Als alles mogelijk was dan zou ik…

Als alles mogelijk zou zijn, wat zou jij dan doen? Wanneer je met niets of niemand rekening moet houden; niet met geld, niet met tijd, niet met de mensen uit je omgeving,… . Wanneer de wereld aan je voeten ligt, zeg maar. Ik vond het een mooie vraag om eventjes over na te denken en meteen ook de ideale manier om te bedenken wat ik nu écht wil in het leven. De laatste tijd loop ik namelijk een beetje verloren en zulke lijstjes kunnen daar dan wel bij helpen. Dus voilà. Dit zou ik doen mocht àlles mogelijk zijn. 

EEN HUIS BOUWEN / KOPEN
Mocht àlles mogelijk zijn dan zou ik meteen beginnen met het laten bouwen van mijn droomhuis. Of ik zou een mooi huis kopen en dat dan laten verbouwen. Het hangt er een beetje vanaf of er bouwgronden / huizen beschikbaar zijn op een locatie die mij aanstaat. Het eerste stuk grond of het eerste huis waar ik dan verliefd op word… dat wordt het dan!

DE WERELD ZIEN
Terwijl mijn huis dan gebouwd (of verbouwd) wordt, dan wil ik op reis! Ik wil de hele wereld zien. Eerste stop? Bora Bora! Ongetwijfeld. En af en toe, tussen het reizen door, vlieg ik dan eens terug naar huis om te zien hoe het daar allemaal verloopt. Om daarna opnieuw op reis te kunnen vertrekken. Want dat kàn gewoon als alles mogelijk is. Van zodra mijn huis klaar is wil ik dan uiteraard wel voor een langere periode thuis blijven om mij goed en wel te kunnen settelen.

EEN BABY KRIJGEN
Ik ben nooit het type geweest dat uitspraken deed als ‘ik wil nooit kinderen’. Ik ging er vanuit dat, van zodra de tijd er rijp voor was, kinderen ook wel in mijn picture-perfect-plaatje zouden passen. En jawel, de baby-fever is sinds enkele jaren aanwezig hoor. Een baby mag dus niet ontbreken in ons pas gebouwde of verbouwde huis.

VEEL HUISDIEREN HEBBEN
Ik heb altijd veel huisdieren gewild. Een paard mag zéker niet ontbreken. En héél graag adopteer ik ook wat boerderijdieren zoals een koe, een schaap, een varkentje, wat konijntjes,… . Gewoon zodat die bij mij een fijn en zorgeloos leven tegemoet kunnen gaan en ik ze allemaal in de watten kan leggen. Heerlijk. Nu ja, om te beginnen zullen we het maar houden op een hond of een kat. Dat zijn we al gewoon.

FULL-OUT GAAN SHOPPEN
Oeh. Hier heb ik altijd al van gedroomd. Wanneer ik nu ga shoppen moet ik, zoals de meeste mensen waarschijnlijk, rekening houden met mijn budget. Mocht het dus mogelijk zijn zou ik héél graag eens een volledige dag full-out gaan shoppen. Gewoon alles kopen wat ik leuk vind, zonder naar de prijs te moeten kijken. Hoe zalig zou dat zijn?!

MIJN EIGEN BEDRIJFJE STARTEN
Ik zou graag mijn eigen baas zijn en als alles mogelijk was dan zou dat gewoon… tja, mogelijk zijn natuurlijk. Het zou mooi zijn mocht ik geld kunnen verdienen vanuit mijn eigen huis.

Wat zou jij doen als alles mogelijk was?

Comments (12)

 • Shirley

  27 november 2017 at 06:00

  Ik zou voor langere tijd op reis gaan. Mijn vriend en ik zouden allebei kunnen werken vanaf verschillende locaties en afwisselend in Nederland en België wonen en werken. Natuurlijk hadden we ook genoeg geld om mijn appartement te houden en vinden we samen nog een leuk huis in België. Het zou vast niet onmogelijk zijn, maar dit is niet hoe het gaat lopen, haha.

 • Darina

  27 november 2017 at 06:01

  Leuk om over na te denken. Ik zou een huisje kopen in Frankrijk, reizen en fulltime aan mijn boek werken.

 • Sam – singlereadytomingleblog

  27 november 2017 at 08:41

  Op wereldreis gaan! En oké, misschien ook wel een huis kopen en dat full-out shoppen, haha, maar het reizen staat bij mij toch wel echt met stip op nummer één! 🙂

 • Johanne

  27 november 2017 at 10:32

  Oh, ik denk dat mijn lijstje precies is zoals die van jou! Een mooi huis (laten bouwen), reizen (met kat haha), daarna een kindje en volledig richten op mijn eigen bedrijf. Heerlijk om over na te denken! 🙂

  1. HosteSarah

   3 december 2017 at 21:26

   Oh, leuk om te horen 🙂 En inderdaad. Ik vind dat ook zo fijn om over na te kunnen denken. Geeft me altijd weer een fijn gevoel!

 • Evelyne Vergote

  27 november 2017 at 18:43

  Geloof het of niet, maar ik wil ook gewoon alles in dit rijtje! Maar dan eens echt alles! Zou je niet verwachten van mij, hé 😉

  1. HosteSarah

   3 december 2017 at 21:28

   De wereld zien, full-out gaan shoppen en veel huisdieren hebben had ik inderdaad niet meteen van jou verwacht. Leuk om te weten dat die dingen ook op jouw lijstje zouden staan dus 🙂

 • Annika

  28 november 2017 at 10:43

  Mijn droomhuis laten bouwen en leven van mijn eigen bedrijf staan wel bovenaan mijn lijstje. De kinderen en huisdieren heb ik al 🙂

 • Sanne

  28 november 2017 at 18:28

  Je lijstje lijkt heel hard op het mijne. Een droomhuis zou ik zelf willen bouwen, shoppen zoveel als ik wil en oh ja ooit een kind.

 • Nesrin

  28 november 2017 at 22:42

  Full out shoppen lijkt mij heerlijk. Alles mogelijk was…dan poeh hier moet ik goed over nadenken hoor. Ik zou mijn ouders direct big money geven.

 • Marcella Molenaar – Inspire to Travel!

  2 december 2017 at 10:33

  Leuk dromen! Ik zou mijn droomhuis ook bouwen, een modern zelfvoorzienend huis. Met grote tuin voor de beestjes. En ik wil een eigen bedrijf starten en de wereld over reizen. Lekker lang door Australië, naar Bora Bora wil ik ook wel, en dan door naar Zuid-Amerika. Mag ik al gaan?

  1. HosteSarah

   3 december 2017 at 21:30

   Van mij zou je meteen mogen vertrekken. Ik gun het je van harte!!! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Waarom ik niet de grootste Parijs-fan ben?

Volgende bericht

Busreizen... YAY or NAY?