My life in pictures #34

Augustus 2017. De maand waarin ik mijn geurkaarsen weer naar boven kon halen door het slechte weer, we een dagje naar Lier en een dagje naar Ieper gingen, ik met de wilde paarden ging rondhangen en enkele nieuwe series begon te kijken, en nog zoveel meer. Je leest het allemaal in dit foto-overzicht! 

Ik zal maar meteen beginnen met een update over onze vijver-baby-visjes. Deze maand is er nog eentje gestorven en de rest doet het echt goed. Volgens mij zijn de visjes die we nu nog hebben, de échte overlevers. Degenen die ook effectief gaan opgroeien dus. Op de rechtse foto kan je één van de visjes echt goed zien. Schattig!

En dan meteen ook maar een update foto van onze vijver. Volgens mij zijn wij de enige mensen in heel België en omstreken waarbij er zo'n lelijke zwarte plastiek zichtbaar is. Dat maakt het allemaal iets minder rustgevend, maar enfin.

Ik wilde al langer eens een foto maken van zo'n paardenbloem die in brand staat. Op Pinterest zie je dat namelijk soms voorbij komen. Grote fail was het. Dat lukte echt niet. Haha. Better luck next time.

Wandelen met Mister B.o.b. tussen de mais en nadien een frisse cocktail drinken. Yum. Leve de warme dagen.

Hoewel ik ook niet zo'n probleem had met de koudere dagen. 's Avonds in bed gaan liggen onder fris gewassen lakens en mijn geurkaarsen die ik opnieuw naar boven haalde. Heerlijk!

Doe daar dan ook nog eens een film bij en... bam! De perfectie. Ze draaiden Twilight op tv en ik herinnerde mij meteen terug waarom ik vroeger altijd #TeamEdward was. Wat-een-man. Of ja, wat-een-vampier. Wauuuw!

Dagje Lier! Mijn ouders doen elk jaar mee met de zomerzoektocht van het Davidsfonds en Kristof en ik gingen een dagje mee op zoek naar wat antwoorden. Gezellig. Lekker eten en een ijsje mogen op zo'n dag uiteraard niet ontbreken.

En eens terug thuis wat opwarmen met een tas koffie met slagroom en sprinkles. Omdat het kan.

Hoe blij Poessie altijd is wanneer Kristof thuis is? ZO blij dus! Serieus! Ze moet altijd komen fletsen en Kristof moét haar ook altijd voldoende aandacht geven. Haha. Te grappig.

Er werden afgelopen maand zonnepanelen geïnstalleerd op ons dak en... wow... wat een lawaai was me dat?! Gek worden! Dat waren enkele chaotische dagen in huis.

Daarbovenop kreeg ik van al dat lawaai ook nog eens een migraine-aanval. Urgh. De maand augustus was voor mij, op vlak van hoofdpijn en migraine, echt rampzalig. Ik had amper drie pijnvrije dagen. Voor mij persoonlijk een record, want meestal ben ik toch wel enkele dagen meer pijnvrij. Niet oké dus. Met mijn tandpijn (die volgens de tandarts geen oorzaak blijkt te hebben) gaat het gelukkig wel beter. Ik poets intensief met Sensodyne Repair en Elmex Sensitive Professional, en dat helpt héél goed. Daarbovenop spoel ik mijn mond tegenwoordig ook met Hextril aangezien dat ontsmettend zou werken. En, hoewel ik gewoon maar wat doe, werken al die middeltjes wel. Of het moet toevallig zijn dat mijn tandpijn net nu beter is. Who knows.

Serie-tijd! De laatste tijd stond/staat er echt niets op Netflix dus ik was blij om tussen de nieuwkomers een serie zoals Atypical te vinden. Het waren niet al teveel afleveringen dus ik heb de reeks ook snel uitgekeken, maar ik vond het wel de moeite! Met veel plezier gekeken.

Na Atypical ben ik dan ook maar overgeschakeld op een niet-Netflix serie. (Stelt Netflix jullie tegenwoordig ook zo teleur? Want pfuh!) Big Little Lies! Ook deze reeks bestond maar uit één seizoen met een aflevering of zes, maar oké. De hoofdrolspeelsters zijn Reese Witherspoon, Shailene Woodley en Nicole Kidman. Dat kon in mijn ogen bijna niet anders dan meevallen. En yup. De reeks beviel me héél goed! Aanrader!

Dagje Maasmechelen Village (in de regen) en naar Dunkirk gaan kijken. Gezellig. In the Village at ik trouwens erg lekkere bagels bij Mea Cuppa. Ook een aanrader. Yumm.

Ijsjes, ijsjes, ijsjes.

Omdat het zulk slecht weer was besloten we maar om binnen te gaan 'barbecuen'. We hadden zo'n binnen-bbq staan en, hoewel het niet hetzelfde is als buiten eten, was het toch gezellig. En lekker. Ik probeerde ook voor het eerst eens maïs te roosteren en dat beviel me goed.

