A few of my favorite things #4

Van Lush artikelen tot heerlijke chocolade tot toffe youtubers. Mijn favorieten van de afgelopen tijd komen in dit artikel allemaal aan bod. Benieuwd? Lees dan zeker verder.

FASHION

Turtle neck van ZARA
Bij Zara kocht ik een tijdje geleden een zwarte blouse met een rolkraag, met als detail parels aan de mouwen. Simpel, maar toch stijlvol. Helemaal mijn ding. Bovendien zit de blouse erg lekker en is hij niet té warm. Eigenlijk gewoon ideaal. Ik begrijp plots helemaal waarom Steve Jobs zo’n zwarte turtle neck uitkoos als signature outfit.

Hoops 
Oh man, wie van jullie moet er bij deze oorbellen ook steeds denken aan de legendarische uitspraak van Khloé Kardashian? ‘The bigger the hoop, the bigger the ho!’ Haha. Hoe dan ook ben ik blij dat dit soort oorbellen terug wat meer opkomen tegenwoordig. Ik heb momenteel twee paar in gebruik en vind ze allebei even tof.

BEAUTY

Lush Bath bombs
Zelf koop ik ze niet al te vaak omdat ik ze nogal prijzig vind, maar als ik ze dan cadeau krijg is dat helemaal top! Voor Kerstmis kreeg ik een doosje met enkele bath bombs cadeau en die heb ik met héél veel plezier gebruikt. Serieus. Niets zo fijn als met een goede bath bomb van Lush in bad duiken.

Lush lip scrub in Bubblegum 
De lip scrub van Lush vind ik een echte must-have. Ik moet dat ding gewoon in huis hebben, zeker in de winter. De droge, dode velletjes van mijn lippen scrubben voelt fijn aan en de Bubblegum smaak van mijn scrub is ook helemaal niet verkeerd. Integendeel. Yum.

FOOD & DRINKS

Quality Street
Quality Street chocolade moet ik tijdens de feestdagen àltijd in huis hebben. Dat hoort daar gewoon bij. Lekkerste chocolade (voor tijdens die periode!) éver. Na de feesten had ik nog een hoop chocolade over en kon ik er dus gewoon van blijven smullen. Zalig om tijdens koude dagen weg te kruipen onder een warm dekentje met een goed boek en wat Quality Street erbij.

Nespresso
Bij mijn ochtenden horen Nespresso. Heerlijk om op te staan met een lekker tasje koffie. Mijn favoriete smaken zijn momenteel Vanilio, Volluto, Vivalto Lungo en de Snowball (limited edition). Hmm.

YOUTUBE

Fly with Stella
Stella is een stewardess die in New-York woont en haar kijkers meeneemt naar alle plekken waar ze voor haar werk (of haar vrije tijd) komt. Ze is zo’n vrolijk en tof persoon om naar te kijken dat ik vanaf haar eerste video meteen ‘hooked’ was.

Courtelizz1
Courtney was eigenlijk een gewone beauty vlogger, tot ze vorig jaar te horen kreeg dat ze een hersentumor had. Vandaag de dag maakt ze nog steeds regelmatig beauty gerelateerde video’s, maar vlogt ze ook haar dagelijkse leven en vertelt ze hoe ze het bestrijden van haar tumor ervaart. Zo heeft ze bijvoorbeeld moeilijkheden met haar spraak, haar zicht en met het uitvallen van haar haren. De manier waarop ze met alles omgaat vind ik ontzettend moedig en heel inspirerend.

Aan wat denk jij meteen als je ‘favorite things’ hoort?

Comments (10)

 • Darina

  29 januari 2018 at 05:56

  Mooie favorieten! Ik moet ook áltijd koffie hebben ‘s ochtends 🙂 Mijn favoriet is de vanille pumpkin bodycream vsn The Body Shop.

 • Marcella Molenaar – Inspire to Travel!

  29 januari 2018 at 08:08

  Leuk lijstje fijne dingen! Ik heb nog nooit een bath bomb van Lush gebruikt, maar ben er wél heel benieuwd naar. Maar eens kopen dus!

 • Irene

  29 januari 2018 at 08:35

  Ik heb dus echt nog nooit zo'n chocolaatje van Quality Street gegeten hé :p Mijn favoriet nu is warme chocomelk met echte chocola. Hmmm.

 • Evelyne Vergote

  29 januari 2018 at 16:31

  Haaa, die oorbellen! Ik volg de Kardashian's wel niet, maar zo'n oorbellen liggen dus echt wel in mijn kistje. Ik heb er in alle formaten, haha

 • Sanne

  29 januari 2018 at 16:55

  prachtige favorieten. Die laatste vlogster kende ik nog niet. Wat is die moedig seg.

 • sam

  29 januari 2018 at 17:06

  Sinds kort ben ik ook fan van bath bombs van Lush. Maakt badderen erg leuk en fijn.

 • Marjolein

  30 januari 2018 at 06:56

  Ohhh ik ben gek op lush! Leuk artikel om te lezen ook x

 • Sas / iliveformydreams.com

  30 januari 2018 at 08:32

  Wat een fijne lijst met favorieten! <3 Leuk om te zien.

 • Nienke Hilbrands

  30 januari 2018 at 15:47

  Yay! Liefde voor lush. Op dit moment zit ik zeebanket chocolade te snoepen,, toch ook wel een groot favoriet. Moest er gelijk aan denken 😉

 • Anna

  2 februari 2018 at 13:34

  Wat een fijne favorieten! Die koffie ziet er echt heerlijk uit!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Dromen over mooi wonen

Volgende bericht

Waarom ik zo intens kan genieten van reizen?