TAG – Mijn geluksmomenten

Deze tag, uitgevonden door Merel van Lotus Writings, heeft de bedoeling je een vrolijk gevoel te geven. Stilstaan bij je kleine (of grote) geluksmomenten kan nooit kwaad natuurlijk. Van favoriete vakantiebestemmingen tot toffe films tot mensen die ik bewonder. Alles komt aan bod. Lees je mee?

Welke vakantiebestemming zou je iedereen aanraden?
Ik vind dat altijd zo’n moeilijke vraag omdat iedereen interesse heeft in andere dingen, maar oké. Ik zou zeggen Jordanië. Je hebt er de Dode Zee waarin je heerlijk kunt drijven en de Rode Zee waarin je fantastisch kunt snorkelen. Daarbovenop kan je er een hoop toffe hotels vinden waarin je kunt genieten van een luxe vakantie (Mijn favoriet? Kempinski!) en al de mensen zijn er héél vriendelijk. Pure verwennerij eigenlijk. Ook als je van geschiedenis houdt dan ben je in Jordanië aan het juiste adres. Wereldwonder Petra alleen al is de moeite waard om dit prachtige land op je bucket list te zetten.

(Drijven in de Dode Zee)

Noem drie bijzondere dingen die je nog eens zou willen meemaken.
1. De EuroMillions winnen
2. Mijn droomhuis kopen (of bouwen)
3. Mama worden

Wat is je favoriete film?
Goh. Ook moeilijk! De twee films die meteen bij me opkomen zijn ‘Wild‘ en ‘Melancholia‘. Grote aanraders!

Welk moment in je leven zou je nog eens opnieuw willen beleven?
Een moment uit het verleden herbeleven zonder er iets aan te mogen veranderen? Geen! In tegenstelling tot zoveel mensen die positiever naar het verleden kijken dan het eigenlijk was, kijk ik relatief negatief (of gewoon realistisch?) naar mijn verleden. Ik heb erg leuke dingen meegemaakt maar nooit verloopt iets helemaal perfect. Ik zou dus niet specifiek iets opnieuw willen beleven, nee. Ik zou mij alleen maar ergeren aan alle kleine (of grote) dingen die ik beter had kunnen doen of anders had moeten aanpakken.

Voor welk gerecht kunnen mensen jou wakker maken?
De vegetarische bami met pindasaus uit de Zus & Zo in Bocholt. Mijn favoriete gerecht àller tijden! Oh, en voor ijsjes natuurlijk.

Waar zou je echt niet zonder kunnen?
Mijn ouders, mijn broer, huisdieren, mijn macbook, mijn telefoon, mijn blog, reizen,… . Er zijn zoveel dingen waar ik echt niet zonder zou kunnen! En dan komen daar uiteraard nog eens de standaard dingen bij zoals eten en drinken, want daar kan niemand zonder éh?!

Wanneer voel jij je op je best?
Wanneer ik eens een dag heb waarop alles meezit; make-up zit goed, outfit voelt goed, haar valt goed.  Dan kan ik mij weleens goed in mijn vel voelen. Ook wanneer ik eens iets heel speciaal doe en nadien in mijn bed kan ploffen en met een goed gevoel op de dag kan terugkijken dan voel ik mij opperbest. Zo ging ik enkele jaren geleden met wilde dolfijnen zwemmen in Egypte en voelde ik mij, na een heel vermoeiende maar wel fantastische dag, on top of the world. Zalig! Vaak vallen zulke dagen helaas wel niet voor. Jammer.

Heb je weleens een angst overwonnen? Zo ja, hoe?
Spinnen, lieveheersbeestjes, vlinders,… Insecten in het algemeen moeten niet in mijn buurt komen. Brr. Al heb ik daar de laatste tijd veel minder last van dan vroeger. Heel raar. Lieveheersbeestjes durf ik bijvoorbeeld al uit het zwembad te ‘redden’ als ze daarin donderen en niet-al-te-grote spinnen zet ik buiten als ik ze binnen tegenkom. Een angst die ik dus langzaam aan het overwinnen ben misschien?

