Top 17 van 2017

Et voila! Mijn 17 favoriete beauty items van 2017. Oftewel de producten die ik het afgelopen jaar het meest en het liefst heb gebruikt. Voor extra leesplezier: bekijk ook mijn Top 16 van 2016. Enjoy!


Neutrogena Oil-Free Acne Wash in Pink Grapefruit
Deze gel past zo goed bij mijn huidtype. Hij is hardnekkig genoeg om acné tegen te gaan, maar niet zo hardnekkig dat ik hem niet dagelijks kan gebruiken. En bovendien ruikt hij lekker fris. Top!
The Body Shop Tea Tree Skin Clearing Mattifying Toner
Deze toner hebben jullie gegarandeerd al vaker voorbij zien komen want ik kan er al jaren niet meer zonder. Ik gebruik dit product dagelijks na het reinigen van mijn gezicht en op de één of andere manier reinigt het mijn huid héél goed. Puistjes verdwijnen sneller en mijn huid ziet er stralender uit. Grote aanrader.
The Body Shop Tea Tree Anti-Imperfection Daily Solution
Een serum dat de conditie van je huid verbetert en puistjes tegengaat. Grote fan van. Zo ook van de Kruidvat Originals Tea Tree Olie (niet afgebeeld) dat ik eerder ook al in één van mijn ‘favorieten artikels heb vermeld trouwens. Naar mijn mening werken beide producten even goed. 
Nivea Q10 plus Nachtcrème
Q10 verstevigd de huid en gaat rimpels tegen. Sinds, ongeveer, mijn 25ste maak ik gebruik van anti-rimpelcrème. Ik ben namelijk als de dood voor rimpels. Deze nachtcrème ruikt lekker fris en smeer ik dan ook rijkelijk op mijn gezicht en nek als ik ’s avonds uit bad kom. Heerlijk. 
Avène Cicalfate Repair Cream
Dit goedje is een soort van wondermiddel voor mij. Ik gebruik het op kleine wondjes, puistjes, koortsblaasjes, ingegroeide haartjes,… . Serieus. Works like a charm! Ik moèt dit gewoon altijd in huis hebben. 
L’Oréal Paris Elvive Oil Magique 
Een veelzijdig olie want je kan het op allerlei manieren gebruiken. Als masker op droog haar, als ontwarring voor het kammen, of als finishing touch voor een glanzend en zijdezacht resultaat. Ik gebruik het graag nadat ik mijn haar gewassen heb. Die extra voeding houdt mijn haar langer gezond. 
Clinique Redness Solutions Instant Relief Mineral Pressed Powder
Een poeder dat de roodheden in je gezicht vermindert. Een wondermiddel is het niet, maar helpen doet het absoluut wel. Bovendien zorgt de gele kleur van het poeder ook voor een mooie, stralende gloed en mijn gezicht voelt er zacht van aan. Ik gebruik het maar al te graag. 
Essence Soft Touch Mousse Make-Up
Tegenwoordig ziet de verpakking van dit product er mooier uit, maar enfin. Ik heb dus nog een oud model in gebruik. Favoriete foundation OOIT. Hij geeft een simpel, natuurlijk effect en is zo zacht dat het niet aanvoelt alsof je make-up draagt. Heerlijk vind ik dat. 
P2 Perfect Face Anti-Red Base
Ook van dit product heb ik al een aantal busjes versleten. Een primer die roodheden tegengaat. Ideaal. Net zoals het Clinique Redness poeder verricht ook dit product geen wonderen, maar de roodheid in mijn gezicht wordt er wel minder zichtbaar door. Ook poriën zijn minder zichtbaar en foundation blijft beter en langer zitten. Ik kan hier alvast niet meer zonder. 
Real Techniques Expert Face Brush
Oh, Real Techniques… how I love you! Ik heb nog nooit betere kwasten gehad. Met de Expert Face Brush breng ik mijn foundation en concealer aan en dat werkt belachelijk fijn. En handig. En goed. Grote liefde!
Real Techniques Powder Brush
En tja… wat kan ik nog meer zeggen over een kwast, éh? Ook deze Powder Brush bevalt me enorm goed. Ik breng er mijn Clinique poeder maar al te graag mee aan. Hij voelt zo zacht aan, verliest nooit haar,… . Heel fijn. Totaal niets op aan te merken. 
Urban Decay Naked 3 Palette 
Verrassend genoeg een palette dat ik nog niet eerder heb vermeld. Denk ik toch. Ik ben erg lang fan geweest van mijn Naked 1 palette en heb dit daardoor zo’n beetje aan de kant laten liggen. Tot ik het dit jaar opnieuw ‘ontdekt’ heb. Het palette bevat allemaal warme kleuren met een soort-van roze ondertoon. Zo mooi!
Mac Eyeshadow in Expensive Pink
Een mooie, peachy kleur die je meteen een stralende look geeft zonder al teveel moeite te moeten doen. Ideaal voor wanneer je geen tijd (of zin) hebt om een volledige ooglook te creëren. Dan kan je simpelweg dit oogschaduw op je oogleden aanbrengen, en klaar is kees.
Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Geen betere primer voor je oogschaduw als deze. Een echte lifesaver want je make-up blijft er als het ware mee op je ogen plakken. Zijn geld meer dan waard. Zeker ook omdat hij zolang meegaat! 

