A few of my favorite things #3

Hoewel ik ook van regendruppels op rozen en van de snorhaartjes van kittens hou (get it?), staan die dit keer niet in mijn favorieten-lijstje. Benieuwd naar waar ik de laatste tijd helemaal weg van ben? Je leest het hier!

BEAUTY 

Essence Soft Touch mousse Make-Up
Deze foundation is gegarandeerd al vaker voorbij gekomen in mijn favorieten, maar toch wil ik hem nog eens vermelden. Hij voelt vederlicht aan op de huid en, mits gebruik van wat poeder, blijft hij ook best goed zitten. Bovendien ziet hij er ook erg natuurlijk uit. Helemaal fan!

Urban Decay Eyeshadow Primer Potion
Geen betere primer voor je oogschaduw als deze. Mijn make-up blijft er als het ware mee op mijn ogen plakken. Lifesaver!

Coco Mademoiselle Chanel
Tegenwoordig gebruik ik mijn Coco Mademoiselle parfum van Chanel weer ontzettend graag. Ik vind het een klassieke, frisse geur die lang genoeg blijft hangen. Helemaal mijn ding.

VERZORGING

The Body Shop – Tea Tree Skin Clearing Toner
Deze toner heb ik ook al vaker vermeld in favorieten artikels. Ik vind het de ideale manier om mijn huid zo zuiver mogelijk te houden. Ik zweer hier echt bij.

Elmex Sensitve (Professional)
Een zachte tandpasta speciaal voor gevoelige tanden. De laatste paar maanden heb ik best nogal wat last van mijn tanden en de tandarts kan maar geen reden vinden voor mijn pijn. Ik gebruik daarom zowel de Elmex Sensitive tandpasta als de Elmex Sensitive Professional (afwisselend) en ik heb het gevoel dat die hun werk heel goed doen. Het is niet zo dat ik volledig verlost ben van gevoelige pijnen, maar ik heb er sowieso wel véél minder last van!

FASHION

Kimono Allover Lace Doutzen Hunkemöller 
Oh, oh, deze kimono! Hij komt uit de Doutzen’s Stories collectie van Hunkemöller en ik vind hem, naast ontzettend mooi staan, ook super comfortabel zitten. Bovendien is de combinatie van zwart en kant gewoon helemaal mijn ding. Top dus!Kersttrui Primark
Euhm… een kerstrui met daarop de kerstman op een eenhoorn?! Do I need to say more?! Ik denk het niet. Danku Primark!

YOUTUBE

Jorja Fox
Jorja is een YouTuber die ik al jàren volg. Ze is een nogal excentriek persoon en is momenteel zwanger van haar eerste kindje. Tegenwoordig maakt ze dan ook voornamelijk video’s over haar zwangerschap en hoe ze die ervaart. Ik vind het erg interessant om te zien. En ik vind haar gewoon fijn om naar te kijken en te luisteren.

TV

Expeditie Robinson
In België vielen de kijkcijfers van Expeditie Robinson blijkbaar tegen (ja, huh?!) dus al enkele jaren komt dat hier niet meer op tv. Super jammer vind ik dat. Ik volg daarom gezwind de Nederlandse versie en kijk daar elke week enorm hard naar uit. Sowieso één van mijn favoriete programma’s ooit. Heerlijk om naar te kunnen kijken.

Stranger Things
Het tweede seizoen van Stranger Things staat nu alweer eventjes op Netflix en ik ben daar nog steeds van aan het genieten. Wat een reeks, zeg. Zo uniek. En spannend. Grote aanrader!

MUZIEKLogic ft. Alessia Cara en Khalid – 1-800-273-8255
De titel van dit nummer is de zelfmoordlijn in Amerika en dat zegt op zich al genoeg. Een sterk nummer dat mij altijd kippenvel bezorgd. I can relate.

Wat is momenteel jouw favoriete liedje?

(In samenwerking met Hunkemöller)

Comments (6)

 • Sam – singlereadytomingleblog

  8 november 2017 at 08:20

  Zalig die kimono en die kersttrui! Ik ben meestal niet zo voor kimono's als 'echt' kledingstuk, maar zo voor over je pyjama is het eigenlijk best leuk! En haha, ik heb mezelf echt al moeten inhouden om mijn kersttruien nog niet te dragen! Ik heb zelf ook heel lang Coco Mademoiselle Chanel gehad, nu gebruik ik Alien van Thierry Mugler, maar ik ga binnenkort nog eens wisselen denk ik. Coco blijft zo goed! 😀

  1. HosteSarah

   12 november 2017 at 14:21

   Ja, de kimono doe ik altijd gewoon aan over mij pyjama. Vind ik super tof! En haha… bij mij komen al de kerstspullen dus al boven van zodra Halloween gedaan is. Dan kan ik mij niet meer inhouden. Ik loop dus al eventjes gezwind rond met mijn kersttruien 😉

 • Mevrouw Marloes

  8 november 2017 at 08:40

  Die kimono is zoooo mooi!
  Ik durf Stranger Things niet te kijken, haha. Begon de eerste vier minuten te kijken en ik vond het toen al eng. Geen serie voor mij! En ik vind kersttrui en zo leuk, het liefst koop ik er elk jaar een, maar ik heb er al twee. Als ik een hele leuke zie, koop ik 'm natuurlijk wel!

  1. HosteSarah

   12 november 2017 at 14:23

   Dankjewel 🙂 En oeeh, Stranger Things is thans echt de moeite. Ik vind dingen normaal ook snel eng, maar deze serie vond ik best goed meevallen eigenlijk.

 • Irene

  8 november 2017 at 17:48

  Wij gaan een dezer dagen aan het tweede seizoen beginnen van Stranger Things! SPANNEEEEND! Ik vind het echt een prachtige serie. Toffe kersttrui ook. Ik wil er voor dit jaar ook één!

  1. HosteSarah

   12 november 2017 at 14:24

   Dankje. En oeeh. Stranger Things heb ik dit weekend uitgekeken en ik vond het echt zò goed. Beter dan seizoen één!!! Echt van genoten! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

5x voordelen van een vakantiehuis!

Volgende bericht

Paris in pictures