Ook ben ik ooit in mijn eentje naar Griekenland gevlogen om daar vrijwilligerswerk te gaan doen op een manège. Ik had nog nooit gevlogen en was nog nooit alleen in het buitenland geweest. Het was geen angst, maar eng en ‘out of my comfort zone’ was het zeker wel. Dus dat telt misschien ook een beetje mee?


Welke muziek (of welk nummer) maakt jou vrolijk?
Galway Girl van Ed Sheeran! Ik krijg maar geen genoeg van dat nummer. (Ik wil ook zo’n Galway Girl zijn voor iemand!)

Wie inspireert jou?
Mijn mama en papa! En Kristof; hij combineert momenteel een full-time baan met een full-time studie. Ik kan mij zelfs niet voorstellen dat ik dat ooit zou moeten doen. Respect daarvoor hoor! Ook mensen die van kleins af aan weten wat ze willen doen en daar volledig voor gaan vind ik inspirerend. Bijvoorbeeld wanneer iemand al heel zijn leven lang heel graag tandarts wilt worden en dat dan ook wordt. Mensen met een passie; heerlijk!

Wie inspireert jou?

Comments (10)

 • Merel – Lotus Writings

  15 september 2017 at 15:11

  Mooie antwoorden!
  Grappig hoe dat werkt: als ik bij iemand anders meelees met de antwoorden, maakt me dat ook vrolijk. Jordanië lijkt me fantastisch om eens te bezoeken. En dan vooral de rode zee. En je laatste antwoord vind ik ook zo lief! Ik hoop dat je ooit mama mag worden en tot die tijd heel veel mooie, nieuwe momenten meemaakt.

  1. HosteSarah

   18 september 2017 at 10:49

   Dankjewel! Heel lief <3

 • Irene

  15 september 2017 at 18:53

  Haha ja de euromillions winnen staat hier ook op de lijst 😉 En de Dode Zee zou perfect zijn voor David. Die kan namelijk niet drijven in gewoon water (ik wel!). Haha 😀

  1. HosteSarah

   18 september 2017 at 10:51

   Haha. Grappig. Dan is de Dode Zee inderdaad wel ideaal voor David 🙂 En ik zeg echt al jaren dat ik de EuroMillions ga winnen, maar heb letterlijk nog nooit een ticketje gekocht om mee te spelen. Oeps. Haha.

 • Evelyne Vergote

  15 september 2017 at 19:24

  Net als jij ben ik geïnspireerd door mensen met verhalen waarin ze hun droom waarmaken of van kinds af aan iets willen en het dan ook nog worden. Leuke tag!

  1. HosteSarah

   18 september 2017 at 10:52

   Dankuwel. En zulke mensen… daar kan ik jaloers op zijn. Zo inspirerend wanneer iemand al meteen weet wat ie wilt doen met z'n leven, en dat dan ook gewoon doet. Ik wou dat ik dat ook had!

 • Marcella Molenaar – Inspire to Travel!

  5 oktober 2017 at 09:03

  Leuke tag! Zwemmen met dolfijnen lijkt me zeer tof, staat hoog op mijn wishlist! Jordanië lijkt me een intrigerend land!

  1. HosteSarah

   6 oktober 2017 at 14:43

   Beiden echt heel erg de moeite! Zowel zwemmen met wilde dolfijnen als Jordanië waren voor mijn kippenvelmomenten.

 • Sam – singlereadytomingleblog

  6 oktober 2017 at 12:11

  Haha, Euromillions hoeft niet… Ben al lang blij met een Win for Life 😉

  1. HosteSarah

   6 oktober 2017 at 14:43

   Hahaha 😀

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Vorige bericht

Praag in pictures

Volgende bericht

A few of my favorite things #2