Diorshow Extase Mascara
Ik ben groot fan van de Essence I Love Extreme mascara, maar van mijn ouders kreeg ik deze mascara cadeau en dus ben ik hem ook met veel plezier beginnen te gebruiken. En woah. Werkt fantastisch. Ik had niet gedacht dat ik nog een mascara zou vinden die ik even goed zou vinden als de I Love Extreme van Essence. Heel blij mee dus.

Etos Eyebrow Pencil
Zo’n extreem simpel potloodje waarmee je je wenkbrauwen kan bijtekenen. De kleur is speciaal voor blondines en past perfect bij mij. Het borsteltje op het dopje gebruik ik ook graag om, na het bijtekenen, door mijn wenkbrauwen heen te borstelen. Dan zien ze er heel natuurlijk uit. Super makkelijk.

Coco Mademoiselle Chanel
Hmm. Deze klassieke, frisse geur is helemaal mijn ding. Ik vind hem gewoon ook bij mij passen. Tegenwoordig gebruik ik dus ook niets liever meer dan deze parfum. 
Wel beauty product kon jij het afgelopen jaar niet missen? 

Comments (10)

 • Darina

  22 december 2017 at 05:55

  Leuk artikel! De poeder van Clinique lijkt mij ook wel wat. Mijn favoriete artikel dit jaar was de nieuwe geur van Chanel, Gabrielle.

  1. HosteSarah

   26 december 2017 at 09:24

   Oeh, die nieuwe geur van Chanel ben ik benieuwd naar. Moet hem dringend ook eens uitproberen 🙂 En dat poeder van Clinique is echt wel een grote aanrader hoor!

 • Sam – singlereadytomingleblog

  22 december 2017 at 09:13

  Mijn eerste parfum was Coco Mademoiselle! Erna heb ik hem heel lang niet meer gedragen, maar ik ruik hem nog vaak op andere mensen en ga hem misschien nog wel eens kopen! Blijft wel echt een klassieker 🙂

  1. HosteSarah

   26 december 2017 at 09:25

   Oh, wauw. Meteen een topper als eerste parfum. Zalig. Bij mij was dat Oilily ofzo. Haha.

 • Mevrouw Marloes

  22 december 2017 at 10:20

  Mijn mooie donkerrode lippenstift van L'Oreal! Vooral in de wintermaanden draag ik die graag, in combinatie met donkerrode nagellak.

  1. HosteSarah

   26 december 2017 at 09:25

   Oeh, ja. Mooi. Rode lippenstift en rode nagellak is altijd een goed idee!

 • Rosita Elise

  22 december 2017 at 13:18

  Wat een prachtige producten, die geur van Chanel is zo heeeeeerlijk! <3 Fijne feestdagen!

  1. HosteSarah

   26 december 2017 at 09:25

   Dankje. Voor jou ook fijne feestdagen. Geniet ervan!

 • Arjanne – a sky full of stars

  24 december 2017 at 16:12

  Ahh wat leuk zo'n top 17 van 2017!! Mijn zus gebruikt de tea tree ook, het ruikt ook zo lekker!

  1. HosteSarah

   26 december 2017 at 09:26

   Dankje. En ja, éh? Ik vind dus ook dat tea tree lekker ruikt. Hmm. Er zijn thans ook best veel mensen die het vinden stinken. Haha.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Fijne Feestdagen + Kerst WINACTIE!

Volgende bericht

2017 in reizen