heel aangenaam. (Dikke merci dus, Irene!) Het is nu de bedoeling dat ik enkele vragen van Irene beantwoord in dit artikel, om vervolgens een paar andere bloggers te nomineren, die op hun beurt op vragen moeten antwoorden die ik heb bedacht. Het klinkt waarschijnlijk moeilijker dan het is. De regels worden hieronder nog wat verder uitgelegd. 

DE REGELS
1. Bedank degene die jou genomineerd heeft en plaats een link naar zijn of haar blog.
2. Beantwoord de vragen van diegene die jou heeft genomineerd.
3. Maak een lijstje met blogs die jij nomineert.
4. Breng de blogs die je nomineert daarvan op de hoogte.
5. Benoem in je blog de regels zodat de genomineerden weten wat er van hun verwacht wordt.
6. Maak zelf een lijstje met nieuwe vragen voor de bloggers die je hebt genomineerd.
7. Plaats een foto van de award op je blog.

DE VRAGEN VAN IRENE
1. Waar kan je echt intens gelukkig van worden?
Vaak van simpele dingen. Mij in mijn bed of op de zetel nestelen met een dekentje en een heel goed boek of een toffe serie - de kat naast mij om mee te knuffelen en de open haard aan. Heerlijk. Of lekker en uitgebreid kunnen eten. Ook reizen kunnen mij intens gelukkig maken. Niets zo fijn als in de luchthaven op je vlucht te zitten wachten met je hele reis nog in het vooruitzicht. En last but not least... paardrijden. Ik weet niet wat het is, maar paarden zijn een soort therapie voor mij. Ik word er altijd instant gelukkig van.

2. Wat zijn je favoriete liedjes? Aller tijden!
Voor mij een hele moeilijke vraag want ik hou me niet zo met muziek bezig. Meestal luister ik gewoon naar de radio. Wanneer ik dan eens een nummer in mijn iTunes playlist zet wilt dat zeggen dat ik het echt wel goed vind. Enkele van mijn meest gedraaide liedjes uit die lijst zijn de volgende:

Treat you better - Shawn Mendes
Something Just Like This - The Chainsmokers & Coldplay
Galway Girl - Ed Sheeran
Breakeven - The Script
Iris - Sleeping with Sirens

3. Had je 1 miljoen, wat zou jij dan doen?
Een huis kopen en laten verbouwen naar mijn goesting. En that's it. Die 1 miljoen zal er waarschijnlijk snel genoeg door zijn.

4. Welk dier zou jij zijn? (En je mag geen kat / hond / konijn kiezen!)
Ook moeilijk want ik zeg regelmatig dat ik onze kat wel zou willen zijn. Wat een lui lekker leventje heeft dat beest. Maar oké. Geen kat dus. Euhm... dan een bultrug. Ik heb wel een beetje een ding met de zee en zijn bewoners en de bultrug is zo'n dier waar ik mij wel mee kan identificeren. Het zijn voornamelijk solitaire dieren en ze worden ook weleens 'sociaal op hun eigen manier' genoemd. Wanneer ik de dieren zie op foto of video (helaas heb ik ze nog nooit in het echt gezien) dan voel ik ook gewoon een soort van verbondenheid. Misschien dat ik in een vorig leven al wel zo'n walvis ben geweest. Wie weet.

5. Wat is je favoriete kledingmerk?
Oeh, zeg. Wéér moeilijk. Haha. Ik shop namelijk zo'n beetje overal en heb niet echt één favoriet merk. Winkels die ik standaard binnen ga zijn Zara, Forever 21, McGregor, Ralph Lauren en Tommy Hilfiger.

IK NOMINEER...
Sanne - My Story San's Life
Denise - Liefs Denise
Darina - Darina Nykl
Yente

MIJN VRAGEN
1. Wat zijn jouw dromen voor de toekomst?
2. Wat is je favoriete boek (of boeken) aller tijden?
3. Hoe ziet je droomwoning eruit?
4. Wat is het meest spannende dat je al ooit gedaan hebt?
5. Met welke celebrity zou jij weleens op date willen gaan?


9 opmerkingen

 1. Leeeeuk! :D Je liedjes vind ik ook allemaal leuk ^^ En als ik 1 miljoen zou hebben, zou ik ook onze lening afbetalen en ons huis laten verbouwen. Haha. 't Zal inderdaad snel op zijn. Oja en een auto kopen. Dat ook!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel voor je nominatie! Ik denk dat ik er 1 vraag uitpik om verder uit te diepen op mijn blog :) x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Dankjewel om mij te nomineren. Leuk om je zo eens te leren kennen van een andere kant.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk om jouw antwoorden op de vragen te lezen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Die liebster award zie ik de laatste tijd vaker voorbij komen, leuk! Met een miljoen zou ik mijn studie betalen, op vakantie gaan en daarna, heel saai, sparen..

  BeantwoordenVerwijderen