Mijn Christmas wishlist – 2017 edition

Als je mijn blog vaker leest dan weet je misschien al wel dat ik een gigantisch grote wishlist heb. Hoewel ik tegenwoordig heel bewust shop en enkel nog dingen in huis haal die ik écht nodig heb (of gewoon écht, écht, écht heel graag wil hebben!), wordt mijn ‘ooit-nog-kopen-lijstje’ alleen maar groter. Ik ben nu eenmaal een material girl en daar kan ik helaas niets aan doen. Mijn Kerstlijstje van dit jaar heb ik geprobeerd erg zorgvuldig samen te stellen en ik vind dat dat redelijk goed gelukt is. Van prullenbakken tot designer handtassen… dit is mijn Christmas wishlist!

1. Boeken
Ik vind boeken echt ideaal om cadeau te krijgen (of te geven!) voor Kerst. Tijdens de winter is het nu eenmaal gezellig om met een boek op de bank te kruipen. ‘The Power of Now staat al eeuwen op mijn verlanglijstje. Het wordt ook weleens omschreven als ‘de gids voor een bewust en een gelukkig leven’. Natuurlijk kan een boek geen mirakels verrichten, maar een beetje hulp kan nooit kwaad denk ik dan maar.

2. Macbook
Een groot cadeau, maar wel eentje dat ik erg goed kan gebruiken. Mijn Macbook Pro is ondertussen al aan zijn 8ste levensjaar toe en dat begin ik te merken. Een nieuw exemplaar zou dus zeker welkom zijn. Al zou ik dit keer niet meer voor een Pro kiezen, maar voor een gewone Macbook. Volgens mij past zo’n model zeker zo goed bij mij, én het is stukken voordeliger!

3. Handtas
Ook heb ik een nieuwe handtas (of twee) nodig. Ik heb best nog wel wat outfits in mijn kast hangen waar ik nooit een bijpassende tas bij kan dragen. Super irritant vind ik dat. Dit exemplaar van Gucci sprak mij meteen aan en vloog dan ook onmiddellijk op mijn lijstje. Zo mooi!

4. Huishoudmateriaal 
Elk jaar vraag ik voor Kerst ook wat materiaal voor als ik ooit uit huis zou gaan. Zulke dingen zijn namelijk allemaal duur en alle kleine beetjes helpen. Het hoognodige materiaal (denk aan borden, bestek, handdoeken,…) heb ik allemaal al, dus dit jaar kon ik wat verder zoeken. Zo spotte ik bij Brabantia echt een heleboel toffe prullenbakken. Kan altijd wel van pas komen, éh?! Deze roze prullenbak sprong bij mij meteen in het oog. Schattig!

5. Make-up
Make-up is voor mij als speelgoed. Ik kan mij daar uren mee bezighouden. Heerlijk vind ik dat. Kylie Jenner’s cosmeticalijn steekt daarom ook al sinds het begin mijn ogen uit. Helaas heb ik, vanwege hoge verzendings- en douanekosten, nog nooit iets via haar website bestelt. Misschien dat iemand mij voor Kerst deze Damn Gina lipgloss wel cadeau wilt doen?

6. Kleding en accessoires
Wat geld zodat ik kleding kan gaan kopen is altijd welkom. Of toffe accessoires zoals deze sjaal van Alice Hannah. Ik vond een gelijkaardig exemplaar op Asos waar momenteel best wat korting op is. Ideaal!

Wat staat er op jouw Christmas wishlist?

(In samenwerking met Brabantia.)

Comments (22)

 • Darina

  6 december 2017 at 05:48

  Een heel mooi lijstje. Vooral die Gucci tas, wow!

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:51

   Dankjewel 🙂

 • sam

  6 december 2017 at 06:42

  Mooie wishlist, boeken zijn inderdaad altijd leuk om te krijgen en te geven ook 🙂

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:51

   Dankjewel!

