2017 in reizen

Eerst en vooral… MERRY CHRISTMAS! Ik hoop dat jullie er ten volle van kunnen genieten. Met lekker eten, gezellige mensen en een toffe sfeer. Maar over naar de orde van de dag nu 😉 In 2014 schreef ik ook al eens een gelijkaardig artikel. Ik reis nu eenmaal graag en blik daarom ook met plezier en ontzettend veel dankbaarheid terug op de mooie reizen die ik al heb mogen meemaken. Hopelijk kan ik de komende jaren alleen maar meer mooie avonturen aan mijn lijstje toevoegen. Fingers crossed. 

MEI – BALI
Tijdens het begin van het jaar was ik druk aan het werk waardoor ik geen tijd had om op reis te kunnen gaan. Pure horror voor mij om die eerste vier maanden van het jaar volledig niet weg te kunnen. Toen we dus eindelijk naar Bali konden trekken was ik ontzettend blij. Na zoveel lof over het eiland te hebben gehoord vond ik het erg fijn om de sfeer daar ook zelf te kunnen ervaren.

JUNI – LONDEN
Londen stond al ongeveer een jaar lang vast voor ons. We hadden namelijk tickets gekocht voor de Harry Potter voorstelling, dus dat was plezant om naar uit te kunnen kijken. Een tripje waar ik ontzettend van genoten heb. Voor mij is Londen altijd een goed idee!

JULI – WENEN
Oh, wat ben ik verliefd geworden op Wenen. Ik wilde er al zolang eens naartoe gaan en sinds ik er ben geweest wil ik eigenlijk alleen nog maar terug. De moeite.

AUGUSTUS – PRAAG
Ook Praag vond ik een verrassend toffe stad. Klein, maar fijn. Je hebt er een hele hoop eetgelegenheden en toffe bezienswaardigheden. Ik was er op jaarlijkse citytrip met mijn mama en zus, maar wil er zeker nog eens terug naartoe gaan samen met Kristof. Aanrader!

SEPTEMBER – CÔTE D’AZUR
Jaarlijks trekken mijn ouders op vakantie naar Zuid-Frankrijk. En zolang ik kan en mag meegaan, doe ik dat met veel plezier. Onze vakantiewoning lag dit jaar in Rocbaron. Een dorpje dat mij iets minder goed beviel dan vorige dorpjes waar we logeerden, maar alsnog heb ik verschillende mooie en nieuwe dingen kunnen ontdekken in Frankrijk. Altijd leuk.

OKTOBER – PARIJS
Parijs. Ik kom er niet zo graag als, bijvoorbeeld, in Londen… maar het is dichtbij huis en daarom dus makkelijk te bereiken. Fijn om er eens enkele dagen tussenuit te kunnen. Ik heb er hoe dan ook van genoten.

Heb jij al vakantieplannen voor volgend jaar?

Comments (13)

 • Shirley

  25 december 2017 at 09:14

  Jij ook fijne feestdagen! Ondanks dat je even moest wachten op je eerste reis heb je er nog genoeg gemaakt dit jaar. Ik heb dit jaar nog een paar dagen Luxemburg tegoed en in 2018 ga ik in ieder geval naar Canada. Heb jij al plannen?

  1. HosteSarah

   27 december 2017 at 11:42

   Dankjewel. Ik heb mijn schade naarmate het jaar vorderde inderdaad wel ingehaald 😉 En woah, super leuk dat je dit jaar nog naar Luxemburg kunt gaan én dat Canada op de planning staat. Meteen wel iets héél leuk om naar uit te kijken!!! 🙂 Voor mij helaas nog geen plannen, nee. Pijnlijk. Ik hoop dat daar snel verandering in komt.

 • Florence

  25 december 2017 at 09:20

  Leuk sfeerverslagje! Ik ga in januari naar Parijs en Barcelona 🙂

  1. HosteSarah

   27 december 2017 at 11:42

   Dankje. En zo plezant dat je al leuke plannen hebt. Alvast veel plezier gewenst in Parijs en Barcelona!

 • Darina

  25 december 2017 at 10:26

  Mooie reizen heb je gemaakt! Mijn reis naar Nice is geboekt, de rest zie ik wel.

  1. HosteSarah

   27 december 2017 at 11:42

   Dankje. Nice is altijd fijn. Zo gezellig daar. Geniet er alvast van!

 • Sam – singlereadytomingleblog

  25 december 2017 at 12:36

  Wow, zalig, Bali! Staat echt superhoog op mijn lijstje. Ik heb (in tegenstelling tot vorig jaar) nog niks echt gepland voor 2018, en daar baal ik wel van, haha! Ik reis ook echt zo graag. In mei waarschijnlijk met vriendinnen naar Sevilla, en ik wil ook graag met mijn zus naar Rotterdam. Met nog een ander vriendengroepje misschien ook naar Fez en Marrakesh. Op zich al wel leuke plannen dus, maar ik zou echt graag iets boeken, haha!

  1. HosteSarah

   27 december 2017 at 11:44

   Herkenbaar. Ik heb ook nog niets gepland voor 2018 en baal ook als een stekker. Maar echt. Enorm. Wel leuk dat je al zoveel plezante dingen in gedachten hebt. Hopelijk kan je snel ook effectief iets boeken dat je zekerheid hebt in je hoofd. Dan kan je ook al echt beginnen af te tellen 🙂 Zelf hoop ik ook snel iets vast te kunnen leggen. We zullen zien 🙂

 • Mevrouw Marloes

  26 december 2017 at 18:26

  Wat een mooie reizen heb je gemaakt �� Ik ben dit jaar naar Rome en Valencia geweest. De vakantie die voor komend jaar gepland staat (volgende week) is vijf dagen Brugge, hihi.

  1. HosteSarah

   27 december 2017 at 11:46

   Dankje. Zo leuk dat je naar Rome en Valencia bent geweest. Rome vond ik enorm de moeite en Valencia staat nog op mijn bucket list. Daar wil ik ook heel graag eens naartoe. En super dat je al iets op de planning hebt staan voor volgend jaar. Ik wou dat ik hetzelfde kon zeggen maar bij mij staat de planning voorlopig nog leeg. Echt stom. Haha.

 • Merel

  30 december 2017 at 17:43

  Ahh, Bali lijkt me zó mooi, jaloers! Leuk om te zien 🙂

 • Marcella Molenaar – Inspire to Travel!

  3 januari 2018 at 12:01

  Mooie reizen maakt je lady! Vooral Bali en Wenen staan hoog op mijn wishlist. En ik wil erg graag meer zien van Frankrijk, maar voor mij is het minder dichtbij helaas. Wij gaan volgende maand naar Lissabon, zin in!

  1. HosteSarah

   3 januari 2018 at 14:33

   Heel veel plezier in Lissabon alvast. Wenen moet je absoluut ook eens gedaan hebben. Zo'n mooie en leuke stad. Echt de moeite. Ik ben er instant verliefd op geworden 🙂 Bedankt voor je lieve reactie!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Top 17 van 2017

Volgende bericht

Goodbye 2017