Mini-haul! Vegetarische eenhoorn snoepjes en veganistische kaas. YES! Beiden gekocht in Duitsland. Op de één of andere manier hebben ze daar altijd best veel vegetarische (en zelfs vegan) opties! Plus, het staat op de verpakking altijd heel duidelijk aangegeven wanneer iets vegan is. Zo makkelijk. Dat zou altijd zo moeten zijn!

En dan hier mijn kringloop vondsten. Af en toe ga ik weleens graag in de kringloopwinkel kijken of er leuke boeken zijn en dit keer vond ik er maar liefst drie. Momenteel ben ik The Notebook aan het lezen. De film heb ik nooit echt goed gevonden dus ik hoop dat het boek meer mijn ding is. Ik ben benieuwd!

Oh, en ik kocht trouwens ook rode rozen voor mezelf. Gewoon. Zomaar. Ik voel mij altijd zoveel beter met mooie, verse bloemen in huis.

Just hanging with the wild ones. Zalig om zo tussen de wilde paarden te kunnen huppelen. In mijn vorige 'My life in pictures' vertelde ik dat het mij maar niet lukte om deze paarden te vinden; wel... bij deze is dat dus zeker en vast wél gelukt. Ik heb dé plek gevonden waar ze altijd rondhangen. Een artikel volgt nog ;)

Kristof is een 'business' begonnen door op 2dehands Playstation-spelletjes en dergelijke (ahum... oude rommel...) te verkopen. Ik hielp hem met foto's trekken van al de spullen die weg mochten. Spoiler alert: er raakt vrijwel niets verkocht. Haha.

Gellak eraf halen. Urgh. Als er iets is dat ik vervelend vind dan is het dàt wel.

Wanneer Bob tijdens het wandelen nieuwe vriendjes maakt. Zo lief! Er staan sinds kort twee schapen op onze wandelroute en die zijn echt zo leuk. Telkens wanneer je hun weide passeert komen ze super enthousiast naar je toe gelopen. En ook mevrouw hert komt altijd blij naar ons toe wanneer ze ons ziet. Zo'n lief en mooi dier.

Op muizenjacht. Achteraan in onze tuin, tussen al papa's gereedschap, zit Poessie regelmatig op wacht. Best interessant om te zien hoe gefocust zo'n kat kan zijn.

Frustratie-foto. Aangezien ik mijn tape niet zelf kan plakken (zo op de achterkant van mijn benen), helpt mama mij altijd. Maar damn... die kan dat dus écht niet. Geen idee wat er altijd misloopt, maar die tape blijft nooit hangen wanneer mama hem plakt. Zo vervelend! Maar oké... oefening baart kunst zeker? Blijven proberen!

Ieper! Ik was er al wel eerder geweest, maar toch. Het blijft indrukwekkend. Kippenvel alom.

Vooral The Last Post kwam bij mij hard aan hoor. Het is een dagelijks eerbetoon aan alle gesneuvelden en, na een hele dag door Ieper (en omstreken) te hebben gelopen, was dat eventjes slikken.

Dagelijks poetsritueel? Check! Ik voel me altijd zoveel beter als ik mijn dag in een propere kamer kan beginnen.

Life of Kylie! Best boeiend om te zien wat voor een boss ass bitch Kylie eigenlijk wel niet is!

Koken? Ik?! Yup. Ik ben allesbehalve een keukenprinses dus ik sta ook absoluut niet vaak in de keuken. Ik kook wel graag, maar vrijwel al mijn eten mislukt altijd. Dus... dat is dat. Nu had Kristof echter examens en vond ik het zo zielig dat hij én moest gaan werken én moest leren én examens moest maken én alle dagdagelijkse taken moest uitvoeren én... . Vandaar dat ik maar soep heb gekookt en koekjes heb gebakken. De koekjes waren jammer genoeg niet zo goed gelukt maar hey... I tried.

 Liefjes <3

Spot de schildpadden. Zeppe en Zikki gaan graag op wandel doorheen de tuin en ik vind het altijd zo schattig dat ze zo dicht bij elkaar blijven lopen. Aaaw.

Hier nog zo'n schattig ding! Met de poten in de lucht. Olé.

Gaan wandelen tussen de paarse heide op De Teut. Het stond op mijn end of summer bucket list en ik ben blij dat het er ook van gekomen is. Zo mooi!

