Fijne Feestdagen + Kerst WINACTIE!

Voor een hoop mensen zit de kerstvakantie eraan te komen en vandaar dit kort berichtje om jullie allemaal alvast erg leuke en magische feestdagen toe te wensen. Dat jullie de drukte eventjes achter jullie kunnen laten en kunnen genieten van de kerstsfeer. Ik hoop dat iedereen 2017 goed kan afsluiten en vervolgens volledig achter zich kan laten, en dat 2018 alleen maar beter mag worden. Geniet er ten volle van! Als kers op de taart mag ik van LivingComfort bovendien een gloednieuw dekbedovertrek cadeau doen aan één van jullie zodat je het jaar extra comfy kan afsluiten. Yay! 


Somehow, not only for Christmas
But all the long year through
The joy that you give to others
Is the joy that comes back to you
And the more you spend in blessing
The poor and lonely and sad
The more of your heart's possessing
Returns to you glad

- John Greenleaf WhittierWINACTIE! (GESLOTEN!) Wil jij het jaar extra comfortabel afsluiten met een gloednieuw dekbedovertrek van LivingComfortTextiel.nl? Dat kan! Laat hieronder in de reacties weten dat je meedoet met de wedstrijd door je dekbedovertrek naar keuze te vermelden. (Je kan kiezen uit de volledige collectie!) Zorg er wel voor dat je reageert met een geldige URL zodat ik via je blog je contactgegevens kan terugvinden. Of laat simpelweg een geldig e-mailadres achter.


De wedstrijd loopt tot en met 25 december 2017 middernacht. De winnaar ontvangt van mij een persoonlijk bericht. Open voor Belgische en Nederlandse deelnemers. 

FIJNE FEESTDAGEN!

30 opmerkingen

 1. Fijne feestdagen :) Ik heb net alles nieuw voor mijn bed, maar leuk dat je dit mag weggeven :D

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Waaauw, heel leuk! Hier doe ik super graag aan mee. Ik vind het Marble Goodnight Gold dekbed echt super mooi. Mijn mailadres is info @ simonevissers.com. Fijne feestdagen alvast!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat leuk! Je 1ste WIN actie :D Maar ik heb dekbedden in overvloed. Mijn kast puilt uit, haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat gaaf dat je een dekbedovertrek mag weggeven! k kende dit bedrijf ook nog niet maar ik vind de Bird Tree White heel mooi! Ik heb nog niet heel lang een tweepersoonsbed dus een extra dekbedovertrek is nooit verkeerd hihi.

  Fijne feestdagen toegewenst Sarah!

  Liefs
  x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, éh?! :) Super ook dat je bent overgeschakeld naar een tweepersoonsbed. Extra comfy dus. Succes met de wedstrijd! x.

   Verwijderen
 5. Zo leuk! Ik vind de Bill Grey heel leuk :-) Ik heb mijn tweepersoonsbed nu een jaar, echt beste kerstcadeau ever. En slechtste ook, want ik lig nu echt nog meer in mijn bed, maar soit, hahaha! Ook voor jou heel fijne feestdagen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tof dat je meedoet. En nog toffer dat je zo geniet van je bed. Haha ;) Succes met de wedstrijd!

   Verwijderen
 6. Zou ik de geluksengel mogen zijn , dan graag de sherry blossom turquoise maat 240-220,

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Gelieve ook een geldig e-mailadres achter te laten zodat ik je kan bereiken mocht jij de gelukkige winnaar zijn. Alvast heel leuk dat je ook meedoet met de wedstrijd :)

   Verwijderen
 7. Wauw wat gaaf! Lijkt me super een keer een nieuw dekbedovertrek op ons bedje. Leuk om de slaapkamer een beetje op te fleuren. Deze vind ik erg mooi

  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/garden-rose-2-turquoise-8719242014202-conf.html

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Super! Zou je ook een e-mailadres kunnen achterlaten zodat ik je kan contacteren mocht je de winnaar zijn? Alvast bedankt!

   Verwijderen
 8. Super toffe winactie! Mijn mama gaat binnenkort een nieuw bed kopen dus daarom zou dit een perfect cadeautje zijn ;) Mijn voorkeur gaat uit naar https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken-html/hotel-linnen-white-8719242005903-conf.html!

  Liefs,
  Florence

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Amai ZALIGE winactie! Ik zit al lang te zeuren voor nieuwe lakens maar David kan daar moeilijk geld aan uitgeven :p haha. Wel moeilijk om te kiezen! Deze vind ik wel mooi (https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/maten/2-persoons/luna-beige-8719242007419-conf), maar die dekbedden met ijsbergen op enz vind ik ook tof!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dankjewel. En haha, herkenbaar. Kristof is dus exact hetzelfde. Mannen ;) Succes met de wedstrijd!

   Verwijderen
 10. oh ik heb maar 1 dekbedovertrek deze zou heel welkom zijn
  Love for you and me Anthracite
  https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/maten/2-persoons/love-for-you-and-me-anthracite-8719242027837-conf.html
  graag maat 240x220
  mijn email adres is mireilleichau8@msn.com

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een mooi actie! Ik zou erg graag slapen onder een nieuwe dekbedovertrek in het nieuwe jaar. Een nieuwe print op je bed maakt altijd dat de kamer er gelijk heel anders uit ziet! Mijn favoriet is de Mountains of Madagascar Blue in maat 140 x 220 https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/mountains-of-madagascar-blue-8719242002773-conf
  Deze straalt een enorme rust op mij uit. En dat is natuurlijk wel zo lekker als ik naar bed ga. Ik doe dus graag mee met de actie :)
  Ik volg je nu op Bloglovin' (meermyr) en daar heb ik dit artikel ook geloved en gesaved.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Heel leuk dat je ook meedoet. Kan je ook een e-mailadres achter laten zodat ik je kan contacteren mocht je de gelukkige winnaar zijn? Alvast bedankt! :)

   Verwijderen
  2. Zou ik mijn mailadres ook mogen mailen naar je? Ik vind het niet zo prettig die op internet achter te laten.

   Verwijderen
  3. Absoluut. Dat is geen probleem: hostesarah@hotmail.com! Succes met de wedstrijd!

   Verwijderen
 12. Heerlijke winactie :)
  Ik zou heel graag deze willen winnen in maat 140 x 220 cm: https://www.livingcomforttextiel.nl/dekbedovertrekken/montreal-white-8719242025956-conf.html

  Fijne feestdagen! Liefs
  Emailadres: esthergolstein@hotmail.com

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ik vind deze met de vogels heel mooi.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Kan je ook een e-mailaders achter laten zodat ik je kan contacteren mocht je de gelukkige winnaar zijn? Bedankt!

   Verwijderen