Pumpkin spice life & fall vibes met regenlaarsexpert.nl

Onlangs vertelde ik nog tegen Kristof dat ik dringend een paar mooie regenlaarzen moest aanschaffen. Ik vertoef namelijk af en toe in de tuin voor het verzorgen van mijn schildpadden, en ik maak regelmatig boswandelingen met kleine Mister Bob. Niet altijd even goed voor mijn gewone schoenen uiteraard. Toen ik van regenlaarsexpert.nl een mailtje kreeg met de vraag of ik interesse had in een paar laarzen kwam dat dus ook als een geschenk uit de hemel. 

Ik hou van de herfst en voor mij is dit dan ook de ideale periode om boswandelingen te maken. Paddenstoelen spotten, door velden vol pompoenen lopen, de frisse (maar niet té koude) wind die je door je haren voelt waaien, de gekleurde bladeren, kastanjes,… alles gewoon.

Het enige minpuntje aan die wandelingen was altijd het feit dat ik moest opletten waar ik liep. Ik wilde namelijk mijn schoenen nooit al te vuil maken. Best vervelend om zo oplettend te moeten zijn tijdens een ontspannen wandeling. Gelukkig is dat nu ook verleden tijd dankzij mijn regenlaarzen! Ik kan terug naar hartelust door modder lopen en in plassen water springen. Heerlijk!

De regenlaarzen die ik koos zijn de Hunter Original Wellington Short Gloss in de kleur zwart. Ze zien er stijlvol uit, hebben een mooie glanzende afwerking en bestaan uit 100% natuurrubber. Het spanbandje aan de zijkant maakt de laars bovendien helemaal af!

Ondertussen heb ik er al enkele wandelingen met mijn laarzen opzitten en ik moet zeggen dat ik helemaal verliefd ben. Serieus. Liefst van al doe ik ze àltijd en overal aan! Ze zitten comfortabel, zijn warm genoeg en zien er nog eens trendy uit ook. Voor mij zijn het de ideale regenlaarzen om aan te doen tijdens deze herfstwandelingen (en aankomende winterwandelingen!), of om mijn huisdieren te verzorgen in onze tuin.

Ik kijk alvast uit naar nog meer mooie avonturen met deze comfortabele laarzen! En mocht jij nu ook zin gekregen hebben om jezelf een tof paar regenlaarzen aan te schaffen? Zowel voor dames, heren en kinderen vind je een uitgebreid assortiment aan regenlaarzen, veiligheidslaarzen én warme snowboots op regenlaarsexpert.nl!

Of heb jij al een paar regenlaarzen in huis?(In samenwerking met Regenlaarsexpert.nl)

Comments (12)

 • Nesrin Daily Cup Bla Bla Bla

  27 oktober 2017 at 10:34

  I love Hunter laarzen! Ik heb ze al jaren en ik vind ze nog steeds erg mooi.

  Mooie laarzen heb je!

  1. HosteSarah

   31 oktober 2017 at 11:44

   Dankje. En ja, éh? Die Hunters zitten zo lekker! Zalig gewoon!

 • Rebecca

  27 oktober 2017 at 12:35

  OHHH deze moet ik hebben! Ik ga minstens één keer per week naar het bos met mijn hond en dat vinden mijn Uggs niet leuk in die blubber hihi. Hunter laarzen zijn echt geweldig!

  1. HosteSarah

   31 oktober 2017 at 11:45

   Echt zoveel leuker om nu te gaan wandelen met laarzen aan. Serieus. Ik ben echt oprecht blij dat ik nu gewoon door de modder kan lopen 😉

 • Evelyne Vergote

  27 oktober 2017 at 17:42

  Wat een leuke laarzen!

  1. HosteSarah

   31 oktober 2017 at 11:45

   Danku.

 • Mevrouw Marloes

  28 oktober 2017 at 15:17

  Wat een leuke laarzen! Heb zelf gele laarzen van de ANWB. Ik vind het altijd zo leuk als ik die aan kan 🙂

  1. HosteSarah

   31 oktober 2017 at 11:46

   Dankje. En dat gevoel heb ik nu dus ook. Altijd blij als ik mijn regenlaarzen kan aandoen 🙂

 • Sam – singlereadytomingleblog

  30 oktober 2017 at 04:06

  Oh leuke laarzen! Ik heb er korte van de Veritas met glitters hehe, zijn goed van pas gekomen tijdens Pukkelpop 😉

  1. HosteSarah

   31 oktober 2017 at 11:47

   Haha, ja. Kan ik mij voorstellen. Niets zo fijn als regenlaarzen tijdens een festival waarop het regent!

 • Unknown

  31 oktober 2017 at 17:53

  Hele leuke laarzen. Zien er echt mooi uit. En ze zitten ook altijd fijn 🙂

  1. HosteSarah

   6 november 2017 at 13:48

   Dankjewel. En absoluut!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Havenstad Sanary-sur-Mer

Volgende bericht

Recept - Pompoensoep met appel