 • Sam – singlereadytomingleblog

  6 december 2017 at 08:10

  Leuk lijstje, ik krijg ook altijd graag boeken! Geven eigenlijk ook, maar mijn omgeving leest helaas niet zo graag, haha. En dat van dat huishoudmateriaal voor als je ooit verhuist, is eigenlijk best slim! Ik ga volgend jaar alleen wonen, misschien moet ik dat ook maar eens overwegen op mijn wishlist, haha. Ik heb er eentje op Pinterest en stuur die dan altijd door naar mijn mama en zus. Er staan (vijf paar, oeps) Adidassen op, een paar truien, boeken, een mp3 voor onder water en zo'n FM-transmitter om in de auto naar mijn Spotify te kunnen luisteren 🙂

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:51

   Dankjewel! En absoluut… huishoudmateriaal kan nooit kwaad. Zeker als je in de nabije toekomst het huis uitgaat. Misschien dat het nu niet zo fijn is om cadeau te krijgen, maar als het zover is ga je er wel extra blij mee zijn 🙂 Jij hebt ook erg leuke dingen op je wishlist staan. Vijf paar Adidassen kan nooit kwaad. Haha. Schoenen kan je altijd wel gebruiken 😉

 • Nienke Hilbrands

  6 december 2017 at 11:49

  Fijn lijstje! Ik heb diverse boeken en beautyproducten op mijn lijstje staan. Ik voeg het boek van jouw wishlist meteen toe, klinkt als een mega fijn en goed boek om te lezen. Verder vind ik dat tasje van Gucci echt super mooi. Ga je vast geen spijt van krijgen!

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:49

   Leuk om te horen 🙂 En ja, dat tasje zou echt wel tof zijn!

 • Mevrouw Marloes

  6 december 2017 at 13:27

  Ik heb ook al drie jaar een Macbook Pro en zou nooit meer een ander merk laptop willen. Misschien dat ik later als mijn Macbook het niet meer doet (hopelijk duurt dat nog lang!!!) een Macbook Air neem, omdat die veel lichter is. Op mijn lijstje staat eigenlijk vooral een statief. Dat heb ik nog niet, maar wil ik wel heel graag.

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:48

   "Once you go Mac, you never go back" zeggen ze altijd. En dat vind ik dus ook. Ik zou dus ook niet meer met een andere laptop kunnen werken. MacBooks zijn echt zo makkelijk. En oeh, een statief heb ik enkele jaren geleden ook gevraagd voor Kerst. Altijd handig!

 • Johanne

  6 december 2017 at 13:54

  The Power of Now moet ik ook nog lezen. Die staat geloof ik al klaar op m'n iPad. Vind Macbooks prachtig, maar stiekem toch echt te duur voor wat ik allemaal met een laptop doe. Bij mij staan jaarlijks eigenlijk alleen maar boeken op mijn lijstje, haha.

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:47

   The Power of Now staat bij mij dus ook echt al jaren op mijn to-read lijstje. Ik denk echt dat het een interessant boek is. Ben benieuwd. En ja, MacBooks zijn inderdaad wel duur maar sinds ik er eentje gebruik kan ik echt niet meer zonder. Op zich zijn ze hun geld wel waard omdat ze zo gebruiksvriendelijk zijn.

 • Nesrin

  6 december 2017 at 14:27

  Oh dat Gucci tasje is geweldig! Die zou ik ook wel willen hebben.

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:46

   Ja, serieus mooi éh?!

 • Irene

  6 december 2017 at 16:53

  Dat tasje zou ik nooit zelf kiezen maar ik vind het eigenlijk echt heel mooi! En een Macbook zou ik ook wel willen! :p boeken zijn hier ook altijd welkom.

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:46

   Het tasje is ook best klassiek vind ik. Je moet er voor zijn 🙂 En jaa, die Macbook is hier best wel nodig aangezien die van mij al zo oud is. Auwch.

 • Evelyne Vergote

  6 december 2017 at 18:57

  Ik heb dringend nood aan een nieuwe handtas én bijpassend portemonnee.

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:45

   Oeh, fancy. Een bijpassende portemonnee dan nog wel 🙂

 • Unknown

  6 december 2017 at 19:20

  Mooi lijstje! Ik zou ook weer eens nieuwe boeken moeten gaan lezen haha 😉

  1. HosteSarah

   9 december 2017 at 14:52

   Dankjewel! Ik moet ook altijd moeite doen om weer wat meer te lezen hoor. Herkenbaar 😉

 • Florence

  13 december 2017 at 17:09

  Leuke wishlist! Ik heb mijn Macbook Pro ook al zes jaar, dus denk dat ik voor mijn volgende studies een nieuw exemplaar ga inslaan 🙂 Een vele lichtere, want de huidige weegt echt te zwaar!

  1. HosteSarah

   13 december 2017 at 18:12

   Dankje. Dat gevoel heb ik dus ook heel erg bij mijn MacBook. Véél te zwaar. Die van tegenwoordig zijn zo licht als een veertje. Heerlijk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Destinations I'm obsessing over #1

Volgende bericht

Gift guide voor mannen!