Honey, I rose up from the dead, I do it all the time. Oeeh, Taylor Swift bracht haar nieuwe nummer uit en ik ben echt tevreden! Ik zeg al eeuwen tegen Kristof dat ik ZOOOOO graag eens naar een Swift concert wil gaan en nu, met de aankomende release van haar nieuwe album, gaan er sowieso concerten aankomen éh?! Spannend! Ik begrijp trouwens ook niet dat ze zoveel kritiek krijgt op haar nieuwe nummer. Ik vind het echt goed! Gotta love Taylor. Al denk ik dat ze echt wel een serpent kan zijn in het echte leven. Haha. Dat ze in Amerika een 'snake' genoemd wordt kan ik alleen maar goed begrijpen. Dat zij daar dan weer op reageert door een album te maken met een slang als 'merchandise' vind ik alleen maar goed gevonden van haar hoor. She bites back! Held!

Wanneer je door je raam kijkt en opeens een luchtballon ziet staan bij de buren. Oké dan.

Tijd voor mijn maandelijkse portie stom-nieuws! Want halleluja! Ik hààt paardenraces. Serieus. Men wéét dat paarden àltijd vallen over die belachelijke hindernissen en men wéét dat paarden daar ook makkelijk iets breken. En daarbovenop wéét men ook dat men paarden moet euthanaseren wanneer ze iets breken. Dat er in het artikel staat dat Gaia klaarstond om met de vinger te wijzen vind ik maar al te goed. Ik, Sarah, wijs ook maar al te graag met de vinger in dit geval! Want men wéét dat paarden zich op een racebaan zodanig kunnen bezeren dat ze moeten geëuthanaseerd worden, en toch is 'wat telt' enkel de bezoekers die graag naar de race komen. Tof. Plezant. Wees maar eens een renpaard, éh?!

Maybe in another life, when we are both cats. Misschien dat er dan méér rekening gehouden gaat worden met dieren.

Favoriete moment van de maand, much? THUIS begon terug! YEEEEES! :) :) :)

Nieuw haar! Ik stel de kapper altijd extreem lang uit omdat ik altijd super zenuwachtig word om daar naartoe te gaan. Maar nu moest mijn uitgroei écht weggewerkt worden. Ik ging meteen ook voor wat meer natuurlijk blond en ik ben er best blij mee. Voor de herfst mag het wat 'donkerder' zijn.

Waar ik ook zenuwen voor had? Voor Kristof die ging langskomen met mijn verjaardagscadeautjes. Haha. Serieus. Ik ben een zenuwpees hoor. Ik ben op mijn verjaardag in Frankrijk met mijn ouders en daarom wilde Kristof mijn cadeautjes op voorhand al afgeven. Ik kreeg o.a. de Olympus Pen en... wel, dit is hem dus. Van de eerste 50 foto's die ik er al mee genomen heb, is er ongeveer één gelukt. Dus ik ben benieuwd wat dat gaat geven in de toekomst. Horen die camera's niet héél makkelijk te zijn om mee te werken? Tips zijn zeker welkom!

Met welke camera (+lens) werk jij graag? Ik ben benieuwd!


6 opmerkingen

 1. Huh een grote faal van die paardenbloem in brand? Ik vind het zo een ontzettend mooie foto! Ik weet natuurlijk niet hoe ze er normaal uit zien, maar ik vind dit wel heel mooi! Wat een onwijs mooie camera heb je gekregen!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha, ja. Op Pinterest zien die foto's er altijd zo mooi uit. In mijn geval was dit de mooiste foto (na een hele hoop pogingen) en staat er nog een vinger plus ruis op. Ik wil dus sowieso nog eens een poging wagen :) En dankje! De camera is idd heel mooi!!! Nu moet ik er alleen nog mee leren werken :)

   Verwijderen
 2. Euh paardenbloem in brand? Nog nooit van gehoord, ik moet eens gaan kijken. Je foto is niet mislukt, alleen wat te veel ruis (zegt de professional AHUM) Hoe lukt het met de Olympus camera? Lukt het wat? Veel oefenen zou ik zo zeggen ;) Komt wel goed, op een dag zul je hiermee de mooiste foto's schieten ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Nee? Allé, zeg. Da's thans echt even zo'n ding geweest op Pinterest. Zoek maar eens op; 'dandelion on fire'. Dan ziet ge wat ik wil zeggen ;) En bedankt. Ik hoop dat het ooit zal lukken met de Olympus. Voorlopig vind ik hem nog erg ingewikkeld.

   Verwijderen
 3. Haha ik keek toen ook Twilight. S o w i e s o ook team Edward! Hmm. Haha :D Ik heb dus ook al een geurkaars aangestoken. Ik heb zelfs al veel goesting om hier de chauffage op te zetten maar dat vind ik dan toch ook nog wat te zot :p En wij kijken hier ook Thuis. Heb er alleen een beetje een haat-liefde verhouding mee :p ik wil het niet zien want ik haat Julia en ik wil het wel zien ook. Aargh!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Yeees! Team Edward ;) En ja, zeg! Wat een drama met Julia in Thuis. Ik vind het super spannend wat er allemaal aan het gebeuren is. Haha.

   Verwijderen