10x best gelezen in 2017

Het is altijd plezant om even naar je statistieken te kijken om te zien welke blogs het goed doen. Vandaar dit lijstje met mijn tien meest gelezen artikels van het afgelopen jaar. Handig voor mij en misschien ook weleens leuk voor jullie. Veel leesplezier!

01. Estée Lauder Company Store - Shoplog
Mijn Company Store Shoplog wordt massaal gevonden via google. Jullie zijn blijkbaar allemaal benieuwd naar wat er daar in de winkel te shoppen valt en of de kortingen er meevallen. In mijn ogen was de winkel een beetje de hemel op aarde, maar sinds ik probeer te letten op dierproefvrije make-up is het een grote no-go geworden. Voor zover ik weet worden er enkel merken verkocht die nog steeds testen op dieren. Echt heel jammer.


02. Fijne Feestdagen + Kerst WINACTIE
Dat winacties altijd veel volk trekken dat wist ik wel... maar dat ze zovéél volk zouden trekken. Dat had ik niet verwacht. Uiteraard wel leuk meegenomen.


03. Review - HEMA Make-Up Base + Fluid Foundation
Een artikel dat ik jaren geleden eens heb geschreven over de primer en de foundation van Hema. Ik weet zelfs niet of beide producten nog verkocht worden. Ze zullen hoe dan ook wel in een vernieuwde verpakking zitten veronderstel ik. En hoewel ik er indertijd graag gebruik van maakte heb ik ondertussen zowel een andere primer als een andere foundation in gebruik. Maar over de make-up van Hema kan ik nog steeds niets slecht verzinnen. Basic producten voor een goede prijs. En ze testen niet op dieren. Plus, plus, plus!


04. Review - Daddy-O shampoo van Lush
Nog steeds fan van de Daddy-O shampoo van Lush. Die geur ook. Heavenly!


05. My life in pictures #28
Waarom sommige van mijn maandoverzichten het zo goed dan, dat weet ik niet. Hoe dan ook wel fijn om te zien. Het zijn de artikels die ik graag schrijf en waar ik achteraf ook graag op terug krijg. Op die manier vergeet ik nooit meer wat ik wanneer gedaan heb. Gemakkelijk!


06. 27x de beste Gilmore Girls afleveringen
Voordat 'A year in the Life' uitkwam besloot ik de hele Gilmore Girls reeks te gaan bekijken op Netflix. Ik had namelijk al veel afleveringen gezien, maar had de reeks nooit volledig uitgekeken. Mede voor mezelf maakte ik nadien een lijst met àl mijn favoriete afleveringen; gewoon omdat dat handig is voor als je tussendoor nog eens een aflevering wilt herbekijken. Dan kan je uit deze lijst meteen één van de leukste afleveringen selecteren.


07. Goodbye 2016
Een overzicht van mijn 2016 dat ik heel open en eerlijk, recht uit mijn hart, heb neergepend. Het is niet altijd rozengeur en maneschijn en dat mag ook gezegd worden op het internet.


08. My life in pictures #27
Opnieuw een maandoverzicht. Echt fijn dat deze artikels zo geapprecieerd worden.


09. 15 leuke katten-quotes
Omdat ik van katten hou. En van quotes. En jullie blijkbaar ook. Tof!


10. De beste films die ik in 2016 gezien heb (Deel 2/2)
Ik kijk graag naar films en deel daarna ook graag mijn mening met jullie. Dit waren enkele van mijn favoriete films van 2016. In deel 1 staan nog meer aanraders!


Wat voor type blogs lees jij graag? 


4 opmerkingen

 1. Interessant om te zien welke blogs goed gelezen worden. Ik vind week-en maand dagboekjes erg leuk om te lezen als ook reizen en mode artikelen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk om dit overzicht te zien! Grappig ook dat soms artikelen het heel goed doen waarvan je het zelf eigenlijk niet verwacht. Ik vind zelf vooral persoonlijke artikelen en artikelen over reizen leuk om te lezen.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. De foto van Goodbye 2016 vind ik gewoon zooo prachtig!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Oeh, ga meteen even je Gilmore Girls blog lezen! Ik vind persoonlijke artikelen altijd het leukst, maar lijstjes met boeken, series en films ook.

  BeantwoordenVerwijderen